Categories
Geld verdienen

hoe Snel Geld verdienen

Snel geld verdienen of liever blijvend geld verdienen. Hoe krijg je meer bezoekers naar je site….

Hoe Snel geld verdienen (op internet), of liever LANG blijvend geld verdienen .

(Waar verdien je online veel geld mee? – hoe snel veel geld verdienen met internet of liever hard werken?) Wetenschappelijk bewezen tips over hoe verdien je snel geld met blijvend resultaat.

Hoe snel geld verdienen
puur goud

Ik heb op mijn site al meerdere artikels geschreven over hoe je deftig geld kan verdienen met uw eigen web site of blog op het internet. Maar toch krijg ik regelmatig bezoekers op mijn site die van de zoekmachine Google afkomstig zijn, met de vraag : Hoe snel geld verdienen met internet?.

Nu mijn website is bedoeld voor intelligente of slimme mensen. Nu is dus de vraag, geloof je echt die valse beloftes over hoe snel geld verdienen met uw website of hoe snel geld verdienen met uw blog? O.K. Dat is natuurlijk iedereen zijn eigen keuze.
De bedoeling van mijn site is om mijn persoonlijke ervaring te delen met mensen die daar naar op zoek zijn. Maar voor niets gaat de zon op. Je moet geen geld investeren. Maar tijd investeren!!! TIME=MONEY. ==>Investeer ENKEL tijd en VERDIEN geld!!!

Mijn site gaat over allerhande onderwerpen. Maar vermits het ook mijn eigen bedoeling was om enig extra inkomen te verwerven met mijn eigen website. Heb ik natuurlijk ook enkele artikelen geschreven over het onderwerp ‘Geld verdienen met uw site of blog op het internet’

Zie index online geld verdienen – reeks van 8 artikels met tips (en legaal !).

Is het mogelijk om veel geld te verdienen met uw site of blog?

Ik denk dat daarover geen twijfel kan bestaan. Kijk bijvoorbeeld naar zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Al hun diensten (die ik ken) zijn GRATIS. En toch is dit een bedrijf dat miljoenen euro of dollar verdient. En zelfs beursgenoteerd is.

De bron van inkomsten bij Google is advertenties. Met informatie kan je geld verdienen. Kijk bijvoorbeeld naar uw krantenwinkel. Deze ligt vol met tijdschriften. Dit zou niet zo zijn als informatie geen geld waard was.
Maar dankzij het internet is er tegenwoordig zoveel informatie beschikbaar dat je honderden levens nodig hebt om deze allemaal te verwerken.

99.9 procent van deze informatie is allemaal gratis te downloaden of te raadplegen. Maar een groot deel van deze gratis informatie is gekoppeld aan de verkoop van producten.
Er zijn zoveel websites op deze planeet in verhouding tot het aantal gebruikers dat je bij wijze van spreken meer kans hebt om iets te winnen met de Lotto dan dat er iemand op uw blog of website komt. En dat is niet goed als uw website een Bank of Winkel of andere dienstverlener is die klanten probeert te krijgen via het internet.

Websites zijn niet perse een winkel of dienst die tot doel heeft om via het internet te verkopen. In de meeste gevallen proberen ze zichzelf bekend te maken bij iedere potentiële klant. Om dan nadien op een iets persoonlijkere manier aan klantenbinding te doen.

Maar dan komt het punt :

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website of blog

En net daar zit de oplossing voor onze wens. Dankzij de vraag naar meer bezoekers naar websites die geld verdienen aan hun diensten is er ook een markt voor adverteerders.

Hoe verdien ik geld met mijn website.

Bij toeval was ik uitgekomen op Google Adsence. In het begin had ik ook zo’n aantal sites uitgetest die snel en veel geld beloven, maar uiteindelijk 0 cent opleveren. Het is nu begin mei 2007 en ik ben deze site begonnen eind januari 2007. Google verbied het om bedragen te noemen hoeveel een advertentie opbrengt. (Omwille van het feit dat de concurrentie (andere zoekmachines zoals MSN, Yahoo,… ook meelezen.))
Veel hangt natuurlijk ook af van het aantal bezoekers dat je zelf weet te verwerven op uw eigen Blog of web site. Dit heb ik reeds beschreven in andere artikelen op deze site. Maar de belangrijkste punten die je moet onthouden zijn:

* Bied artikelen met inhoud.

Dit zorgt automatisch voor meer bezoekers doordat er mensen zullen zijn die spontaan naar uw artikel zullen linken.

* Schrik van verandering:

Ik denk dat de meeste mensen zich veiliger voelen in een gekende omgeving. Maar het probleem is dan wel dat je niet zal groeien. De enige manier om pleinvrees te overwinnen is naar buiten gaan. En zo is dit ook met nieuwe internet ervaringen zoals bvb geld verdienen zonder ervoor te hoeven werken.

