Varia en vrije tijd

index pagina : varia en vrije tijd.

Varia en vrije tijd.

About varia en vrije tijd : Hallo, dit is die index pagina met een verzameling artikelen-links die niet onder een andere categorie passen. Dit kan dus over alles gaan. Zowel vrije tijd besteding. Als zelf muziek maken, vakantie, geld verdienen met internet,…

COVID-19 : stop the lockdown corona

Vrije tijd

Wil je goedkoop op reis. Hier een overzicht van de top-10 reis organisatoren. Goedkoopste vliegtickets

Wil je zelf muziek componeren, mixen uitbrengen? Hier een artikel over alle programma’s die je nodig hebt. En belangrijk de Beste GRATIS muziek software LMMS is de naam en moet zeker niet onder doen voor Fl Studio. En het beste van al: Het is volledig GRATIS. Elke song die je ooit op de radio gehoord hebt. Zou je met deze LMMS kunnen maken. Dus ook de vocals en niet enkel de muziek.

Zit je altijd voor je computerscherm of T.V. Misschien moet je voor je gezondheid of gezelligheid eens wat meer buiten komen en gaan wandelen. Stress is de meest dodelijke ziekte. Erger dan Corona 😉 En naar buiten gaan is goed om stress te verminderen. En zelfs goed met het fake killer virus (covid-19) ben je veiliger buiten dan opgesloten in een bejaarden tehuis.

Als je jezelf verveelt omdat je teveel vrij tijd hebt. Dan kan je misschien een lief zoeken via dating websites.

NEW: Nu met corona is het risicovol om in het buitenland te zitten op je corona vakantie. Daarom hier wat info over Vakantie in eigen land.

Varia: Games

Online Games free info-page.

Zelf games maken op PC – voor windows (Win 10 en vroeger) (Engels artikel)

Varia

Weet je niet wat je Zodiac is? Bereken het hier : Welk dierenriem of sterrenbeeld ben ik?

Klimaatverandering. Global Warming Hoax. Het is zoals die mensen met hun glazen bol. Ze spreken altijd over binnen 80jaar of meer. Waarom? Omdat tegen die tijd dat de opwarming van de aarde LEUGENS ontkracht zijn, de betrokken mensen niet meer leven? 🙂 O.K. Het klimaat veranderd! Maar dat noemen ze de natuur. Dat heeft niets met de mens te maken. De ongezonde luchtvervuiling wel natuurlijk.

Langer leven – anti aging – de oplossing.

Heb je ook dat gevoel dat de dagen te kort zijn? Zou liever dagen van 36 uur hebben? Wel, je kan op een leven tijd zomaar eventjes 22 jaar extra tijd winnen 😎 ! Stel je eventjes voor wat je met die 22 extra levensjaren kan doen. Meer hierover vind je in het artikel over de meerfasen slaap.

Of leer bewust dromen : Lucide droom betekenis en zelf doen goede anti-stress

Stoppen met roken helpt natuurlijk ook 🙂 zie: Roken versus Corona , nog een reden om te stoppen.

Geld – financieel

Het leven is niet enkel vrije tijd. Je moet ook denken hoe je die vrije tijd gaat betalen.

Zie : hoe geld verdienen met het internet

Ook: bezuinigen = meer overhouden en dus virtueel meer verdienen

Je auto verkopen of een nieuwe auto kopen of een auto huren? Wat zijn de opties. Hoeveel is je auto nog waard. Of huren als je maar zelden een auto nodig hebt.

Beste SEO kost geen geld!!!

Als duizenden mensen een duur SEO bedrijf inhuren. Dan wordt SEO waardeloos. Of staan die duizenden mensen allemaal op dezelfde eerste plaats 🙂 . Ik heb zelfs pagina’s als je die opzoekt op Google dan krijg je meer dan 1 miljard resultaten. En toch sta ik op nummer 1 🙂 . Goede SEO is eenvoudig simpel en kost geen rotte cent.

Voorbeeld google search (opent nieuwe pagina:) Dit is geen link naar het artikel maar naar de zoekresultaten: Live health data geeft 4 miljard resultaten en infonosity staat daar ergens bovenaan. HOE? zie SEO simple (English)


ook op deze site:

zie : goedkoopste lening

of berekenen aflossing hypotheek lening


Fan van Infonosity? Dan kan je mij steunen met een Infonosity T-shirt te kopen.