Categories
gezond vermageren afslanken

Gezond afvallen vermageren ✔️

Hoe gezond afvallen vermageren. Info: Hoe vermageren we blijvend.

Hoe afvallen. En vermageren met blijvend resultaat! Gezond afslanken: Copyright (c) infonosity.net Bruno Stroobandt.

Hoe Gezond afvallen vermageren – tips hoe vermageren zonder dieet : Ik ben hiermee meer dan 20 kg vermagerd. : HIER vind je ALLE informatie over hoe gezond vermageren of gezond afslanken. Geen ‘hoe snel afvallen’ jojo afslank dieet, maar wel vermageren met blijvend resultaat!!! Hoe vermageren aan de buik……


(More info in losing weight easy : dieeten in het English (Engels))

Dit artikel ‘Gezond afvallen vermageren’ is meer dan 3500 woorden lang. Daarom heb ik dit menu gemaakt. Je kan een snelkoppeling maken naar dit artikel. Zodat je later kan verder lezen waar je gebleven was.


 

Afvallen? Je bent niet alleen!
LIVE UPDATE: Obese people on earth:

BMI>30

gevaarlijk overgewicht = BMI>30

dead by hunger

Vandaag door honger gestorven
(Van middernacht tot nu.)

 

afvallen menu – hoe gezond afslanken:

 1. Diëten en afvallen : Woord vooraf.
 2. Je bent wat je eet.
 3. Wat verbruik ik per dag aan calorieën..
 4. Gezond vermageren is meer dan minder eten.
  1. Afslanken: Oppassen met crash dieet
  2. Het jojo effect
  3. Afvallen tips: sport, verhogen metabolisme, bmi-calculator.
 5. Hoe snel afvallen, hoeveel kg per week is gezond
  1. Bijhouden veranderingen in Excel (gratis download)
 6. De andere aanpak om af te vallen.
 7. Hoeveel moet ik afvallen. BMI. (BMI = Body Mass Index)
 8. Hoe vermageren zonder te diëten = gezonder gaan leven
  1. Meer groenten en fruit
  2. Meer bewegen.
  3. Calorietabel voeding en calorietabel drank.
 9. Jezelf ontgiften (detox, lever ontgiften) ? help je lever.- hoe ontgiften?
 10. De voedingspiramide (voedingsdriehoek) (alle groepen besproken)
 11. vetpercentage volwassen man
 12. vetpercentage volwassen vrouw
 13. Hoe Vermageren aan de Buik. (new: hoe afslanken buik)


zie ook:

item hoe gezond vermageren afslanken

Hoe Gezond vermageren afslanken?

item

Hoe gezond vermageren afslanken: Woord vooraf.

Nu, HOE kunnen we gezond afslanken of snel vermageren? Ja inderdaad je kan ook ongezond vermageren i.p.v. gezond vermageren 🙂 De vraag is wil je snel vermageren in 1 week, om nadien nog sneller terug aan te komen? Of wil je liever gezond vermageren met blijvend resultaat, en zonder te diëten? Wat mag ik niet eten om te vermageren, wat mag ik wel eten? Vermageren, hoe begin ik eraan? En zoveel meer vragen over vermageren worden hier bekeken.

Ikzelf ben van 104 kg naar 84kg afgeslankt in 5 maanden zonder echt dieet. En door aan dit langzamer tempo te vermageren (1 kg per week). Is het ook met blijvend resultaat. (En geef je jouw vel ook de tijd om te volgen.) Gewoon enkele aanpassingen in mijn voedings- en leefgewoonten.

#Gezond #vermageren. Meer dan 20kg op 5 maanden, met blijvend resultaat.Tweet

 

Ik krijg soms vragen over extreem vermageren. Extreem vermageren op korte tijd is GEEN optie. Als je te kampen hebt met een extreem overgewicht is het altijd best om eerst eens op controle te gaan bij uw huisarts of een afspraak te maken met een diëtist. Vermageren als je te dik bent is goed, maar te snel vermageren of extreem vermageren is ook niet gezond.

