Thee – gezond – afslanken

Over THEE : Meer info over thee. Vermageren met thee. Is afslanken met thee gezond of gevaarlijk?

Thee is gezond ook voor afslanken
Thee (early grey tea)

Gezond Vermageren Voeding: Thee.

Thee (Camellia sinensis)

Thee bevat zeer veel antioxidanten en zou u dus langer jong moeten houden. Ook bevat het de helft cafeïne ten opzichte van koffie. We hebben het hier over echte thee. Kruidenthee bevat zelfs geen cafeïne en is dus beter om te drinken voor dat je gaat slapen.
Als je aan het vermageren bent moet je veel water drinken. Maar als je de slechte gewoonte had om cola of andere zoete limonade te drinken dan kan ik me goed voorstellen dat je er niet toe komt om 1,5 liter water per dag te gaan drinken. Thee (met enkele kunstmatige zoetjes) is dan een goed alternatief als je wil afvallen.

In Nederland, de grootste Europese theeverbruiker na Groot-Brittannië, zijn er onderzoeken uitgevoerd op een hele reeks proefpersonen waaruit blijkt dat dagelijks thee drinken de kans op hart- en vaatziekten met 40 tot 60 % vermindert.

Afslanken met vermagerings Thee.

Bovenstaande ging over gewone thee. Maar in kruiden winkels verkoopt met ook vermagerings-thee om af te slanken. Of ook dieet pillen met thee extracten. Dit laatste is gewoon pure afzetterij. (de dieet pillen) Als we kijken naar de werking van de dieet thee om te drinken. Dan zien we dat deze meestal gewoon een vochtafdrijvende werking hebben. Waardoor je dus inderdaad gewicht verliest. Maar dit gewichtsverlies komt dan door een vocht tekort. Sommige van die theeën komen uit exotische landen waar de regeling wat voedselveiligheid betreft niet zo hoogstaand is. Pas daar dus zeker mee op. Deze afslank thee, bezorgt u diarree, waardoor je uitdroogt. Waardoor je daarna het tegenovergestelde kunt krijgen. (Een pijnlijke verstopping in uw darmen.)

Als je gezond wil vermageren is geen enkel extreem dieet gezond.


Einde “Thee gezond afslanken”

Meer info: Hoe gezond vermageren zonder dieet.

of gezond vermageren index

Infonosity, Copyright (c) 2019 Bruno Stroobandt.