Categories
Gezondheid Mentaal Varia-Vrije_tijd

Roken versus Corona

Roken versus Corona. Er sterven meer mensen aan Roken dan aan Corona. Misschien een moment om eindelijk te stoppen met roken…

Roken versus Corona. Nog een reden om te stoppen met roken!!!

Coronavirus roken : Roken versus Corona: Zoek je nog een reden om te stoppen met roken? Kijk dan naar het aantal Corona sterfgevallen versus het aantal rokers dat sterft.

zie ook : Hoe stoppen met roken tips.

Door te roken is de kwaliteit van uw logen sowieso slechter dan die van een niet-roker. Hierdoor ben je ook meer vatbaar voor luchtweg infecties. (Dus ook die veroorzaakt door corona.)

Roken versus Corona: de cijfers.

(cijfers op jaarbasis) Aantal covid-19 (Corona) 0.1 miljoen doden op 7,8 miljard mensen = 0.0012% Dat is heel erg. Maar niets in vergelijk met de rokers!!! (bron) (cijfers sterk overschat omdat ze niet de pure corona doden tellen. Iemand met longkanker die sterft tellen ze gewoon mee. Ook zelfs vermoedelijke gevallen!!!) Achter deze WHO-cinema zit meer verscholen (money and control)

Aantal rokers gestorven >4 miljoen op 7,8 miljard mensen = 0.05 % (bron)

MEER DAN 40 KEER meer doden door te roken dan door Corona!!! Maar voor die rokers doen ze geen LockDown???

Voor Corona moet je voorzichtig zijn. Omdat dit onzichtbaar klein is, en van overal kan komen. Maar sigaretten zijn niet onzichtbaar. En het feit dat je die in je mond steekt. En de schadelijke rook inademt. Heb je zelf in de hand. (Niemand dwingt u om te roken of te vapen, of wel soms 😎

Roken excuses om te stoppen.

Je hoort dikwijls zeggen. Als je stopt met roken dan verdik je. Of soms hoor ik zelfs de vraag van mensen die willen beginnen roken om te vermageren!!! Dat is al helemaal te gek.

Er is wel iets van aan. Maar, de conclusie is om de verkeerde reden. Als je stopt met roken, dan wordt je terug gezonder. En ga je ook terug beter ruiken. En gaat dus ook je eten beter smaken. Maar je wordt dus dikker, door meer te eten en niet door te stoppen met roken!

Je krijgt dus meer zin om te eten. Maar dat mag geen excuus zijn om meer te gaan snoepen 🙂

Einde : Roken versus Corona – Extra Reden om te stoppen met roken

zie ook Gezond vermageren index voor meer tips om minder te snoepen.

hoe stoppen met roken hoofdartikel. (hulpmiddelen, gezond alternatief, waarom stoppen met roken,…)