Categories
financieel

Hoe maak je winst met bitcoins

Hoe maak je winst met bitcoins – aanbod gratis Bitcoins : Ben ik te laat om met Bitcoins geld te verdienen? En Hoe kan ik in Bitcoin investeren? informatie over GPU mining-rig. Wat gebeurt er met mijn Bitcoins als mijn PC crashed?… bitcoin minen met pc / laptop?… Dit en meer in dit artikel.

Hoe maak je winst met bitcoins – aanbod gratis Bitcoins : De Bitcoin (BTC) krijgt steeds meer bekendheid. Maar ben ik te laat om met Bitcoins geld te verdienen? En Hoe kan ik in Bitcoin investeren? Ook informatie over het zelf bouwen van een GPU mining-rig. Wat gebeurt er met mijn Bitcoins als mijn PC crashed?… bitcoin minen met pc / laptop?… Dit en meer in dit artikel.

Also in English: How to make a profit with Bitcoins – Tutorial

Bitcoin QR-code : in artikel Hoe maak je winst met Bitcoins?
₿ BTC – QR – Donation CODE : 1HWhAoDreHpJjteDL8sSHDa7nSuAFE24S9

Hoe maak je winst met Bitcoins : Inleiding.

Disclaimer: Dit is geen beleggingsadvies, maar gewoon puur informatief wat mogelijk is. Wat je met die info doet is uw eigen verantwoordelijkheid.

Bitcoin minen met pc? In het kort wat is Bitcoin? Het is een methode om een schuldbewijs (virtueel geld) op eenvoudige manier met heel de wereld te wisselen. En dit zonder tussenkomst van een bank. Je speelt als het ware zelf voor bank. Hoeveel deze Bitcoin waard is, is zoals met alles op de vrije markt een kwesie van vraag en aanbod.

Elke transactie wordt geregistreerd (in de blockchain = kasboek) en is een on-vervalsbaar bewijs dat deze transactie heeft plaatsgevonden. Deze blockchain of kasboek word niet bijgehouden door een bank zoals bij gewoon geld. Maar staat op 1000-den computers over de hele wereld.

Hoe geld verdienen met Bitcoins?

Er zijn dus 2 manieren om geld te verdienen met Bitcoin.

1 Hoe maak je winst met Bitcoins – kopen

Door Bitcoins te kopen (en hopen dat deze meer waard worden). Er zijn maar 21 miljoen Bitcoins. En deze kunnen niet bijgemaakt worden. Dus hoe meer mensen die Bitcoin willen. (En ook gaan gebruiken.) Hoe meer deze waard word.

Bitcoin staat nog in zijn kinderschoenen. Maar heeft nu na iets meer dan 10 jaar wel bewezen dat het werkt. En daardoor zullen er steeds meer winkels komen waar je Bitcoin als betaal middel kan gebruiken. !!! En nu zeker sinds PayPal(tm) heeft aangekondigd om ook met Bitcoin te gaan werken.

2 Hoe maak je winst met Bitcoin Minen Met PC / Laptop.

Bitcoin minen met pc: In het begin kon je zeer eenvoudig Bitcoins gratis krijgen. Nu ja gratis!? Je kon door vrijwillig als controleur van die transacties een aantal Bitcoins krijgen in ruil voor de rekenkracht van uw computer. Die dus die transacties keurde en toevoegde aan de blockchain.

Bitcoin minen met pc: In het begin 2009. Was een normale computer daarvoor voldoende. En kreeg je voor elke door jou goedgekeurde transactie en toevoeging aan de blockchain zo maar eventjes 50 Bitcoin als vergoeding.

Let wel Bitcoin was toen nog minder dan 1 Euro waard! De eerste 2 jaar kan je wel stellen dat de meeste Bitcoins gemined werden door de uitvinders zelf. (+/- 1 miljoen Bitcoins!)

Maar doordat steeds meer mensen dit gratis geld wilden. Komt er dus een overaanbod aan virtuele banken. Maar voor dit probleem is er ook een oplossing ingebouwd in de Bitcoin. Los van het goedkeuren van de transactie moet je ook een hash-code kraken. En de persoon (computer) die eerst de oplossing vind is dan de winnaar die de Bitcoin vergoeding krijgt.

Nu dachten de mensen. Ha dan installeer ik meer computers en vergroot zo mijn kans. (Zo zijn de mining farms begonnen) Maar in Bitcoin zit er daarvoor ook een oplossing. Hoe meer computers mee doen aan het raden van de oplossing, hoe moeilijker de puzzel wordt.

Ook om de 250000 transacties wordt de vergoeding gehalveerd. (Nu 2021 krijg je nog 6.26 Bitcoin.) Aan de huidige Bitcoin koers van meer dan 30.000€ is dat een mooi geschenk.

