Categories
Geld verdienen

hoe meer bezoekers krijgen – Geld verdienen – Pagina 2

Search Engine Optimalisation (geld verdienen-pagina 2) Hoe meer bezoekers krijgen op uw site

Hoe meer bezoekers krijgen op uw website - snel geld verdienen Pagina 2 - Copyright (c) Bruno Stroobandt https://infonosity.net

Over: Hoe meer bezoekers krijgen op uw website? In de reeks Snel geld verdienen – pagina 2 – item 4.SEO – Search Engine Optimalisation.
Laatst bewerkt : 2019-11-11

Hoe meer bezoekers op uw website halen?

Nu je uw website hebt met reclame er op zijn we nog niet aan het einde van de rit. Want je mag de beste website hebben die er bestaat. Als niemand daarvan op de hoogte is zal je ook geen bezoekers krijgen. Als je een site hebt die bedoeld is voor mensen uit uw omgeving. Dan is de oplossing simpel. Maak gewoon een folder of naamkaartje over uw website en deel dat uit aan uw familie en vrienden. Of breng hen op de hoogte via e-mail. Maar als je op zoek bent naar een groter publiek dan wordt die methode nogal kostelijk. Maar gelukkig bestaat er zoiets als zoekrobotten of zoekmachines zoals bvb Google.

Hoe meer bezoekers krijgen: Als mensen iets zoeken op het internet beginnen ze meestal met een zoekopdracht op zo een zoekmachine. Nu zal je daar zelf ook wel al mee gewerkt hebben. En dan merk je op dat je soms duizenden resultaten krijgt voor een bepaalde zoekterm. Maar als uw pagina dan niet voorkomt op de eerste vijf bladzijden. Dan is de kans klein dat uw website op valt. Dus hoe zorg je er voor dat uw pagina hoger komt op de lijst met resultaten? Wel het probleem is dat iedere zoekmachine op zijn eigen manier werkt. En dat ze hun werkwijze ook geheim houden. Niet om het jou moeilijk te maken maar wel de concurrerende bedrijven. De andere zoekmachines dus.

Maar door bepaalde zoektermen in te geven en dan te bestuderen welke websites daar uit komen en deze dan te analyseren. Kan je ontdekken op wat je moet letten voor uw eigen pagina. In mijn verhaal ga ik vooral uit van de manier van werken van Google. Omdat dit een van de grootste bedrijven is in deze branche.

Hoe kan ik een pagina op google zetten?

Uzelf aanmelden. Google zoekt non-stop het internet af op zoek naar nieuwe sites. Maar ook bestaande sites die al in haar index staan worden opnieuw bezocht om te zien of de inhoud veranderd is. Of om te zien of die site nog wel bestaat. Je kan dus wachten tot Google toevallig eens op uw site komt. Maar dat kan dan zeer lang duren. Het is dus beter om uzelf aan te melden. !!!Maar doe dit slechts 1 maal!!! (niet pushen, heb geduld)

Voeg uw URL toe aan Google.
Hoe meer bezoekers krijgen: Zorg er voor je jezelf aanmeld bij diverse zoekmachines, dat uw site eerst enige goede informatie bevat. En geen knip en plakwerk dat gestolen is van andere sites. (zoekmachines herkennen dit doordat dezelfde informatie reeds in de index staat op een oudere datum. En dit wordt afgestraft door uw site op een lagere positie te zetten!!!)

Hoe meer bezoekers krijgen:Linken op andere sites. Ga op zoek naar andere zoekrobotten (searchengines) en webindex pagina’s en meld uw site daar ook aan. Webindexen zijn websites die zelf niet op zoek gaan naar nieuwe websites. Maar waar gebruikers zichzelf moeten melden om in die index opgenomen te worden. Dit alles heeft 2 voordelen. Uw website wordt meer zichtbaar voor een groter publiek. (Niet iedereen gebruikt Google. Andere populaire zoekmachines zijn http://www.msn.com en http://www.yahoo.com ) Het tweede voordeel is dat Google een hogere score aan uw pagina geeft als er andere pagina’s van andere websites naar uw website verwijzen. (linken)

U kan ook werken met het zeer goede promotieprogramma van Google. nl. Google AdWords.

Hoe meer bezoekers krijgen:Inhoudelijk. Laat uw pagina relevant zijn aan de zoektermen die mensen ingeven. Stel je hebt een pagina die over honden en paarden gaat. En iemand zoekt naar de term honden. Dan zal iemand anders zijn pagina die enkel over honden gaat boven u uitkomen omdat die pagina inhoudelijk 100 procent over honden gaat. En uw pagina voor slechts vijftig procent. Natuurlijk mag uw website over honden en paarden gaan. Maar maak dan voor elk onderwerp een aparte pagina aan. Zo gaat elke pagina voor honderd procent over 1 onderwerp.

Hoe meer bezoekers krijgen:De titel. Zorg dat de titel de inhoud beschrijft met zo weinig mogelijk nutteloze woorden. Doe alsof je op zoek bent naar uw eigen pagina op het net. Welke zoekwoorden zou je dan ingeven? Gebruik dat als titel. Kort en bondig dus.

Hoe meer bezoekers krijgen:Vals spelen wordt afgestraft. Hoe meer het gezochte woord op uw pagina voorkomt hoe beter de score voor uw pagina. Maar let op voor overdrijven want dit wordt ook herkent en afgestraft. Bvb uw pagina gaat over geld. Nu zou je kunnen denken. Ha dan zet ik 20 keer het woord geld in de titel. Dat zal niets helpen. Of erger, dat wordt aanzien als SPAM en geeft dus een negatief resultaat. Hetzelfde geldt ook voor verborgen tekst. Bvb zoekwoorden op uw pagina zetten in de kleur wit op een witte achtergrond.

Hoe meer bezoekers krijgen – META-TAGS

META-TAGS Maak in uw HTML code gebruik van de meta-tags description en keywords. En in die volgorde. Wat in description staat is de samenvatting die de gebruikers zien op de Google pagina onder de titel van uw site. Zorg er dus voor dat deze tekst de aandacht trekt van de lezer. In keywords zet je zoektermen waarnaar mensen zouden kunnen zoeken om op uw pagina te komen. Maar let er op dat die woorden ook daadwerkelijk in uw echte tekst voorkomen. En ook geen 20 keer hetzelfde woord.

Hoe meer bezoekers krijgen: Andere metatags: expires en revisit-after. Zet de eerste op 0 en de tweede op een lage waarde bvb 4 days. Dit is enkel van belang in het begin als je aan het testen bent wat de beste resultaten geeft met aanpassingen die je aan je pagina maakt. Maar na enige tijd ziet Google zelf dat een pagina regelmatig van inhoud verandert of juist niet. En beslist dan zelf of het de moeite is om regelmatig terug te komen kijken naar uw pagina.


Einde ‘Hoe meer bezoekers krijgen’

Naar pagina 3 : Geld verdienen P3 : Werken voor Uzelf of als Loonslaaf

Terug naar index geld-verdienen

Nog meer info over hoe meer bezoekers krijgen en hoe SEO gebruiken – SEO eenvoudige regels die ervoor zorgen dat je snel meer geld verdiend.

Je kan ook beleggen in vastgoed: Wat kan ik lenen: zie de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.