Welke bank is goed? – Nederland.

100 euro bij artikel over welk is de beste bank in Nederland om geld te lenen voor de aankoop van een huis.

Banken Nederland – Nederlandse banken > sparen – lenen vergelijk – lening vergelijken > overzicht – de goedkoopste bank voor uw lening – waar krijg je de hoogste interest – hoogste basis-interest – banken vergelijken

Bank Nederland: Overzicht banken in Nederland > lenen, sparen, 2de hypotheek, vergelijk en bespaar…

Last edit : 2020-01-01

Als u op zoek bent naar een goedkoop lenen informatie, volg dan deze link : lenen.
Voor meer info over soorten leningen. lenen-hypotheken soorten info
De beleggingshypotheek : (todo)Beleggingshypotheek(todo)

Lijst is alfabetisch.

ABN-AMRO bank Nederland:

De door ABN AMRO aangeboden diensten beslaan al de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economische activiteit.
Particulier, zakelijk en beleggingsadvies, verschillende diensten en informatie, vacatures en nieuws.
website

AEGON bank Nederland:

AEGON Bank wil u helpen grip te krijgen én te houden op uw financiën. Want u wilt nu en later kunnen blijven doen wat u echt graag wilt. Daarom is het belangrijk dat u uw inkomen goed regelt en beschermt. Nu én later. AEGON Bank helpt hierbij met een helder inzicht in uw financiën en moderne en makkelijke oplossingen van AEGON. Of het nu gaat om beleggen, sparen, verzekeren, pensioenen of hypotheken.
website

ASN bank Nederland:

Sparen en beleggen. U kunt een eerste stap zetten door voortaan te sparen of te beleggen bij de ASN Bank. Dan is uw geld in schone handen. De ASN Bank wil al sinds haar oprichting in 1960 geen cent verdienen aan het uitbuiten van mens, dier en milieu. U kiest bewust voor duurzaamheid en voor een betere wereld. Welkom bij de ASN Bank!
website

Binck bank Nederland:.

Online beleggen met Binck is gemakkelijk, toegankelijk, effectief én zeer goedkoop. Precies zoals de oprichters het in 2000 bedoeld hebben. Zij zagen dat onder particuliere beleggers behoefte bestond aan dezelfde informatie en middelen waarover professionals beschikten. Daarom besloten zij daar iets aan te doen. Met de oprichting van Binck stelden zij particuliere beleggers in staat op dezelfde manier te gaan beleggen als professionele beleggers.
website

Finance Bank Nederland is nu Credit Europe geworden:

Wij streven ernaar om tot de top te behoren in de financiële dienstensector. Om dit te bereiken:

 • 1- bieden we aantrekkelijke financiële diensten en producten aan onze particuliere klanten, zakelijke klanten wereldwijd en onze partners.
 • 2- investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers, in kennis en technologie, en markten waarin we actief zijn.
 • 3- bouwen we onze zakelijke relaties op vertrouwen, betrouwbaarheid en innovatieve ideeën.

website

Terug naar top Banken Nederland vergelijken

Nog 5 grote namen.

Friesland Bank Nederland:

Friesland Bank NV is een zelfstandige bank die persoonlijke dienstverlening combineert met professionele expertise. De bank richt zich op particulieren, bedrijven en instellingen en ondernemers die hechten aan een bank, waar advies en maatwerk op de eerste plaats komen.
website

ING Nederland:

De ING Groep is een wereldwijd actieve financiële dienstverlener van Nederlandse oorsprong met 150 jaar ervaring. Wij zijn in meer dan 50 landen actief met een uitgebreid productassortiment op het gebied van bankieren, verzekeren en vermogensbeheer.
website

InterBank Nederland:

Verstandig, plezierig en persoonlijk
Met het lenen van geld moet je verstandig omgaan. Dan heb je er het meeste plezier van, zónder onoverkomelijke financiële gevolgen en mét de best denkbare besteding. InterBank N.V. is onderdeel van ABN AMRO en gevestigd in Amsterdam.
website

Postbank Nederland: (Opgeslorpt door ING)

De Postbank is met 7,5 miljoen particuliere rekeninghouders een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Klanten kunnen bij de Postbank terecht voor alle financiële producten: betalen, sparen, lenen, hypotheken, verzekeren, beleggen en pensioenen.
website (link bestaat nog, maar forward je naar Ing.)

