Categories
Mentaal

Op 30 dagen naar UW succes!

Op 30 dagen naar succes – positief denken,…

op 30 dagen naar succes - hoe meer succes in het leven

Hoe verdien ik meer geld? – positief denken – succes – gedachten omzetten in daden – succes in het leven.

Over: Succes > op 30 dagen naar uw succes. Bewezen methode. Meer rijkdom en geld in mijn leven. – succes in het leven – veel geld verdienen maar het is meer dan geld verdienen. Ook stoppen met roken, meer slaagkans met je studie,…

Also in English : How to become successful

Op 30 dagen naar uw succes. (=geld verdienen-pagina 4)

Dit artikel (Op 30 dagen naar uw succes.) gaat over elke vorm van succes. Is het stoppen met roken. Meer zelfzeker worden. Meer geld verdienen, jezelf beter in je vel voelen. Enz. That’s my motto: It’s not Hocus Pocus. But Hocus Focus!!! Copyright © Bruno Stroobandt.

Origineel 2007-09-21 Laatst bewerkt 2020-05-28 YMD

Succes : het shareware principe

Op 30 dagen naar uw succes: Je hebt waarschijnlijk al gehoord van shareware. Try before you buy. Dit is sofware, bvb games waarbij je een beperkt aantal levels kan spelen en als je het vervolg wil moet je registreren (betalen) om de rest van de levels te ontvangen en verder te spelen met uw game.

Nu dit is eigenlijk de beste methode om succes in uw leven te bewerkstelligen. Probeer het voor je verder gaat. Veel mensen hebben goede ideeën om iets goed in hun leven te halen. Maar ze haken veel te snel af. Nog voor ze het geprobeerd hebben.

In de winkel liggen honderden boeken over positief denken. De macht van het onderbewustzijn. Het geheim naar succes en andere bull-shit boeken. Maar zolang je dit positief denken beperkt tot denken en niet omzet in de praktijk is dit totaal nutteloos en uzelf voor de gek houden.

Op 30 dagen naar uw succes: Pas het shareware principe toe in uw leven. Als je bevoorbeeld wilt stoppen met roken. Dan is dit een zware opgave als je eraan denkt dat dit een opgave is om voor de rest van uw leven vol te houden. Dus de meeste mensen geven het al op voor ze eraan begonnen zijn. Maar als je dit op de juiste manier aanpakt zal dit leiden tot succes.

Succes : hoe in de praktijk

Op 30 dagen naar uw succes: Begin met het om te zetten in de praktijk. Zie het als een shareware programma. 1 dag stoppen met roken. En daarna mag je terug roken. Met deze gedachte dat je maar moet proberen om 1 dag te stoppen met roken zal het veel eenvoudiger zijn om daadwerkelijk 1 dag te stoppen met roken. Met in het achterhoofd dat je daarna terug mag roken. Dit is een motivatie om er daadwerkelijk aan te beginnen. En daadwerkelijk 1 dag te stoppen met roken.

Als je die dag dan gelukt is probeer je het nog een dag. Zonder enige verplichting om verder te gaan. En zo verder tot je een week gestopt bent. Nu zul je ondertussen verslaafd zijn aan dit software programma en de positieve effecten op uw gezondheid. Dus nu je toch gestopt bent voor een week.

Waarom niet proberen om het nog een week vol te houden. En nu niet enkel voor uw gezondheid maar ook omwille van het feit dat je 36 euro en 20 cent hebt uitgespaard of meer verdient op een week tijd. Daar kan je twee leuke DVD films voor kopen 🙂
En zo ga je verder tot je op het einde van de maand maar liefst plots 164 euro extra op je rekening hebt staan. En dus geen zin meer hebt in opnieuw te beginnen roken. (1968,-€ per jaar !!! Een volledig maandloon extra 🙂 )

Nu deze stoppen met roken software was maar een voorbeeld van ons shareware programma van 30 dagen naar succes. Je kan dit principe toepassen op alles wat in uw leven zich voor doet.