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.

item

Hoe gezond vermageren afslanken: Je bent wat je eet.

Je hoort dit dikwijls zeggen. Je bent wat je eet. Elk pondje gaat door het mondje, maar komt er niet uit langs het … beep 💩 … Maar de ene persoon kan eten wat hij wil en komt geen gram bij. En een ander eet bijna niets en vermagert geen gram. Dit alles hangt van uw metabolisme af. Of van uw verbranding. Heb je een snel metabolisme of net een laag metabolisme. Iemand met een laag metabolisme verbruikt minder energie.

En als die dan evenveel energie opneemt via zijn voeding als iemand met een hoog of hoger metabolisme. Dan zal die daar meer van bijkomen of minder vermageren dan de andere persoon. Het komt er dus op aan om uw voeding aan te passen aan uw verbruik. (voeding + verbranding = evenwicht)

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.

item

Hoe snel vermageren : Wat verbruik ik per dag aan calorieën.

Hoe snel kan je afslanken? Een gemiddelde volwassen man verbruikt zo’n 2000 kcal (kilo calorieën) per dag. Een gemiddelde volwassen vrouw zo’n 1700 kcal (kilo calorieën). Uitgedrukt in kilojoules moet je dat maal 4 doen.
Maar dat wordt ook beïnvloed door hoe actief je als mens bent. Iemand die de hele dag rond loopt verbruikt uiteraard veel meer dan een mens die de hele dag op zijn achterwerk naar de tv zit te kijken. Iemand die sportief is, heeft dus meer gemiddelde spiermassa en verbruikt of verbrand zo zelfs in rust meer calorieën en vet dan iemand met minder gemiddelde spiermassa in rust.

Vermageren is heel simpel. Zorg dat er minder calorieën binnen komen dan je verbruikt. De rest zijn excuses.

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.

item

Gezond vermageren afslanken: is meer dan minder eten.

Hoe begin ik eraan? Vermageren of afslanken is dus meer dan zomaar minder gaan eten. Je moet meer gezond eten. Even snel een honger of soepdieet is niet waar we naar op zoek zijn. Dit soort van snelle diëten doen uw wel snel afvallen. Maar putten uw lichaam ook uit. Ze verbranden niet enkel uw vet, maar ook uw spiermassa. Het is zelfs zo dat bij een tekort aan gezonde voeding uw lichaam op zoek gaat naar de gemakkelijkste bron van energie. En dit is deels ook uw spiermassa die afgebroken wordt en omgezet in de basiselementen waaruit die spiermassa bestaat. En dat zijn eiwitten. Door een streng dieet krijgen we dus een laag metabolisme!

oppassen met crash diëten

Ons lichaam leert als het ware om met minder energie toe te komen. En als we dan nadien terug normaal gaan eten is dit in verhouding tot voor we aan dat crash dieet begonnen nog meer te veel dan voorheen. Het gevolg is dat het lichaam dit overschot aan energie gaat opslaan. En ons lichaam kiest daarvoor weer de gemakkelijkste keuze. En dat is opslaan als vet.

Het resultaat is dat we zeer snel terug op ons oude gewicht zullen zijn. Maar er is een groot verschil met de situatie van voor het crashdieet. Ons gewicht is dan wel terug hetzelfde of erger. Maar onze vetmassa ten opzichte van onze spiermassa is veranderd. We hebben minder spieren en meer vet. Onze conditie is er op achteruit gegaan. En ons metabolisme is gedaald. Dit hele proces kan je in één woord samenvatten. Het Jojo-effect.

