Categories
Geld verdienen

geld verdienen online pagina 1

Hoe geld verdienen met internet, met je blog, met je website.

Over: Geld verdienen pagina 1 > werken voor een baas > werken voor uzelf > geld verdienen met internet. Pagina 1/8 : Last Edit : 2019-12-22 YMD

Geld verdienen zelfstandig of voor een werkgever. Geld verdienen met internet.

Hoe geld verdienen met internet of hoe online geld verdienen

Geld Verdienen met mijn Blog of Website

Online geld verdienen. Hoe verdien ik Geld met thuiswerk. : stoppen met werken als loonslaaf.

1. Online Geld verdienen met een blog of website.
2.Google Adsense advertenties
3.Probleem met gratis blog diensten.
4.SEO – Search Engine Optimalisation.

1.Geld verdienen met mijn blog. Online geld verdienen.

Je bent net afgestudeerd en dan is de vraag. Hoe ga ik mijn kost verdienen? Wel het antwoord is waarom moeilijk doen als gemakkelijk ook kan? Bloggen is tegenwoordig in. Meer en meer mensen hebben hun eigen blog. Of hun eigen website. Maar waarom zou je hier geen gebruik van maken om daar ook geld mee te verdienen.

Online geld verdienen: Vele grote websites en searchengines verdienen geld met hun website. Dus waarom zou jij geen geld verdienen met uw site of blog.

Natuurlijk zullen sommige mensen daar een ethisch probleem mee hebben. Als je denkt dat geld verdienen met uw blog slecht is. Of niet cool of hebzuchtig enz. God, begin er dan niet aan. Maar langs de andere kant waarom zou je er geen geld met verdienen. Je moet ook niet verwachten dat je er duizenden euro mee gaat verdienen. Hoewel dit natuurlijk wel kan. Maar het zou toch leuk zijn dat wat je verdient met je site je kosten dekt. Of misschien iets meer.

Als je met gemengde gevoelens zit over of je dit nu wel of niet zou doen. Zorg dan eerst dat je daar uit komt.  Ik dacht dat iedereen op deze planeet gelijk is. Dus waarom zou je het niet proberen. En als het niet werkt, dan hoef je jezelf niet schuldig te voelen dat je het niet geprobeerd hebt.

Niet te vlug opgeven. Snel Online geld verdienen

Veel mensen hebben goede ideeën. Maar haken veel te snel af. En zo is het ook met zaken waar je iets mee kan verdienen. Velen dromen er van hun eigen bedrijf te beginnen. Wel wat is er dan simpeler dan een website. Uw website kan uw bedrijf en uw werknemer zijn die voor u werkt. 24/24 uur en 7/7 dagen geeft hij informatie aan de wereld. En informatie is geld waard. (Anders zou de krantenwinkel niet vol boeken en tijdschriften liggen.)

Dus ook informatie  die jij op uw site zet is geld waard. Je zou uw informatie (bvb over een hobby, over voeding, over…) ook zelf in een boek of tijdschrift kunnen zetten en zo verkopen. Maar waarom moeilijk doen als het ook simpel kan?

Online geld verdienen, Hoe?: Natuurlijk als de mensen uw informatie op het internet lezen, hebben ze hem al. En gaan ze er niet achteraf voor betalen. 🙂 (Zo zijn mensen  nu eenmaal.) Maar je kan bvb advertenties op uw site zetten. (Zo werken ook die gratis kranten waar uw postbus van vol zit.)

Nu, eens je beslist hebt om advertenties op uw blog te zetten. Wees dan niet verlegen en zet niet ergens in een  klein hoekje een kleine advertentie. Maar reserveer daar de nodige ruimte voor om een echte advertentie te plaatsen.

Online geld verdienen, Hoe?: Wat zeker geen goed idee is. Is een zogenaamde link naar uw Paypall account met de vraag om een donatie te doen. Want dan ga je niet veel verdienen met je blog.  Veel mensen hebben niet eens een Paypall account en zijn ook niet gewillig om een donatie te doen.

Online geld verdienen, Hoe?: Wat je wel kan doen als je uw weblog over een lokaal onderwerp gaat. Dat is op zoek gaan naar mensen uit uw buurt die een advertentie op uw site willen plaatsen. Bvb uw weblog gaat over uw sportclub in uw gemeente. Dan is het logisch dat de meeste bezoekers op uw weblog uit uw gemeente komen. Je kan dan bvb advertenties plaatsen van winkels die in de buurt zijn van uw sportclub.