Maar!!! Doordat er zoveel miners zijn, is de kans groter dat je de lotto wint dan dat jij de oplossing van die puzzel wint.

Hoe maak je winst met Bitcoins – Hoe dan wel?

Hoe Bitcoin minen met pc: Nadat Bitcoin zichzelf bewezen had. Zijn er anderen die ook hun alternatieve coin hebben gemaakt. En deze kan je wel nog minen met een PC of laptop.

Men gebruikt de rekenkracht van de GPU. (Video-kaart). Een goede GPU is even krachtig als 30 tot 100 CPU’s!!!

PCI-e riser – Meer GPU’s op 1 moederbord.

Hoe maak je winst met Bitcoins – PCI-e risers : Op een gewoon desktop moederbord is er meestal maar plaats voor 2 degelijke GPU’s. Maar er bestaan nu PCI-e risers (een soort verlengsnoer en adapter) waarmee je tot 6 GPU’s op dat moederbord kan aansluiten. Dat past niet in uw desktop-kast. Maar je kan dat monteren op een (zelfgemaakt) rek. (mining-rig)

PCI-e riser - in artikel hoe winst maken met Bitcoin.
PCI-e riser om meer GPU’s op 1 moederbord te krijgen.

Hier een voorbeeld (foto). Met de huidige generatie moederborden kan je met deze PCI-e riser tot 6 GPU’s op 1 moederbord aansluiten. Het klein stukje steek je in de PCI en PCI-e sloten op uw moederbord. Dit verbind je dan met de USB kabel met het grote stuk. En hierin kan je uw video-kaart (GPU) stoppen. Uw moederbord en de voeding ervan zet je op de bodem van uw (zelfgemaakt) rek. En de GPU’s hang je dan een schab hoger. De PCI-e riser moet je ook op uw PC voeding aansluiten. Als je van een goed merk koopt zitten alle nodige kabels erbij. (reken op +/- 10Euro per stuk, wordt meestal in een set van 6 verkocht.)

Er bestaan nu ook PCI-e risers waar je van 1 poort op uw moederbord 4 PCI-e sloten kan maken. In theorie kan je dan 6 poorten op moederbord x 4 = 24 GPU’s op 1 moederbord. (Reken afhankelijk van welke GPU je gebruikt op +/- 120Watt per GPU.

LET WEL: Als uw voeding van de originele desktop bijvoorbeeld maar 450Watt is. Dan kan je maximum 2 GPU’s gebruiken. Als je er dus meer wilt moet je een nieuwe voeding kopen van 1kWatt of meer.

LET OP: Als je zelf een metalen rek maakt. Dat uw bodem van uw moederbord met afstands busjes monteert, zodat deze geen kortsluiting kan veroorzaken. (duur defect, en risico op brand.)

Hoe winst maken met Bitcoins. Zelfbouw mining Rig. (Delf-rek)
Bitcoin Mining Rig

Bitcoin minen met pc – zelfbouw bitcoin mining-rek (PC met 6 GPU’s): Hierboven zie je een voorbeeld van een simpel (Bitcoin – Etherium) mining-rig. De bodemplaat is gewoon een houten plaat. De hoeksteunen zijn L-vormige latten. En dan heb je nog een versteviging lat links en rechts. Met daartussen een houten plankje waarop de achterkant van de GPU’s rust. De GPU’s zijn met 1 schroef gemonteerd op de mining-rig aan de top kader. (ook gewoon goedkope L-profielen. Als je een beetje handig bent is dit eenvoudig zelf te maken.

Alternatief kan je in plaats van een duurder professioneel rek te kopen. Een goedkoop rekje kopen en daar nog wat een prutsen 🙂

LET OP! Als je een gesloten kast mooier vindt. Dan is het belangrijk dat je daarin de nodige koel-ventilatoren in verwerkt. Want alles bij elkaar verbruikt dit toestel 900 Watt. (Een kleine verwarming 😉 ) Het feit dat je 900 Watt 24 uur per dag en dertig dagen per maand verbruikt zal je ook zien aan je elektriciteit factuur. Uw Bitcoin miner brengt dan ook enkel geld op als dat meer is dan uw verbruik-factuur.!!!!

Hoe maak je winst met Bitcoins – mining-POOL

Bitcoin minen met pc – 2 manieren: 1) Nu je kan dit solo doen. 2) Bitcoin minen met pc en mining-pool: Maar er is nu de mogelijkheid om op eenvoudige manier samen te werken met andere mensen. En de kans dat die groep mensen samen de oplossing vinden en dus geld verdienen is dan groter. Deze pool-service, kijkt naar hoeveel procent aan rekenkracht uw bijdrage is aan de pool. En jij krijgt dan dat percentage. Zelfs als dus iemand anders uit die pool de oplossing vind. Hij krijgt dan ook maar zijn percentage.

