Categories
Computer

Gratis Norton Alternatief

Verloopt uw virus scanner en ben je op zoek naar een goed en GRATIS alternatief voor uw Norton antivirus?…

Een gratis Norton alternatief : Op veel nieuwe computers staat Norton antivirus geïnstalleerd die antivirus (en firewall) werkt voor meestal 90 dagen. Tijdens die 90 dagen krijg je regelmatig een aanmaning van hoeveel dagen je antivirus nog werkt. En reclame dat Norton antivirus de beste is en dat je niet zonder hun antivirus kunt, want dan is je computer niet meer veilig tegen hackers en virussen.

Ok, je hebt inderdaad een goed antivirus programma nodig tegen virussen, en een firewall om verdachte internet activiteiten van hackers tegen te werken. Inderdaad, tegenwerken, want stoppen is onmogelijk. Of je moet je internet verbinding uitschakelen en op een eiland gaan zitten 🙂

Een antivirus werkt, omdat er een virus was, en iemand heeft daar last van gehad, en daar is dan een anti-virus voor gemaakt.

Nu het leven is al duur genoeg, dus is de vraag bestaan er ook gratis alternatieven?

Gratis antivirus alternatief

Wat is een goed gratis norton alternatief? Ikzelf gebruik al sinds 1995 AVG antivirus. Die hebben een gratis en betaalde versie. De betaalde versie omvat ook een firewall. Maar die heb je niet nodig. Omdat uw windows reeds een firewall heeft (Defender). En die is meer dan goed genoeg. Je kan dus gewoon de gratis versie van AVG antivirus als alternatief gebruiken. Je krijgt daar ook soms een melding van om u aan te zetten om het volledige pakket te kopen. Maar dat kan je gewoon negeren.

BELANGRIJKER is om uw surfgedrag aan te passen en niet zomaar zonder nadenken op next, next, next, ok, ok te klikken. Torrent sites gebruiken en illegale sites om bv ilegaal films te downloaden of youtube filmpjes te rippen = vragen om virussen!!!

gratis download free antivirus - gratis norton alternatief download knop

Waar kan ik gratis antivirus downloaden?

Hier is een directe link naar de AVG website. Dus niet via obscure websites die naar elkaar door-linken en cookies op uw PC zetten.

Download de gratis AVG antivirus op deze link : Download AVG-Antivirus

Andere Computer en Electronica onderwerpen op deze site.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.