RaboBank Nederland.

In een mum van tijd uw bankzaken regelen. En dat wanneer het u uitkomt. Met Rabo Internetbankieren kunt u 24 uur per dag geld overboeken of bestellen, saldo-informatie opvragen. En zelfs veilig in webwinkels betalen of direct orders plaatsen op de beurs.
website

Terug naar financieel index

Infonosity, Copyright (c) 2019 Bruno Stroobandt.

6 comments

 • Postbank? Die bestaat al jaren niet meer.
  Alle banken zijn goed, volgens hun reclame. Maar heb jij ze kritisch bekeken? Wat is dan je oordeel?

  • Ja, ik kan moeilijk klant worden bij al die banken,:-) en jaren ervaring opdoen. Dit is inderdaad gebaseerd op wat ze zelf hebben meegedeeld. (En dat artikel is oorspronkelijk van 2007. Voor postbank moet ik dus nog een vervanger zoeken.)

 • Dan is het nu tijd voor een kritische beschouwing van de service en betrouwbaarheid van een bank die je wel goed kent.

  • In Nederland en België (en heel de E.U.) zit je gerust zolang er niet meer dan 100.000Euro op je rekening staat. : Bij Belgische banken is jouw geld (op al uw zichtrekeningen, spaarrekeningen, termijnrekeningen en kasbons samen) gewaarborgd tot 100 000 euro per bank en per persoon (niet per rekening) (door de staat). Als je meer dan dit bedrag aan spaargeld hebt, spreid je dit best over verschillende banken. (LET OP: een dochteronderneming van een bank, wordt aanzien als dezelfde bank.)
   — P.S.:
   De situatie is als volgt. Ik had een goede website in 2007, maar mijn URL is gestolen (2014) (ik had de verloopdatum over het hoofd gezien.) Ik ben nu pas (nov 2019) terug opnieuw begonnen. Mijn oude URL kon ik niet meer terug krijgen. Maar ik had geluk dat ik de inhoud nog kon terug vinden via de “Wayback Machine” Ik ben dus nu volop bezig met die meer dan 160 artikels terug in orde te krijgen op deze URL. En ik zit nu bij die achterlijke wordpress.com waar je geen toegang hebt tot je eigen ROOT-map. (zelfs niet met een PRO abonnement van 400Euro) En dus alles moet verwerken via die achterlijke editor van hun. I.p.v. dat ik gewoon zou kunnen werken via FTP.

   Kort samen gevat. Dit zal nog enige tijd in beslag nemen. (Ben ondertussen ook een opleiding van 2 jaar aan het volgen voor graduaat netwerk en databank beheer.) Dat komt er dus ook bij 🙂

 • De WordPress editor is heel ongelukkig, inderdaad. Maar ik heb inmiddels zo veel slechte ervaringen opgedaan met betaalde domeinregistratie en hosting, dat ik de voorkeur geef aan GRATIS.

  De registratiebedrijven betalen iets tussen de 10 en 100 dollarcent aan ICANN voor een registratie. Ze brengen je ongeveer 10 dollar in rekening, maar dat kan gaan oplopen tot honderden dollars als je domein geld waard wordt door je eigen werk aan de website.

  Ik heb al meermalen gehad dat dan de prijs werd verhoogd. Ook zijn domeinen vervallen omdat het registratie bedrijf die 50 cent niet had afgedragen en omdat het bedrijf werd doorverkocht en daarbij alle data verdwenen.

  Voorlopig gebruik ik de gratis WordPress ruimte en software en ook de email doe ik alleen nog gratis.
  Mijn site ziet er ook niet uit zoals ik zou willen, maar liever die WordPress beperkingen dan telkens weer bestolen te worden en weer helemaal opnieuw moeten beginnen.

  • Ja ik was ook begonnen met de gratis versie. Maar je kent dat, een beetje meer betalen en dan heb je jouw domain,nog een beetje bijbetalen om het wordpress.com logo weg te hebben. Nog een beetje bijbetalen om css te kunnen gebruiken enz. Ik heb nu iets meer dan 400euro betaald voor 2 jaar. (Maar ik leer bij 😉 ) P.S. zie ook mijn laatste artikel over CSS.
   Mvg, Bruno. zie hier : “Thema bewerken met CSS