Jeugdpuistjes door te snel te vermageren! : In uw vetreserves zitten ook afvalstoffen opgeslagen. Als je dus vermagerd komen deze terug vrij en moeten verwerkt worden. (En afgevoerd via urine) Maar als dit te snel gebeurd, kan uw lever niet volgen en kan je daar bijwerkingen van krijgen. Waaronder ook jeugdpuistjes of Acne. Zie Wat te doen tegen jeugdpuistjes – ACNE -tips

Afslanken: het jojo effect is een looping.

En hoe meer mislukte pogingen je doet om te vermageren hoe erger dit jojo-effect wordt. En ga je dus minder snel vermageren. Wat dus begint met extreem snel vermageren eindigt uiteindelijk in aankomen en een verlaagd metabolisme.
Blijf dus van al die crash- soep- en andere diëten af. Te snel vermageren is niet gezond.! (gemiddeld 1 kg per week is goed)

Je mag uiteraard wel soep eten, maar niet uitsluitend soep en voor de rest niets, omdat je dan te weinig calorieën hebt per dag. Een goede soep om te vermageren is rijk aan proteïne (eiwitten) en arm aan vet. Bijvoorbeeld een heldere kippen soep. (recept heldere kippensoep)

Hoe gezond afslanken en vermageren Tips : zie ook deze artikels
sport en vermageren : Wandelen om te vermageren (afvallen met lopen)
en
verhogen metabolisme : hebt u last van een laag metabolisme. Ik heb ook een online BMI calculator : online BMI uitrekenen.

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.

item

snel afslanken: Hoe snel kan men gezond vermageren?

snel dieet : vermageren hoeveel kg per week : een gezond dieet

In een gezond dieet mag je niet meer dan een halve tot 1 kilogram vermageren per week of dus max 4 a 5 kilo per maand. Kijk hiervoor wel naar uw gemiddelde gewicht op 1 week. En niet naar een momentopname. Weeg jezelf ook telkens op een zelfde moment. bvb ‘s morgens voor het ontbijt.

Vermageren bmi bijhouden in Excel:

tip: je kan dat bvb bijhouden in een Excel document en daar een grafiek in bijhouden van uw gewicht (en vetpercentage).
Op volgende link kan je een voorbeeld excel blad terug vinden met een 90 dagen (12 weken) afslank tabel met grafiek. Je vult daar gewoon uw startgewicht en lengte in en daarna dagelijks uw gemeten kilo’s en vetpercentage. Uw BMI en huidige en streefgewicht en vetpercentage worden dan op een grafiek uitgezet samen met een 14-daags gemiddelde.

gezond vermageren: BMI berekenen excel. vermageren tabel. afslanken schema. excel formule. Vermageren schema - excel helpt met vermageren.
gezond vermageren afslanken let op: gratis app om te vermageren.
Download gratis
excel app om
te vermageren

excel-bmi-vetpercentage-vermageren-grafiek.zip

Let op: Zeker voor het vetpercentage moet je kijken naar het weekgemiddelde want die goedkope weegschalen voor thuisgebruik zijn niet al te nauwkeurig. Als je bvb net uit bad komt en uw voeten zijn nog nat dan meet je een lager vetpercentage omdat uw voeten dan beter elektrisch contact maken met de vetpercentage weegschaal.

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.

item

Hoe gezond vermageren afslanken: De andere aanpak om af te vallen.

Gezond vermageren is dus meer dan zomaar minder eten. En dus geen extreem crash dieet waar mee we 5 kg vermageren op 1 week. Het is een aanpassing in onze leefgewoonte (en voedings-gewoonte) die we moeten maken. Een leefgewoonte. Iets dat we voor de rest van ons leven zullen moeten volhouden. Vergeet het woord (soep-, crash-) dieet dus maar.
Dit klinkt erger dan wat het is. Net omdat we het veel minder drastisch zullen aanpakken.

