Categories
Geld verdienen

Geld verdienen pagina 7 ❤️

Het is zoals Napolion Hill zegde: ‘Denk groot en wordt rijk.’ Maar weet dat er slechts één plaats is waar succes voor werk komt, en dat is in het woordenboek. Geld verdienen terwijl je slaapt…

Hoe snel rijk worden > hoe word ik rijk : Geld verdienen als je slaapt.

snel geld verdienen - investeer tijd ipv geld

Tips om rijk te worden. Hoe geld verdienen : Hoe word je rijk – Hoe kan ik veel geld verdienen in 1 dag :

Speel mee met de Lotto. Maar de kans is zeer klein dat je daar ooit 1 cent aan verdiend. 🙂

Zo wordt je dus niet snel rijk en ga je niet veel geld verdienen.

Hoe wordt je rijk? : Hoe dan wel? (snel veel geld verdienen?):

Snel Geld verdienen zonder investering: Als je mij zes maanden geleden had verteld dat je geld kan verdienen terwijl je in je bed ligt te slapen. Dan had ik dit ook niet direct geloofd. Maar ik ga jou ook geen valse beloftes doen. En het zal niet overnight (op 1 dag tijd) gebeuren zoals de meeste oplichters jou beloven. Bovendien verkoop ik ook niets. Alles op deze website is volledig gratis.

Ik ben al bezig met het internet nog voor het geboren was. (De voorgangers waren de BBS systemen, waarbij je via een gewone telefoon verbinding jouw computer kon verbinden met een andere computer) Maar ook in die tijd (begin jaren 1990) was mijn enige passie ‘de computer’. Ik had toen reeds de visie dat deze machine ooit mijn bron van inkomsten zou worden.

Ik had in het verleden al enkele websites gemaakt met andere sponsor programma’s maar daar heb ik nooit 1 cent van gezien. Niet echt hoopgevend dus. Maar nu ik ontdekt had dat Google, het grootste internet bedrijf (zoekmachine) ook een advertentie programma had. Moest ik dit toch even uittesten.

Al slapend Geld verdienen: Mijn gedacht was. Zo een grootte firma met een reputatie kan het zich niet permitteren om mensen op te lichten.
Vermits ik al de nodige ervaring had met het schrijven van artikelen (zelfs heel boeken) dacht ik waarom wordt ik zelf geen uitgever. En de mensen mogen mijn informatie zelfs gratis lezen. (Dat is lezen. Niet die copyrights schenden).

Nu, Ik schrijf dus artikels , gratis en voor niets. Hoe kan je daar dan geld mee verdienen. (ook terwijl je slaapt) Wel daar zorgt Google voor. Deze plaatst relevante advertenties op mijn site die voor de lezer gratis links zijn naar verdere info over het onderwerp waarover geschreven word.

De eerste drie maanden waren de inkomsten niet direct om over naar huis te schrijven. Maar ten opzichte van alle vorige pogingen om geld te verdienen was er toch eindelijk spraken van inkomsten. (of eerder omzet)

Een normaal mens zou het na de resultaten van de eerste 3 maanden al lang hebben opgegeven. (Meer onkosten om de site te onderhouden dan inkomsten)
Maar ik was vastberaden om hier eindelijk een succes van te maken. Dus ik bleef doorgaan met het schrijven van artikelen. (Over allerhande nuttige info) Ik was in januari vooral begonnen met info over vermageren, maar dat is later veranderd in allerhande info over van alles en nog iets anders.

Google betaald pas uit als je minstens 100 USD hebt. En het was pas half mei dat ik die grens gehaald heb. (totaal van jan 2007 tot mei 2007) (trek daar de onkosten af en er blijft niets over 🙁 ) Maar doordat ik ben blijven schrijven is het aantal bezoekers blijven toenemen (meer onderwerpen). Ook door het optimaliseren van de inhoud aan wat er gezocht wordt via searchengines. Zelfs door te experimenteren met hoe de advertenties er uit zien en hun positie ben ik tot de conclusie gekomen dat dit van invloed is op mijn inkomsten.

Ik had ook geëxperimenteerd met het schrijven in het Engels omdat er 18 maal zoveel Engels sprekenden zijn dan Nederlands sprekenden. Maar het probleem is dat daar meer dan 18 maal zoveel artikels zijn. Dus de kans dat je daar via Google op een nr 1 positie komt is veel kleiner. De Nederlands sprekende markt is normaal meer dan groot genoeg. Het komt er vooral op neer om meer artikels te schrijven.

Meer artikels = Meer bezoekers = Meer inkomsten.

Volgens de statistieken van Belstat zit ik amper op 0,5% van het potentieel. Het moet dus mogelijk zijn om enkele 100-den euro te verdienen per maand.
Maar daar heb je al gauw enkele 1000 den artikels voor nodig. Om die allemaal zelf te schrijven is bijna onbegonnen werk.
Naarmate je site groter wordt, krimpt de groeisnelheid. Van 1 naar 10 artikels gaan, kan je op een week.
Maar van 10 naar 100 (ook x10) ben je wel wat langer bezig.

Hoe wordt men rijk – gratis personeel

Als je dus rijk wilt worden met het internet, zal je het ook profesioneel moeten aanpakken. En het nodige personeel in dienst nemen dat artikels voor jou schrijft. Dit personeel hoeft geen geld te kosten.
Je kan bvb een forum starten waar uw bezoekers zelf voor de inhoud zorgen. Of bvb een sociale nieuws site waar mensen kunnen stemmen op artikels die andere bezoekers aanbrengen.

Wat betreft het al slapend rijk worden

Eens je de nodige artikels hebt die voor inkomsten zorgen. Blijven deze 24/24 en 7/7 online en brengen deze dus ook geld op als je niet met je website bezig bent. En dus ook als je aan het slapen bent. Geld verdienen terwijl je slaapt is dus mogelijk. 🙂


Trivia:
Hoe wordt men rijk? Het is zoals Napolion Hill zegde. Denk groot en wordt rijk.
Maar weet ook dat er slechts 1 plaats is waar succes voor werk komt. (En dat is in het woordenboek)

Terug naar geld verdienen – index

Je kan ook beleggen in vastgoed: Wat kan ik lenen: zie de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.