Categories
Recepten

heldere kippensoep recept

Eenvoudig recept van heldere kippensoep, goed als je wil afslanken…

heldere kippensoep recept om te vermageren : gezond vermageren

Snel Vermageren met : Heldere kippensoep recept. (calorieën : (62 kcal / 250ml))

about: Heldere kippensoep recept goed als je snel wil afslanken. Of gewoon als gezonde snack tussendoor. – de soep om te vermageren – kippensoep kcal 24.8 per 100 ml.

ingrediënten heldere kippensoep: (recept voor 4 personen)

  • 250 gram kip (filet)
  • 1.5 liter water
  • 250 gram soepgroenten mix (voorgesneden)
  • 1 kippen bouillon blokje
  • snuifje zout en peper

beschrijving: (bereiding)

soep om te vermageren : oxo rundsvlees extract zonder vet. recept oxo soep = 1 koffieleptel in een tas heet water.

Terwijl je het water met de groenten aan de kook brengt samen met het bouillon blokje. Snijd je de kip in kleine blokjes. Van zodra het water aan de kook is zet je het vuur op de laagste stand. En voeg je de kippen blokjes toe aan de soep. Laat dit nog 20 tot 30 minuten koken. (Zet een deksel op uw pot anders verdampt er teveel water) Nadien op smaak brengen met zout en peper. Je kan er ook een koffielepel OXO bij doen. OXO is rundvlees -bouillon zonder vet. Daar moet je dus niet bang voor zijn, dat je daar dik van wordt.

P.S. Nog een alternatie voor het heldere kippen soep recept : Je kan ook gewoon twee koffielepels Oxo in een tas heet water doen samen met een beetje selderijzout. (vroeger kon je deze oxo soep ook op café bestellen en daar kreeg je dan een toast bij 🙂 ) Dat koste dan eigenlijk 2 Euro voor een tas warm water 😉 .

Hoeveel kilo calorieën zit er in dit heldere kippensoep recept: +/- 62 kcal per kop (250ml)

Soep om te vermageren :

P.S. Om gezond te vermageren mag je niet minder dan 1000 kcal per dag eten. Je mag bij deze magere soep dus gerust enkele boterhammen eten. En zorg ook voor voldoende vers fruit en rauwkost. En zorg voor voldoende variatie. Een eenzijdig soepdieet is goed om een paar dagen te vasten. Maar dat mag je dus niet langdurig doen omdat je dan te snel afslankt en uw lichaam spierweefsel i.p.v. vet verbrand!!!

Terug naar recepten overzicht. of externe SOEP zoeken

hoofdindex over gezondheid-welzijn-geluk

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.