Categories
Computer Elektronica Varia-Vrije_tijd

computer elektronica

Index pagina over Computer en Elektronica artikelen. o.a. Gratis software, zelfbouw elektronica, zelf programmeren,…

computer elektronica index : dit is verdeeld over 2 groepen.

Hallo, hier komen artikels die over de computer elektronica gaan. Dat kunnen bijvoorbeeld zelfbouw elektronica projecten zijn. Maar ook informatie over elektronica onderdelen. Verder vind je hier ook linken over de computer en software. Deze gaan niet enkel over software die je (gratis) kan kopen of downloaden. Maar ook bijvoorbeeld software om zelf te programmeren of bijvoorbeeld zelf uw eigen muziek te componeren.


Elektronica

computer elektronica DIY projecten.

Computer en Software

Computer elektronica: hier vind je alles over de computer elektronica zelf. Maar ook software voor je computer en oplossingen voor computer problemen.

  • Een Gaming laptop kopen of liever een desktop? Voor en nadelen van een laptop.
  • Verloopt uw meegeleverde antivirus bijna? Daarvoor is hier een goed en gratis antivirus alternatief. (ik gebruik dit al sinds 1995 en ben daar zéér tevreden over) Gratis antivirus (met free download link)
  • JBASIC : voorbeeld programma in JustBasic + link om JBASIC te downloaden. Het is leuk dat je aan je vrienden kan laten zien dat je zelf kan programmeren. Er bestaan verschillende programeer talen. Zo is één van de meest gebruikte c# (c-sharp uitgesproken) Maar dat is niet echt voor beginners. Vroeger, was er bij MS-DOS een programma gw-basic bijgeleverd. Dat later quick basic is geworden en nog later niets meer. Gelukkig bestaat er een open source versie van een basic interpreter. Namelijk JBASIC. Dit werkt onder windows en je kan er ook grafische programmas mee schrijven (dus ook games 🙂 )
maak zelf muziek met LMMS audio creation tool - in computer elektronica index
midi controller voor LMMS

De beste GRATIS muziek software (zelf muziek maken) Met LMMS. Dit programma werkt zowel met Windows, Linux en SnobMac 🙂 (Mac OS is eigenlijk een versie van Linux, maar Linux is open source en gratis te gebruiken, en daar heeft MacAppel gebruik van gemaakt, om dat commercieel uit te buiten.) Bij appel betaal je voor een oohlala design, maar als je onder de motorkap kijkt 🙁 . Ik geef dat snobgeld dan liever uit aan extra DDR4 Ram voor een echte PC of laptop. 😉

computer elektronica – zelf programmeren

NEW: Hoe een betrouwbare backup maken onder windows?

NEW: Online Games FREE – Gratis online spelletjes

handleiding – computer elektronica problemen en oplossingen

WordPress AMP afbeeldingsformaat te klein. Hoe oplossen. Als je dit niet oplost kan uw zoekresultaat verdwijnen!!!

Welke game engine moet ik gebruiken? Voorbeeld happybirds in C# – zelfs zonder engine!!!

English: More Javascript 🙂 How to search in a large Table on your website? Your own search engine on your page : Search in Table in Html in Javascript.


extern : wat is open source software

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.