Je zult zelfs niet noodzakelijk minder moeten gaan eten. Door systematisch steeds meer ongezonde voeding te vervangen door gezonde voeding kan je zelfs in kilogram voeding uitgedrukt even veel blijven eten en toch steeds minder calorieën of joules binnen krijgen. Bovendien verbruik je meer energie om die gezonde voeding te verbranden terwijl er minder energie in zit. Dit werkt dus twee maal in uw voordeel. En ga te voet ipv met de auto naar de winkel 😉

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.

item

Hoe gezond vermageren afslanken : Hoeveel moet ik vermageren. : Wat is BMI.

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is. Ben ik wel te dik? Moet ik wel vermageren?
Dik zijn is ongezond en dus niet gewoon lelijk. Te mager zijn is ook ongezond. Daarvoor heeft men de BMI uitgevonden. Daarvoor heeft men de BMI uitgevonden. Dit is de body mass index. Als je deze berekend moet je tussen de 20 en de 25 blijven. Je mag deze formule niet toepassen op onvolgroeide mensen. En bovendien is dit slechts een richtlijn. Spieren wegen meer dan vet. Houd dus ook rekening met uw vetpercentage. (Hiervoor bestaan er speciale weegschalen die naast uw gewicht ook uw vetpercentage meten.)

BMI formule : bmi man tussen 20 en 25. bmi vrouw tussen 18 en 23. BMI=gewicht / lengte / lengte. gezond vermageren afslanken : bmi
BMI formule

De BMI formule is :
BMI=gewicht / lengte / lengte.
Waarbij de lengte in meter uitgedrukt is en het gewicht in meter.
Als voorbeeld: Uw lengte is 1.74 en uw gewicht is 74kg.
Dan is uw BMI 74 / 1.74 / 1.74 = 24.44 Dat is dus aan de hoge kant.
Nu kan je ook andersom rekenen. De ideale BMI is 22.5.
Dan volgt. 22.5 x 1.74 x 1.74 = +/- 68 kg.

zie ook: online BMI berekenen.

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.

item

Hoe gezond vermageren afslanken: Vermageren zonder dieet = gezonder gaan leven.

Nu komt het er op aan om gezonder te gaan leven. Dat is dus bijvoorbeeld meer bewegen, minder vet eten. Let op, een mens heeft vetten nodig. Maar zorg dat je de goede (onverzadigde) vetten eet i.p.v. de verzadigde vetten.
Dus minder frituur-vet bereidingen, minder gebakjes. Meer vis (omega3 en omega 6). vis-tip : Tonijn is gezond : Tonijn = zeer rijk aan eiwit en arm aan vet en calorieën. Ideaal om te vermageren dus.
Neem bvb olijfolie i.p.v. boter. Smeer geen boter op uw brood. (Er zit al genoeg vet in.)

Hoe gezond is vlees? Ook vlees hebben we nodig omdat dit vele vitamines (vooral uit de B groep) en eiwitten bevat. Maar gebruik tijdens het afvallen (tijdelijk dus) meer wit vlees i.p.v. rood vlees. (wit vlees heeft meer eiwitten dan rood vlees)

Hoe vermageren: Meer groenten en fruit. Deze zitten vol met vitamines en water.

snack-tip: Snijdt bvb een komkommer in schijfjes en eet deze voor uw tv i.p.v. een zakje borrelnootjes. Als je naar een film zit te kijken besef je meestal niet eens wat je in je mond stopt. Dus eet dan liever iets gezond.
Een komkommer is meer dan 95% water. Een zakje borrel nootjes = 2.5 x 100gr x 500kcal/100gr = 1250 kilo-calorieën = meer dan de helft van uw dagelijkse behoeft aan energie en er zit verder bijna niets van voedingswaarde in. (vitamines mineralen e.d.) bovendien bevat het veel te veel zout.

Gezond vermageren : = Meer bewegen.

Sporten hoeft geen topsport te zijn. Je hoeft dus niet te gaan hardlopen. Wandelen verbruikt 2 x uw gewicht in kcal. Dus bvb iemand van 74kg verbruikt +/- 150 kcal per uur dat hij wandelt. Als je stevig doorstapt (7 a 8 km/u) is dat zelfs 4 x uw gewicht.

