Categories
Geld verdienen

Hoe verdien ik snel Geld ✔️ pagina 6

Over: hoe snel geld verdienen of hoe veel geld verdienen? (Of wil je liever blijvend geld verdienen met uw Blog of website-server) De vraag is dus niet hoe verdien je snel geld. Maar wat moeten we ondernemen om blijvend veel geld te verdienen! Geld verdienen als je slaapt is beter dan hard werken voor een hongerloon.

hoe verdien ik snel geld?

Snel geld verdienen – Hoe snel rijk worden?

Over: hoe verdien ik snel geld of hoe veel geld verdienen? (Of wil je liever blijvend geld verdienen met uw Blog of website-server) De vraag is dus niet hoe verdien je snel geld. Maar wat moeten we ondernemen om blijvend veel geld te verdienen! Laatst bewerkt : 2020-02-03 ymd

Hoe snel geld verdienen.

Hoe verdien ik snel geld? Het is vooral een kwestie van vraag en aanbod. Als je een product verkoopt in een sector waar veel vraag naar is kan je meer winst maken op korte tijd. Maar er is meer. Een topmanager van een bedrijf verdient miljoenen met niets te doen. Hij doet natuurlijk wel iets maar niet meer dan wat een normale arbeider (of loonslaaf) doet. Hij verdient vooral geld met zijn ontslag en welkomst premies. Omdat er onder deze mensen een kunstmatige schaarste gemaakt is van topmanagers. Ze verdienen dus geld omdat er vraag is naar managers. Niet om hun prestaties. (zie maar naar het aantal faillissementen dat deze topmanagers veroorzaken.)

Iemand die als verpleegkundige werkt doet veeeeeeeeeeeeel meer en verdiend veeeeeeeeeeeel minder.

Het lijkt er dus op hoe minder je doet (hoe minder je als loonslaaf voor iemand anders werkt) hoe meer je verdient. 😉

Hoe verdien ik snel geld? Als je dus geld wil verdienen zal je dus voor jezelf moeten werken en niet voor een ander. Er is nog niemand snel rijk geworden door voor een ander te werken. De rijkste man ter wereld (Bill Gates) is zelfs rijk geworden door de ideeën van een ander te STELEN!!! Zo word je dus rijk. Niet door eerlijk LOONSLAAF te spelen van de industrie.

En uw zuurverdiende geld via de belastingen aan de Koningin Der Nederlanden, Of de koning der Belgen die buitenechtelijke kinderen heeft, af te geven. (Om het woord BESTOLEN niet te gebruiken, want meer is het niet.) (Maar ja, dat is het systeem. En wij zijn maar de moderne slaven 😉 ) Op mijn belastingbrief vul ik als job ook niet arbeider, maar loonslaaf in 🙂 (zie Dike vanDaele)

Een ander misverstand is met de loonslavernij dat je enkel geld verdiend zolang je werkt. Maar ook dit is een misvatting. Als we snel geld willen verdienen moeten we dus een systeem vinden waarmee we ook geld verdienen als we in ons bed aan het slapen zijn. Als wij slapen zijn ze aan de andere kant van de wereld waker. En zijn ze daar bezig met geld te verdienen.

Hoe verdien ik snel veel geld?

Hoe verdien ik snel geld? Het moet dus mogelijk zijn om 24 uur op 24 uur geld te verdienen. En dus al slapend rijk of rijker te worden. En hip hip hoera 🙂 Deze mogelijkheid bestaat. We kunnen geld verdienen terwijl we slapen. Hoe? Wel dankzij het internet dat 24/24 uur actief is kunnen we een bedrijf opzetten dat ook 24/24 actief is met het binnenhalen van geld.

Hoe snel rijk worden met internet?

Hoe verdien ik snel geld? Wat is rijk? Dat kan natuurlijk ook niet overnight. Het belangrijkste is dat je geld verdiend met je hobby.

Je zal je al afgevraagd hebben hoe zoekmachines hun geld verdienen. Wel ze doen dit gewoon door simpelweg advertenties op hun zoekmachine pagina’s te zetten. Maar als zij dat kunnen dan kunnen wij dat toch ook?

Een bedrijf opstarten kost 100.000 den euro’s. Beeeep Error.😜 Wrong. Ik ben deze website in januari 2007 begonnen en dat heeft mij 3 euro gekost om de naam van de site te registreren.

Hoe verdien ik snel geld? In het begin zal het heel traag gaan omdat het een tijdje duurt vooraleer Google al uw artikels heeft geïndexeerd. (Geef dus vooral niet te snel op.)

Een goede manier om te zien hoe uw blog het doet ten opzichte van andere sites is de Alexa Rating.
Hoewel deze pas nauwkeurig is als je in de top 100.000 staat. Maar je kan dit wel gebruiken om uw evolutie op te volgen.

Wat is uw PageRank en Alexa Rating (Eng.)

Een betere manier om uw trafiek te volgen en te analyseren is Google Analytics. Zie ook: SEO eenvoudig

Hoe verdien ik snel geld met internet?

Hoe verdien ik snel geld? Hoe verdien je daar nu geld mee. Je kan bvb werken met het programma van google adsense.
Deze verzorgen automatisch de advertenties op je pagina’s en voor de financieele afhandeling als er iemand op een link klikt. Kan het nog gemakkelijker?

Hoe verdien ik snel geld? Het is natuurlijk geen gratis geld. En website onderhouden kost natuurlijk ook geld en vooral TIJD.
Mijn website staat (stond) op een gratis server bij Telenet. Maar als je een professionele site wil beginnen die een paar honderd duizenden bezoekers per maand aan kan. Dan moet je ook overschakelen op een echte webhost. (Kost enkele honderden euro per jaar afhankelijk hoe groots je het wilt hebben.)

Hoe verdien ik snel geld? En verder moet je er ook iets voor doen. Namelijk artikels schrijven. Je krijgt geen 100.000 bezoekers op je site, als je site maar enkele honderden paginas telt.
Maar eens een bladzijde online is blijft deze wel geld opbrengen. (zelfs als je slaapt)😎

Het beste is dat je ook schrijft over onderwerpen die alle dagen van toepassing zijn.
Ik ben bvb begonnen met te schrijven over gezond vermageren. Je zou bvb ook over valentijn kunnen schrijven maar dat is maar 1 dag op een jaar van toepassing. Hoe dan ook, schrijf over onderwerpen die dus blijvende waarde hebben. En op die manier dus bezoekers blijven opleveren en geld voor u blijven verdienen.


Terug naar geld verdienen – index

Je kan ook beleggen in vastgoed: Wat kan ik lenen: zie de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.