Succes : denken is niet voldoende

Op 30 dagen naar uw succes: Het komt er op neer dat positief denken niet voldoende is als je dit niet omzet in de praktijk. Bedenk een realistisch doel in uw leven. Zet dit op papier en begin er aan. En de weg naar succes ligt open.

Op 30 dagen naar uw succes: Denk er ook aan dat het leven niet om hebben gaat. Maar om krijgen. En krijgen doe je door te geven. Als je iets hebt, is uw doel voldaan en is de evolutie in uw leven dus ten einde. In het Engels is een krijger een Warrior. Een krijgsheer. En krijgen doe je door te geven. Hebben is hebzuchtig. Geven wordt beloond.

Op 30 dagen naar uw succes: Neem nu als voorbeeld deze website. Deze genereert inkomsten door informatie te GEVEN.

In het begin zag ik dit ook niet goed zitten. Maar ik heb zelf het shareware principe toegepast.
Eerst proberen en dan geloven 🙂 En inderdaad naarmate de maanden vorderden en ik nieuwe artikelen bleef toevoegen met het doel om de bezoeker te informeren. Hoe meer de inkomsten begonnen binnen te stromen. (via Google Adsense)

Het is nu niet direct om over naar huis te schrijven. Maar het is toch leuk als het een deel van de onkosten van mijn website dekt.

30 dagen is geen eindpunt

Op 30 dagen naar uw succes: Ik besef nu meer dan ooit dat HEBBEN uit den boze is. Eens je iets hebt. Dan heb je jouw doel bereikt. En dan ben je virtueel dood. Want dan is er niets meer om naar uit te kijken. Terwijl geven onbeperkte rijkdom vrij maakt. Abundance, zoals ze in het Engels zeggen. Onuitputtelijke rijkdom. Want er is meer dan je ooit kan consumeren.

Iedereen heeft zijn creatieve bron. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. En als je deze rijkdom deelt met anderen zal deze automatisch geld in de lade brengen. Of een andere vorm van welzijn. Het is maar wat je wenst.
Succes is dus uw wensen (gedachten) omzetten in de praktijk. Houd het niet bij positief denken maar DOE POSITIEVE ACTIES.


hoeveel kan ik lenen - hypotheek simulatie - lening calculator

Hypotheek calculator ✔️ N°1 lening simulatie

Hypotheek calculator - simulatie van woning leningen. Hoeveel kan ik lenen simulatie zonder bank! Hypotheek calculator - lening simulatie: over: ...
Read More

Autolening simulatie – lenen auto

Autolening simulatie: Hier kan je snel berekenen 'hoeveel kan ik lenen voor de aankoop van een wagen'. Dit zonder bank ...
Read More

is goud kopen verstandig – Waar kan ik goud kopen – verkopen? Hoe kan ik in goud beleggen?

Is goud kopen verstandig? - Is beleggen in goud verstandig? En hoe kan ik in goud beleggen? Hier vind je ...
Read More
infonosity

Agfa Gevaert Mortsel

Over: Agfa Gevaert Mortsel. Hier staan alle artikels over Agfa verzameld. Zowel over het koersdoel, technische analyse, en meer info ...
Read More
infonosity

Nuttige beurs linken A-Z

Canada 1 Oz pure gold Beurs (beurzen), stockmarket exchange en aandelen sites. Nuttige beurs linken A-Z. (ook sites van de ...
Read More

De beurs index

Technische Analyse voorbeeld Dit is de beurs index pagina met alle linken naar artikels die over de beurs gaan. Dat ...
Read More

Financieel

Linken naar financiële onderwerpen : financieel index : hier vind je linken op financieel gebied. zowel over geld uitgeven als ...
Read More

Geld verdienen met internet. (online geld verdienen, thuis werken)

Reeks artikels over geld verdienen online. Hoe, Tutorial. Geld verdienen met internet, zonder iets te doen?!?... (Dat is : geld ...
Read More
infonosity

Goedkope lening – snel geld lenen – waar.

Lening index-pagina goedkope Lening - index - pagina Snel geld lenen > Goedkope lening - goedkoopste woninglening of hypothecaire lening ...
Read More

Tips laag metabolisme verhogen


Externe link google mind over matter

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.