En als je niet graag loopt kan je bvb ook gaan fietsen. Of gaan zwemmen. Probeer de auto minder te gebruiken. Ga bvb te voet naar de winkel. (Zo bespaar je ook nog benzine en het milieu.)
(p.s. ook sex is sporten om te vermageren 🙂 )

Een paar dieet tips tussendoor:

diëten trivia : hoeveel kilo calorieën (kcal) verbruik je tijdens seks?
Dit hangt er natuurlijk van af hoe actief je bent.
Maar dit kan oplopen tot:
4 x uw gewicht x tijd (in uren) = kilocalorieën.
dus bvb : 4 x 74 kg x 1uur = 296 kilo-calorieën

tip : zie ook de Calorietabel in het hoofdmenu bovenaan. ik heb deze in een aparte pagina gezet omdat deze vrij groot is. (+/-154kbyte) (+/- 1400 voedings-producten)
of volg deze link : Calorietabel P.S. Joule = +/- calorie x 4

NEW: Denk ook aan wat je drinkt! snel vermageren, calorieën drankjes

tip : zie ook de Voedings-middelen overzicht in het hoofdmenu bovenaan.
of volg deze link : Gezonde Voeding. : Meer wiki* info. (*=snel, kort en bondig info over voedingsmiddelen.)

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.

item gezond vermageren afslanken - detox - ontgiften lichaam en lever.Jezelf totaal ontgiften (Detox) – hoe het lichaam ontgiften – hoe je lever ontgiften ?

Hoe Ontgiften van lever :

Onze lever is een complex chemisch fabriek van ongeveer 1500 gram bij een volwassen mens.
(Het grootste orgaan in ons lichaam) En de hoofdtaak van onze lever is om ons lichaam te ontgiften. We hebben dus geen ontgiftend dieet of detox sap kuur nodig. Dit is zelfs slecht voor de lever omdat deze fabriek zelf de nodige vitamines en mineralen en andere voedingsstoffen uit ons eten nodig heeft om zijn taak van ontgiften te kunnen volbrengen.

De manier om onze lever te helpen is gewoon stoppen met belastende voeding en dranken te eten of drinken. (koekjes, snoep, alcohol, frituur voeding, vet vlees, chocolade, enz.) zie ook: citroensapkuur

Verwen je lever

Ook als je niet aan het diëten bent kan je jouw lever wel wat verwennen:
Drink ‘s morgens op een lege maag een glas lauw water met daarin het sap van een halve verse citroen.
Je lever heeft ook ‘s nachts verder gewerkt met ontgiften en kan daarom ‘s morgens wel extra water met citroensap gebruiken om de afval af te voeren. Drink daarom ook zeker 8 glazen water per dag.
Zie ook De citroensapkuur Het is daar niet de bedoeling om te gaan afvallen of vermageren met citroensap. Maar wel om ons lichaam te ontgiften met deze citroensap kuur.

gezond vermageren afslanken. Denk aan calorieën in drank!!!

Alcohol vermageren : 1 glas RODE wijn per dag is gezond. (One glass of wine a day, keeps the doctor away 🙂 ) Maar die nuttige stoffen zitten ook gewoon in rode druiven. Die alcohol heb je dus niet nodig. P.S. 100gr alcohol is evenveel calorieën als 100 gram vet !!!

Vermageren : opletten met laxerende kruiden!

Sommige kruiden kunnen je lever ook helpen met haar lichaams- zuiverende taak.: Vermageren met kruiden is niet altijd gezond. Sommige van die vermagerings thee die je kan kopen werkt gewoon laxerend. En dan houd je jezelf eigenlijk gewoon voor de zot. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn. Omdat je dan vooral veel vocht verliest.