De firma die die pool service aanbied rekent natuurlijk ook haar deeltje 🙂 Maar de kans is dus groter voor u door samen te werken.

Cudo-Miner – Gratis Bitcoins

Hoe maak je winst met Bitcoins – Bitcoin minen met pc :Praktijk:

Cudo-Miner is zo een pool service. Deze is super eenvoudig te installeren. En doet alle werk voor jou in de achtergrond. Het programma zoek zelf naar de meest winstgevende alt-coin voor uw PC of GPU-rek. En je kan kiezen of je die coins die je delft houd, of automatisch omwisselt in bitcoin.

Je kan naar die site gaan en daar intekenen en dan krijg je gratis 5000 satoshi. MAAR met deze link krijg je 10.000 satoshi. Aan u de keuze 🙂

P.S.: Satoshi is de kleinste verdeling van 1 Bitcoin. Dat is 1 / 100.000.000. (Dus 5000sat’s = +/- 1 Euro aan de huidige Bitcoin koers van 20.000€/BTC.

Gratis Bitcoins – Bonus : FREE 10.000 Satoshi Bitcoin via CudoMiner

Wat gebeurt er met mijn Bitcoins als mijn PC crashed?

Bitcoin minen met pc – wallet: Je Bitcoins staan niet op je PC of telefoon. Het enige wat je nodig hebt zijn je sleutels. Private key (jouw digitale handtekening) , en je publieke sleutel(s) Het rekening nummer waarop mensen geld (=Bitcoins) kunnen storten.

Er zijn meerdere soorten wallets. Verdeeld in 2 groepen. COLD en HOT. Colt is het veiligste. Deze staan niet op een toestel dat verbinding heeft met het internet. Bijvoorbeeld een harware wallet zoals LEDGER. Of je kan zelfs je wallet letterlijk op papier zetten.

Bij bitaddress.org kan je gratis een papieren wallet aanmaken.

De hot wallets staan op je PC (telefoon) of zelfs op het internet bij een beurs. De internet wallets zijn het minst veilig!!! Voor je PC gebruik je best een HD wallet. Deze genereerd ook een lijst van 12 of 24 woorden die je moet opschrijven OP PAPIER. En als er iets mis gaat. Kan je met deze woorden uw sleutels opnieuw aanmaken.


Einde Hoe maak je winst met Bitcoins. Bitcoin minen met pc.


hoeveel kan ik lenen - hypotheek simulatie - lening calculator

Hypotheek calculator ✔️ N°1 lening simulatie

Hypotheek calculator - simulatie van woning leningen. Hoeveel kan ik lenen simulatie zonder bank! Hypotheek calculator - lening simulatie: over: ...
Read More

Autolening simulatie – lenen auto

Autolening simulatie: Hier kan je snel berekenen 'hoeveel kan ik lenen voor de aankoop van een wagen'. Dit zonder bank ...
Read More

is goud kopen verstandig – Waar kan ik goud kopen – verkopen? Hoe kan ik in goud beleggen?

Is goud kopen verstandig? - Is beleggen in goud verstandig? En hoe kan ik in goud beleggen? Hier vind je ...
Read More
infonosity

Agfa Gevaert Mortsel

Over: Agfa Gevaert Mortsel. Hier staan alle artikels over Agfa verzameld. Zowel over het koersdoel, technische analyse, en meer info ...
Read More
infonosity

Nuttige beurs linken A-Z

Canada 1 Oz pure gold Beurs (beurzen), stockmarket exchange en aandelen sites. Nuttige beurs linken A-Z. (ook sites van de ...
Read More

De beurs index

Technische Analyse voorbeeld Dit is de beurs index pagina met alle linken naar artikels die over de beurs gaan. Dat ...
Read More

Financieel

Linken naar financiële onderwerpen : financieel index : hier vind je linken op financieel gebied. zowel over geld uitgeven als ...
Read More

Geld verdienen met internet. (online geld verdienen, thuis werken)

Reeks artikels over geld verdienen online. Hoe, Tutorial. Geld verdienen met internet, zonder iets te doen?!?... (Dat is : geld ...
Read More
infonosity

Goedkope lening – snel geld lenen – waar.

Lening index-pagina goedkope Lening - index - pagina Snel geld lenen > Goedkope lening - goedkoopste woninglening of hypothecaire lening ...
Read More

Niet wat je zoekt :

Terug naar Infonosity.net

of Goto Google.be