Categories
Gezondheid

komkommer vermageren dieet

Dit komkommer dieet van 3 dagen of 10 dagen, waar je veel verhaaltjes over leest. Werkt enkel omdat het een pure aanslag is op uw lichaam. Komkommer bevat zeer weinig calorieën. Meer info…

about: Het komkommer vermageren dieet.:. Gebruik je komkommer om te vermageren in een gezond dieet, dan is dat goed. Maar een puur komkommer dieet is een no-no. Snel afslanken, dat wel ja, maar gezond vermageren is meer dan minder eten!

komkommer vermageren dieet
komkommer salade
voor op de boterham
i.p.v. vlees

Vermageren met een komkommer dieet.

Komkommer is een gezonde groente. Daar bestaat geen twijfel over. Er zitten stoffen in die helpen bij het uit het lichaam verwijderen van urinezuur. Dat is een normale afvalstof die ontstaat door bepaalde metabolisme processen in ons lichaam. Als dit teveel in ons lichaam zit, verlaagd de pH waarde in uw lichaam, en wordt je letterlijk verzuurd. Dit kan schadelijk zijn voor alles wat met botweefsel te maken heeft in ons lichaam. Omdat dit daardoor aangetast wordt, en dus sneller verslijt. Daarvoor is komkommer met een hogere ph waarde een goed middel om dit te helpen neutraliseren.

Probleem met het komkommer dieet.

Dit komkommer dieet van 3 dagen of 10 dagen, waar je veel verhaaltjes over leest. Werkt enkel omdat het een pure aanslag is op uw lichaam. Komkommer bevat zeer weinig calorieën. En als je je voeding tijdens de dag beperkt tot enkel het eten van komkommer dan krijg je niet enkel te weinig vitaminen binnen maar ook veel te weinig calorieën. Zo zal je inderdaad veel kilo’s verliezen. Maar op een ongezonde manier. Hierdoor zal uw lichaam ook in alarm gaan, en er alles aan doen om met minder energie toe te komen. Het gevolg: Je krijgt een traag metabolisme.

Lees ook: hoe een laag metabolisme verhogen.

Vermageren met komkommer: hoe wel.

Je moet dus zorgen voor een gevarieerde voeding en niet minder dan 1000 kilo calorieën per dag eten. En groenten en fruit horen daar bij. Waaronder dus ook komkommer. Wat je wel kan doen is bijvoorbeeld uw ongezonde snacks voor de tv vervangen door gezonde snacks. Meestal zit je als een robot gewoon dingen naar binnen te werken, en vermits je geconcentreerd naar je spannende film zit te kijken, ben je er zelfs niet 100% bewust van aan het genieten van wat je dan eet.

komkommer als gezonde snack

snack-tip: Snijdt bvb. een komkommer in schijfjes en eet deze voor uw tv i.p.v. een zakje borrelnootjes. Als je naar een film zit te kijken besef je meestal niet eens wat je in je mond stopt. Dus eet dan liever iets gezond.
Een komkommer is meer dan 95% water. Een zakje borrel nootjes = 2.5 x 100gr x 500kcal/100gr = 1250 kilo-calorieën = meer dan de helft van uw dagelijkse behoeft aan energie en er zit verder bijna niets van voedingswaarde in. (vitamines mineralen e.d.) bovendien bevat het veel te veel zout. Dus zo is komkommer wel gezond om te vermageren. Maar gebruik het dus niet als komkommer dieet.


Meer info over gezondheid welzijn en geluk (index-pagina) Hier vind je de linken naar alle artikels op infonosity die over gezondheid gaan. Niet enkel dieet. Maar ook bijvoorbeeld over wandelen als anti stress middel.

Of gezond vermageren recepten

extern wiki wat verstaat men onder gezondheid

Gezond afvallen

Als je gezond en blijvend wil afvallen zonder komkommer crash dieet. Dan heb ik ook een zeer uitgebreid artikel over gezond afvallen. Ik ben met deze regels meer dan 20 kilo afgevallen op 5 maanden tijd. Maar omdat dit geen crash komkommer dieet is. Is het wel met blijvend resultaat!!!

Hoe gezond afvallen vermageren afslanken


Disclaimer : Ik ben geen dokter of diëtist en heb geen enkele binding met de medische wereld. Wat ik hier dan ook neer pen is onder geen enkele vorm een medisch advies of wat dan ook. Deze info is dus niet wetenschappelijk. Maar gewoon mijn eigen inzichten in de manier waarop ik het heb gedaan. (En met resultaat.)