Rookstop : Jezelf ontgiften? Dan moet je natuurlijk ook stoppen met roken. Anders heeft het weinig zin om jezelf te detoxen.


Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.


item gezond vermageren afslanken voedings piramide

Gezond vermageren afslanken: De voedingspiramide (voedingsdriehoek)

Hoeveel calorieën krijg je uit voeding? zie : calorie uit voeding

gezond vermageren : voedingspiramide voedingsdriehoek. afslanken voeding.
Voedingspiramide – Voedingsdriehoek

De voedingspiramide (ook wel voedingsdriehoek) is een schematische voorstelling van een evenwichtige voeding. Van de producten in de basis hebben we het meeste nodig. Hoe hoger we naar de top gaan hoe minder we er van nodig hebben in onze dagelijkse voeding. De piramide is ingedeeld in 8 groepen waarvan de top eigenlijk de restgroep is.

De restgroep hoort eigenlijk niet thuis in de dagelijkse voeding maar af en toe mag je wel eens zondigen om van het leven te genieten. (Hieronder vallen dus de genotsmiddelen zoals bijvoorbeeld: koekjes, chocolade, frieten, mayonaise, alcoholische dranken, frisdranken,…)


gezond vermageren afslanken - groepen in de voedingsdriehoek of voedingspiramide.

De groepen van de voedingsdriehoek:

Water:

En mens kan wel enkele dagen overleven zonder eten. (Denk maar die hongerstakers) Maar water is de onmisbare drank voor de mens. En zeker als je aan het vermageren bent. Omdat tijdens het vermageren uw lichaam ook ontgift word en water zorgt dan ook voor de afvoer van deze extra giftige afvalstoffen. Als je te weinig water drinkt gaat uw lichaam als het ware panikeren en vocht ophopen als reserve. zie ook: thee

Zetmeel (koolhydraten):

In deze groep zitten de voedingsmiddelen die bij elke maaltijd kunnen voorkomen. Bvb: aardappelen , brood, pasta’s, rijst en andere granen. Deze zijn rijk aan zetmeel, vezels, vitamines uit de B-groep. De B-groep is vooral van belang bij de verbranding van ons eten en geeft ons dus meer energie. Maar verder bevat het ook mineralen zoals ijzer en magnesium. Let wel op ontbijtgranen met toegevoegde suikers.

Koop geen producten in de winkel waarop geen voedingstabel vermeld staan. Want dan kan je geen vergelijking maken. Kies het product met de minste suiker.

Groenten en fruit:

Deze zorgen voor de nodige vitamines en vezels. En andere complexe bouwelementen die ons lichaam nodig heeft. Ook bevatten deze zeer veel vocht dat welgekomen is. Bvb de braambes bevat veel vitamine C.
Meer info over voedingswaarde en weetjes over : spruiten (recept lamsvlees, spruiten in wijnsaus) en aardappel

Zuivelproducten:

Melkproducten zijn rijk aan eiwitten en calcium. En bevatten de in vet oplosbare vitamines. (A-D-E-K). Het verzadigde vet in deze producten hebben we niet nodig. Gebruik dus van alles de magerste versie. Let hier ook weer op producten die mogelijk toegevoegde suiker bevatten zoals bvb vla, yoghurt enz. (zie etiketten op de producten)

Vlees, gevogelte, vis en eieren:

Deze voedingsmiddelen leveren vooral eiwitten, ijzer, zink, vitamine B. Let hier ook op de verzadigde vetten. Ga dus voor mager vlees met evenveel vitamines maar met minder calorieën. (lam, steak, kip, kalkoen,…) Bij eieren kan je de dooier verwijderen.

Vet:

Zichtbare vetten. Zoals het vet aan spek. Of boter, olie, mayonaise,… Beperk deze tot het absolute minimum. Bovendien zorgen vetten ervoor dat je honger gevoel minder snel wordt gestild. (Zodat je dus teveel eet.) Bovendien zitten de benodigde vetten reeds verwerkt in bvb brood. Het is dus niet nodig om daar nog eens boter op te smeren.