Spring bvb eens binnen bij uw lokale bakker en spreek met hem over het feit dat je een website hebt over uw sportclub en dat je op zoek bent naar sponsors en dat hij in ruil een advertentie op uw site krijgt. Hij sponsort dus niet enkel een goed doel maar krijgt daar gratis extra reclame voor.

Als je een meer algemene weblog hebt. Die bvb over het onderwerp vermageren gaat. Dan heb je een veel ruimer publiek  die op uw blog zal komen. Het is dan een goed idee om advertenties te plaatsen die betrokken zijn bij uw onderwerp. Maar ?  Vraag je jezelf dan af. Waar ga ik die vinden.

Terug naar top

2.Google Adsense

Online geld verdienen, Hoe?: Google Adsense is een mogelijke oplossing om online geld te verdienen. Dit programma van de zoekmachine Google leest uw pagina en beschik over de nodige  A.I. om te weten over wat uw pagina gaat. En plaatst dan zelf advertenties op uw pagina die betrokken zijn bij het onderwerp.  Het gevolg is dat mensen veel sneller op die advertentie zullen klikken omdat het over hetzelfde onderwerp gaat als dat waarnaar ze op zoek zijn.

Dat is trouwens ook de manier waarop de meeste zoekmachines hun geld verdienen. Met relevante reclame te plaatsen dus.

Voor meer info (en/of intekenen) volg deze link : Google Adsense

OK, nu dit werkt, is het mogelijk om meer geld uit mijn blog te halen?
Wel dat hangt vooral van uzelf af. Hoe meer nuttige informatie je op je blog zet, hoe meer mensen er naar zullen komen.  Maar niemand houd u tegen om over slechts 1 onderwerp te schrijven. Maak dus meerdere websites over meerdere onderwerpen.  En na enige tijd kijk je welke onderwerpen goed en slecht draaien. Stop dan met uw tijd in de slechte onderwerpen te steken en steek  meer tijd in uw goede blogs. Time is money !!! Als je tijd verliest, verlies je dus geld.

Terug naar top

3.Het probleem met gratis blog services.

Online geld verdienen, Hoe?: Je kan daar niet altijd alles op plaatsen wat je wilt. Daarom is het misschien handiger om een eigen echte website te maken. Mijn provider Telenet voorziet standaard 50 MB om uw eigen website te bouwen. Daar kan je al veel mee doen. En via Google vind je wel de nodige gratis programma’s om zelf HTML sites te ontwerpen. En zelfs Word documenten kan je tegenwoordig gewoon opslaan in html formaat. (Hoewel dit laatste af te raden is. Omdat die daar een hoop nutteloze code aan toevoegt. Die dan meestal ook redelijk onvriendelijk is voor niet Microsoft gebruikers. )

Online geld verdienen, Hoe?: Als je er voor wil zorgen dat je website er een beetje professioneler uit ziet is het ook aan te raden om een eigen domeinnaam te nemen. Dit kost iets meer dan de gratis naam die je van je provider krijgt. Maar dan zit je niet met die USERS.PROVIDER adressen in uw site. In mijn geval kost me dat 3 euro per maand voor een eigen .BE adres. Ik zou al blij zijn als Google die kosten dekt.

Online geld verdienen, Hoe?: Ook als je van een blog overstapt naar een eigen site heb je een eigen server nodig.
Dat is om het simpel uit te leggen een stukje harde schijf dat 24/24 online is bij uw eigen of een andere provider. Ook wel webspace genaamd. Veel providers bieden dit ook gratis aan. Voor meer info daarover kijk je best op de websites van uw provider en bij de beschrijving van uw abonnement.


Terug naar top

4.SEO – Search Engine Optimalisation.

Zie SEO – Pagina 002  (link updated, verwees naar oud archief, werkt nu wel)
Meer info over hoe je uw site op een hogere positie krijgt bij zoekmachines.
Want online geld verdienen zonder bezoekers zal niet lukken 🙂
ook : Hoe kan ik een pagina op google zetten?


Terug naar top


Wilt u een koppeling naar deze deel-pagina over Geld verdienen met uw Blog (website)?
Klik dan rechts op deze Geld met uw Blog – PermaLink en kies dan Bladwijzer voor deze koppeling maken (FireFox)
of Aan Favorieten Toevoegen (Internet Explorer)


Lees ook bvb :
goedkoop lenen – hoe goedkoper lenen

Je kan ook beleggen in vastgoed: Wat kan ik lenen: zie de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.