Categories
Computer Geld verdienen

Hoe winst maken met Bitcoin.

Winst maken met Bitcoin: Kan je nog zelf Bitcoins uit de grond halen met je PC? En wat is het alternatief? Is er een Bitcoin crash op komst? Ik denk dat de koers op moment…Continue readingHoe winst maken met Bitcoin.

Categories
financieel

Hoe maak je winst met bitcoins

Hoe maak je winst met bitcoins – aanbod gratis Bitcoins : Ben ik te laat om met Bitcoins geld te verdienen? En Hoe kan ik in Bitcoin investeren? informatie over GPU mining-rig. Wat gebeurt er met mijn Bitcoins als mijn PC crashed?… bitcoin minen met pc / laptop?… Dit en meer in dit artikel.

Categories
Agfa Gevaert financieel

Agfa koers intraday – Beter voorspellen trend

Agfa koers intraday en volume. Bij technische analyse kijken de meeste beginnende beleggers enkel naar de koers. Maar het volume waarmee die koers tot stand komt is nog belangrijker dan de koers zelf.Continue readingAgfa koers intraday – Beter voorspellen trend

Categories
Lenen - lening - woningkrediet

Hypotheek calculator ✔️ N°1 lening simulatie

Met deze nieuwe hypotheek calculator of lening simulatie. Kan je snel berekenen : ‘hoeveel kan ik lenen?’ En privé (zonder bank) Deze versie 2: geeft ook de totale kost en jaar kost om zo een beter zicht te krijgen op uw hypotheek lening.

Categories
financieel

Autolening simulatie – lenen auto

Autolening simulatie: Hier kan je snel berekenen ‘hoeveel kan ik lenen voor de aankoop van een wagen’. Dit zonder bank. En volledig privé! Je hoeft voor deze auto lening calculator geen persoonlijke gegevens op te…

Categories
financieel De beurs Geld verdienen

is goud kopen verstandig – Waar kan ik goud kopen – verkopen? Hoe kan ik in goud beleggen?

Hier krijg je meer info over beleggen in Goud. Goudkoers op 20 jaar x5 💲💲💲. Maar hoe en waar kan ik goud kopen. En waarop moet je letten? (verborgen kosten)

Categories
financieel Lenen - lening - woningkrediet

Overbruggingskrediet – snel geld lenen.

Overbruggingskrediet. info OVER: Wat is een overbruggingskrediet. En hoeveel geld kan ik lenen? Je lening berekenen. Een overbruggingskrediet is uitgevonden voor mensen die al een hypotheek lening hebben op het huis waar ze nu in wonen. MaarContinue readingOverbruggingskrediet – snel geld lenen.

Categories
De beurs

Welke aandelen goed in Corona tijden.

Corona en de beurs. Er is een grootte beurscrash op komst. Maar er zijn aandelen die profiteren van Corona (covid-19)Continue readingWelke aandelen goed in Corona tijden.

Categories
financieel Angst Mentaal Varia-Vrije_tijd

Stop the lockdown corona (Dutch) (Also in English)

Stop the lockdown corona. Steeds meer mensen worden zich bewust van de absurditeit en de leugens die in de mainstream media worden verteld. The lockdown docu’s.Continue readingStop the lockdown corona (Dutch) (Also in English)

Categories
Agfa Gevaert De beurs financieel Geld verdienen

Technische Analyse Trendkanaal

Technische Analyse – Wat is een trendkanaal? – En hoe bepalen we een koersdoel. In het voorbeeld kijken we naar het Agfa Koersdoel.Continue readingTechnische Analyse Trendkanaal