De restgroep:

De laatste groep, in de top van de piramide, zijn voedingsmiddelen die je niet noodzakelijk nodig hebt. En maken meer deel uit van de (slechte) gewoonten en sociaal leven. Het gaat hier over chips, frieten, limonade, alcohol, koekjes, snoep enz.

Alles wat in frituurvet gebakken is, is mogelijk carcinogeen (kankerverwekkend) en het is dus beter om dergelijke voeding zo weinig mogelijk te nuttigen. Bovendien bevat het meer energie dan we nodig hebben. En deze overschot aan energie wordt omgezet in vet.

We zijn altijd over voeding bezig als we over afslanken spreken. Maar je bent ook wat je drinkt. Kijk ook eens naar : afslanken calorieën drank !!!

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.


item gezond vermageren afslanken - vetpercentage.

vetpercentage volwassen man – vetpercentage volwassen vrouw

Vrouwen hebben van nature een hoger vetpercentage dan mannen. Dit komt omdat een man een hogere spiermassa heeft. Een volwassen man heeft gemiddeld ongeveer 15% lichaamsvet, een volwassen vrouw 25%.
afslanken - vermageren buik en billen - vermageren hoe begin ik eraan?

Hoe vermageren aan de buik – benen – gezicht…

Hoe Vermageren Buik: Mensen vragen zich dikwijls af hoe ze lokaal kunnen vermageren. Bijvoorbeeld voor het afslanken van hun buik of dikke billen. Wel jammer genoeg bestaat er geen dieet om lokaal af te vallen. Uw lichaam haalt de energie van waar het gemakkelijk te vinden is. En uw buik is meestal de laatste plaats om energie reserves aan te spreken.

MAAR, dit wordt anders als dit lokaal nodig is. Dus als uw buikspieren energie nodig hebben. Dan gaan ze dat geen kilometer verder opzoeken. (De totale lengte van al uw bloedvaten is meer dan 100.000 kilometer 😎 .) Hoe gezond vermageren aan de buik: Dus de oplossing om buikvet te verbranden is om ervoor te zorgen dat er buikspieren zijn 🙂 .

Vermageren door lopen, springen, vallen en weer opstaan 🙂

En gaan wandelen i.p.v. voor uw TV met chips te zitten. In veel publieke forten in België zijn er de (gekende) Fit-O-Meters. Dat is een wandelparkoer aangegeven met wegwijzers. En om de zoveel (kilo)meter is daar een oefening die je kan doen. (Pull-up bars, hindernissen, gewichten,…)

Vermageren door lopen, springen, vallen en weer opstaan 🙂

Tweet


NEW: Jeugdpuistjes wat eraan te doen?


Wilt u een koppeling naar deze deel-pagina over Hoe Gezond Vermageren Afslanken?
Klik dan rechts op deze Hoe Gezond vermageren – PermaLink en kies dan Bladwijzer voor deze koppeling maken (FireFox)
of Aan Favorieten Toevoegen (Internet Explorer)


Enkele externe linken over gezond vermageren, afslanken:

 • forum wijvallenaf.nl
 • Sporten helpt vermageren : op www.gezondheid.be
 • Snel vermageren met : www.wellnesskliniek.be
 • forum over gezondheid : dokter.nl

Disclaimer : Ik ben geen dokter of diëtist en heb geen enkele binding met de medische wereld. Wat ik hier dan ook neer pen is onder geen enkele vorm een medisch advies of wat dan ook. Deze info is dus niet wetenschappelijk. Maar gewoon mijn eigen inzichten in de manier waarop ik het heb gedaan. (En met resultaat.)

Terug naar top. Gezond afvallen vermageren afslanken menu.


Einde artikel ‘Gezond afvallen vermageren’. Copyright © Bruno Stroobandt. Infonosity.net