Categories
Voeding

eten leveren aan huis 🍽️ online eten bestellen

Eten leveren aan huis: 🍽️ Online eten bestellen en uw eten aan huis bezorgd. Dit is niet enkel goed in Corona tijden als je niet wil aanschuiven in de winkel. Of omdat er geen restaurants open zijn. Eten leveren aan huis is ook goed als je bijvoorbeeld alleenstaande bent. En het niet in verhouding is dat je een uur staat te koken in de keuken. Om dat dan op 5 minuten op te eten. En dan zit je ook nog met de afwas. En als je toch zelf kookt maar geen auto hebt, kan je ook je boodschappen leveren aan huis.

eten leveren aan huis - infonosity MUG
Sponsor infonosity

Voor wie – eten leveren aan huis.

Maaltijden bezorgen aan huis is niet enkel voor luie mensen:

  • Bejaarden maaltijden aan huis door OCMW of zorgdienst
  • Geen tijd om zelf te koken.
  • teveel gedoe om voor 1 persoon te koken (winkelen, koken, afwas,…)
  • Een klein hongertje, maar niets in huis. En de winkels zijn dicht.
  • Door Corona sta je 3 uur in de file aan de kassa.
  • Je bent kot-student en hebt geen ijskast – diepvriezer.
  • Je kan ook ingrediënten in een pakket laten leveren. Om daarmee zelf te koken. zo bespaar je een auto rit)

De meest populaire : maaltijden aan huis – diensten

Deliveroo – eten leveren aan huis :

Eten aan huis laten leveren kan vandaag de dag zeer gemakkelijk via het internet besteld worden. Eén van de bekendste bedrijven is Deliveroo

Deliveroo : Dit is op zich geen restaurant of maaltijd producent. Maar een dienstverlener. Via hun website bieden ze de producten aan van de restaurants en bedrijven waar ze met samen werken. Je plaats dus uw bestelling van wat je wil eten bij Deliveroo en zij zorgen ervoor dat dit afgehaald wordt bij de producent en leveren de maaltijd dan bij u thuis af.

Ze werken samen met verschillende bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld de bekende hamburger huizen. Maar ook met lokale eethuizen uit uw buurt waar je woont.

Maar je kan daar ook bij terecht om bijvoorbeeld de catering bij uw bedrijf te organiseren.

Takeaway.com – eten leveren aan huis:

Nog een bekende is Takeaway.com Deze eten aan huis – dienstverlener werkt samen met ondertussen meer dan 230 restaurants !!! Als je daar uw keuze niet vindt, dan weet ik het ook niet meer 😉

UberEats.com – eten leveren aan huis:

Dit is waarschijnlijk de meest bekende. Vermits deze net zoals Uber ook door de olie industrie gesponsord worden. Hebben zij naar de toekomst toe de meeste kans om te overleven (door de rest failliet te concurreren) (= beurstip 😉 )

Als je hier iets besteld, kan je nadien ook tevredenheids- punten geven. Zo kan je zien hoe andere klanten al dan niet tevreden zijn over het eten dat ze aan huis hebben laten leveren.

Zelf koken – maaltijden aan huis leveren

Maar je kan dus ook nog zelf koken met ingrediënten die je in een pakket laat aan huis bezorgen. Hiervoor heb je bijvoorbeeld : https://www.foodbag.be/ voor België en https://marleyspoon.nl/how voor Nederland.

Hulpbehoevend maaltijden aan huis leveren.

Eten leveren aan huis: Afhankelijk van uw situatie kan je hiervoor terecht bij verschillende zorginstanties. Dit hangt er ook vanaf waar je woont. Het beste aanknoop punt is de informatiedienst bij uw lokaal gemeentehuis.

Boodschappen aan huis laten bezorgen

In opvolging van maaltijden aan huis. En steeds meer online winkels. Konden de grootwarenhuizen niet achter blijven. Op de websites van deze super markten bestaat er ook meestal ook de mogelijkheid om daar voor particulieren een bestelling te plaatsen. Sommigen leveren aan huis. Maar het kan ook dat ze uw bestelling samen plaatsen zodat je deze snel kan afhalen aan de winkel zelf. Dus zonder dat je de hele winkel moet doorlopen om alles te vinden. Dat kost iets meer. Maar je bespaard wel kostbare tijd 😉

Terug naar voeding index

Gezond vermageren – afvallen index