Want tijd is ook geld!!! Hoeveel verdienen truckers niet. Maar als je dan rekent dat ze gemakkelijk 15 uur per dag onderweg zijn is dat in uurloon uitgedrukt al een stuk minder. Ikzelf werk ook in ploegen. Dus ook met de nacht. Maar als ik dan overdag in mijn bed lig. Werkt mijn site ook nog voor mij. Al slapend geld verdienen bestaat dus echt. 🙂
Je moet natuurlijk wel eerst TIJD investeren. = Artikels schrijven.

* passie :

Als uw hoofddoel geld verdienen is, dan ben je verkeerd bezig. Uw hoofddoel moet zijn om vol passie uw blog of website te onderhouden en te laten groeien. Na 1 maand had mijn website slechts enkele euro cent verdiend. Als mijn hoofddoel geld verdienen was. Dan had ik er 2 maand geleden al de brui aan gegeven.
Maar dankzij mijn passie voor het internet ben ik blijven doorwerken. Ondanks dat ik de eerste maanden met verlies werkte.

*Vraag en aanbod.

De advertenties die Google geeft op uw site of blog brengen niet allemaal evenveel op. Dit is net zoals elke markt en kwestie van vraag en aanbod. Ik zou jou hier een lijst kunnen geven van welke advertenties meer en minder geld opbrengen. Maar uiteindelijk is dit NIET relevant. Hoezo? Mijn eerste onderwerp was gezond vermageren.

En doordat ik daar redelijk wat pagina’s over geschreven heb komen daar uiteindelijk de meeste inkomsten van. Ik heb ook pagina’s over onderwerpen die 10 keer meer zouden opleveren maar als daar dan 50 keer minder bezoekers op af komen verdien je daar dus minder geld mee. Dit keert dus terug naar het punt PASSIE. Schrijf over iets waar je jezelf in thuis voelt. Zo kom je ook betrouwbaar over op uw publiek en dat heeft op de langere termijn zijn positieve effecten.

* Lange termijn denken:

Je kan bijvoorbeeld een artikel schrijven over de Franse president verkiezing van 2007. Dat is nu actueel. En kan dus voor veel bezoekers zorgen die op uw site komen en op uw advertenties klikken en dus zo extra snel geld verdienen met uw blog of site. Maar hoeveel bezoekers komen daar nog op af binnen een maand. Binnen een jaar, binnen 10 jaar. NUL komma NUL. Je hebt dus TIJD (=geld) geïnvesteerd die na verloop van tijd niets meer opbrengt. Een slechte belegging dus. Het beste is dus om te schrijven over zaken met een blijvend karakter.

* Voor alles is een markt.

Dus zelfs als je bijvoorbeeld zou bezig zijn met Wika of brain wave feedback en out of body experiences. Zelfs dan zijn er adverteerders te vinden. Dit wijst weeral naar het belangrijkste punt. Passie.

* Doe zelf niet teveel moeite om op nr 1 te komen bij Google.

Gebruik in ieder geval geen enkele illegale truck om jezelf hogerop te krijgen. Dit herkent Google als SPAM en wordt automatisch afgestraft. De belangrijkste dingen waar je op moet letten zijn de inhoud van uw teksten. Als deze zinvol zijn, zullen er automatisch mensen beginnen linken naar uw site.

Related: zie hoe eenvoudig SEO doen in wordpress

Dit zorgt voor een hogere PageRank van uw site en zo kom je automatisch hoger in de Google top10. (weer het lange termijn denken, net zoals beleggen op de beurs) Dezelfde fout wordt gemaakt door mensen die niet weten hoe ze moeten beginnen beleggen op de beurs. Ze gaan allemaal voor een snelle winst op de korte termijn, om zo met grote verliezen te eindigen. Denk dus aan de lange termijn en een blijvende bron van inkomsten ipv de snelle winst.
Van de 1000 blogs die geld proberen verdienen zijn er 997 die er niets van bakken.!!!

*And last but not least.

De belangrijkste SEO tip !!! kwaliteit !!!

Als je al het bovenstaande vergeten bent. Het belangrijkste is om kwaliteit te leveren boven kwantiteit. Ik had mezelf ook eerst voorgeschreven om minstens 1 artikel per dag te schrijven. Maar dit is zeer gevaarlijk omdat dit ten koste kan gaan van de kwaliteit. En dit is van zeer groot belang als je van jouw blog of site een blijvend inkomen wil genereren. Ik heb al meerdere keren een artikel van meer dan 2000 woorden gewoon gewist omdat het me niet aan stond.

Als je van je website wilt kunnen leven zal je website toch uit enkele duizenden pagina’s moeten bestaan. Om die te schrijven ben je toch enkele maanden / jaren bezig. Laat je niet verleiden tot knip en plak werk van teksten die je van andere sites steelt. Want dat helpt uw pagina’s zeker niet naar boven in Google omdat Google dit ook herkent. Plus het feit dat je dan met illegale praktijken bezig bent. (Schending van het auteursrecht.) : Auteursrecht-wiki

Terug naar geld verdienen – online geld verdienen index

P.S.: Speel zelf voor Jezus en verander water in geld ipv wijn 😉 (make a money tap)

Je kan ook beleggen in vastgoed: Wat kan ik lenen: zie de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.