Categories
Lenen - lening - woningkrediet financieel

Lenen zonder BKR (zwarte lijst)

Waar kan je een lening aangaan zonder BKR? Wat is BKR?…

lenen zonder bkr toetsing
Lening index-pagina

Snel Geld lenen – Goedkoop lenen???

Hoe :geld lenen zonder bkr toetsing – lenen met BKR notering. Over: Lening zonder BKR toetsing (lenen met bkr notering) > Is het mogelijk om BKR over te slaan?

Lening BKR. Waar kan je een lening aangaan zonder BKR?

Geld lenen zonder bkr toetsing.

Niet alle leningen zijn gekoppeld aan het BKR. Een lening zonder BKR is dus mogelijk.
Neem bijvoorbeeld kredietkaarten uitgegeven door sommige warenhuizen. Of ook sommige energiebedrijven of via enige instelling die niet aangesloten is bij het BKR kan een lening zonder BKR geven.
Indien deze bedrijven een krediet verlenen kan dus de BKR toetsing achterwege blijven. Een lening met BKR is dus geen wettelijke verplichting. Maar de vraag is natuurlijk is het wel verantwoord.

Het BKR is namelijk opgericht om de klant tegen zichzelf te beschermen.

Het BKR zal dus een negatief advies geven wanneer er in het verleden reeds afbetalingsproblemen geweest zijn. De keuze blijft natuurlijk aan de klant om op zoek te gaan naar een lening zonder BKR. Bvb om de schending van de privacy tegen te gaan. De persoon of instelling die het geld uitleent doet deze controle natuurlijk omdat hij zeker wil zijn dat je jouw afbetalingen kan doen. En dus zekerheid wil dat hij zijn geld terug ziet.

Let wel op voor uzelf. Als je weet dat je het moeilijk hebt om afbetalingen te doen. Is het niet slim om bijvoorbeeld een persoonlijke lening aan te gaan om een andere lening af te betalen! Je brengt jezelf daardoor nog dieper in de schulden!

Waar kan ik lenen zonder bkr toetsing?

Kan je als Nederlander lenen in België?

Een andere manier om het BKR te ontvluchten is lenen in het buitenland. Als Nederlander kan je ook lenen in België.
meer info :Lening met BKR (o.a: Wat weet BKR over u?)

De persoonlijke lening of privé lening.

Lenen zonder BKR – privé lening: Een persoonlijke lening is niet hetzelfde als een privé lening. Een privé lening is letterlijk een lening die je afsluit met een afbetalings-contract bij een privé persoon (kan ook een winkel zijn).

Een persoonlijke lening is een bank-term. Dit is een lening zonder onderpand voor kleinere bedragen (tot 50.000€). Deze wordt meestal gebruikt bij onvoorziene omstandigheden. Bijvoorbeeld je TV is stuk. Je zou dit kunnen gebruiken om een nieuwe auto te kopen, maar dan is het slimmer om een daarvoor speciaal uitgevonden auto-lening, omdat die goedkoper is. Dit omdat ze uw aankoop als onderpand kunnen gebruiken.

Lenen zonder BKR: Minilening – microlening

Lenen zonder BKR – microlening: Ook een nieuwe trend. Snel geld lenen zonder papierwerk of bewijs van inkomen (zonder loonstrook). Volledig online, en het geld komt direct op uw rekening. Dit gaat volledig via uw computer en je hoeft je huis zelfs niet te verlaten.

Dit is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel geld willen lenen voor zeer kleine bedragen. Meestal met een maximum van 1000 €. Wees hier voorzichtig mee. Want dit soort leningen zijn vrij kostelijk. En daardoor kunnen ze u nog dieper in de afbetalings-problemen brengen. Er zijn wettelijke maximum intresten.

Lenen zonder BKR – microlening: MAAR LET OP: Daarop komen vaste administratie kosten. En als je die in procent bekijkt ten opzichte van het geleende bedrag. Dan kan dat hoog oplopen. Bijvoorbeeld 50 euro kosten om 50 euro te lenen = 100% extra! Bovenop de wettelijke maximum intrest die ze aanrekenen.


hoeveel kan ik lenen - hypotheek simulatie - lening calculator

Hypotheek calculator ✔️ N°1 lening simulatie

Hypotheek calculator - simulatie van woning leningen. Hoeveel kan ik lenen simulatie zonder bank! Hypotheek calculator - lening simulatie: over: ...
Read More

Autolening simulatie – lenen auto

Autolening simulatie: Hier kan je snel berekenen 'hoeveel kan ik lenen voor de aankoop van een wagen'. Dit zonder bank ...
Read More

is goud kopen verstandig – Waar kan ik goud kopen – verkopen? Hoe kan ik in goud beleggen?

Is goud kopen verstandig? - Is beleggen in goud verstandig? En hoe kan ik in goud beleggen? Hier vind je ...
Read More
infonosity

Agfa Gevaert Mortsel

Over: Agfa Gevaert Mortsel. Hier staan alle artikels over Agfa verzameld. Zowel over het koersdoel, technische analyse, en meer info ...
Read More
infonosity

Nuttige beurs linken A-Z

Canada 1 Oz pure gold Beurs (beurzen), stockmarket exchange en aandelen sites. Nuttige beurs linken A-Z. (ook sites van de ...
Read More

De beurs index

Technische Analyse voorbeeld Dit is de beurs index pagina met alle linken naar artikels die over de beurs gaan. Dat ...
Read More

Financieel

Linken naar financiële onderwerpen : financieel index : hier vind je linken op financieel gebied. zowel over geld uitgeven als ...
Read More

Geld verdienen met internet. (online geld verdienen, thuis werken)

Reeks artikels over geld verdienen online. Hoe, Tutorial. Geld verdienen met internet, zonder iets te doen?!?... (Dat is : geld ...
Read More
infonosity

Goedkope lening – snel geld lenen – waar.

Lening index-pagina goedkope Lening - index - pagina Snel geld lenen > Goedkope lening - goedkoopste woninglening of hypothecaire lening ...
Read More

Lening voor verwarming

Er bestaat nu ook een energie lening – voor de aankoop van stookolie. Ook dit is een lening zonder BKR omdat dit dient om te voorzien in de basis levensbehoeften. Ook als je verwarmt met gas of elektriciteit. Dan zijn deze energie leveranciers wettelijk verplicht om een bepaalde minimum hoeveelheid te leveren. Soms werkt dit met een oplaad kaart (zoals bij de GSM) Maar soms is die minimum hoeveelheid ook gratis. (Vooral in de winter maanden.)


Je kan ook beleggen in vastgoed: Wat kan ik lenen: zie de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.