Categories
Geld verdienen

Meerfasen slaap win tijd. Anti aging.

✅ LEEF 22jaar langer!!! De meeste mensen slapen gemiddeld 8 uur per dag. Althans ze proberen toch om dat te doen omdat x y en z zeggen dat dit gezond is. Maar heeft de mens wel 8 uur aan 1 stuk nodig?

Meerfasen slaap of polyphasic sleep. De oplossing voor de 24-uur economie.

meerfasen slaap win tijd: win 6 uur extra tijd per dag.

Meerfasen slaap win tijd: Dit is de oplossing als je meer dan 8 uur per dag wilt werken. Of meer dan 16 uur vrije tijd wenst per dag. Win 6 uur extra leven per dag!!! ✅ dat is 22.5 jaar extra op een leven!!! Vergeet anti aging pillen. Wat heb je er aan als je er jonger uitziet en niet langer in leven blijft?

Meerfasen slaap win tijd: De meeste mensen slapen gemiddeld 8 uur per dag. Althans ze proberen toch om dat te doen omdat x y en z zeggen dat dit gezond is. Maar heeft de mens wel 8 uur aan 1 stuk nodig? Of is dit slechts een slecht aangeleerde gewoonte. Waarom duurt een slaapcyclus dan 90 minuten?

Meerfasen slaap win tijd: Waarom worden sommige mensen minder uitgerust wakker dan voor ze gingen slapen?
Dit komt meestal doordat ze wakker worden door het lawaai van hun wekker net op het moment dat ze in een diepe slaapfase zitten. Met de meerfase slaap die we hier gaan aanleren ga je dieper slapen. Hierdoor hersteld je lichaam sneller. En, win tijd, met de meerfasen slaap, omdat je dan sneller uitgerust bent.

verdeel je slaaptijd (en heers 😉 ) PowerNap

Een volledige slaapcyclus bestaat uit 4 fases.

Meerfasen slaap win tijd: Slapen kan je indelen in 4 fases. Op het moment dat je in bed kruipt en in slaap valt zit je in fase 3. Je ontspant volledig en verliest het bewustzijn. Dan ga je steeds dieper tot in fase 1 waarin je werkfrequentie van de hersenen ook beperkt is tot het minimum. Meetbaar op een EEG grafiek met een frequentie rond de 1 Hertz.

In deze fase worden er bepaalde hormonen vrijgegeven die bepaalde processen aansturen die nodig zijn voor het fysiek herstel van ons lichaam.
En tegen het einde van deze eerste 90 minuten cyclus komen we vrij snel in fase 4. Waarin onze hersenen even actief zijn alsof we wakker zijn. (Maar het zelf niet beseffen dat we wakker zijn) Deze fase 4 is de REM-slaap (Rapid Eye Movements) In deze fase dromen we.

Daarna herhaalt deze hele 90 minuten cyclus zich. Maar de verhoudingen tussen diepe slaap en REM slaap worden anders. Per cyclus krijgen we steeds meer procent REM slaap.

Tegen de ochtend aan kan dat zelfs tot bijna 100% REM slaap zijn. Als je dus klaagt dat je weinig droomt. Gaat dan eens een paar uur vroeger slapen. Of laat uw wekker een uur voor je normale tijd aflopen en druk om de 9 minuten op de snooze button. Je zal dan bewuster worden van het feit dat je droomt omdat je dan om de 9 minuten midden in een droom wakker wordt gemaakt.

Maar of je jouw dromen nu herinnert of niet. Die REM fase (fase 4) is ook levensnoodzakelijk voor uw gezondheid. Mensen die al pogingen hebben gedaan om zo lang mogelijk wakker te blijven kunnen bevestigen dat ze na een aantal dagen zelfs beginnen te dromen terwijl ze wakker zijn. (hallucinaties)

Uw hersenen zijn een illegaal drugslabo 🙂

Meerfasen slaap win tijd – DMT: Dit komt ook omdat ons lichaam zelf een chemische stof aanmaakt die ervoor zorgt dat we dromen. Maar deze wordt enkel afgebroken als we slapen. Als je dus te lang wakker blijft krijg je bij wijze van spreken een overdosis. Deze stof is DMT of dimethyl-triptamine. (Bestaat ook op de synthetische zwarte markt, een ethenogene drug.) Zie wiki : DMT
(DMT is bij wet verboden, maar iedere mens heeft het wel in zich 🙂 )

De meerfasen slaap (polyphasic sleep) win tijd!!!

Anti aging? Leef 22 jaar langer bewust!!!

Meerfasen slaap win tijd: De meerfasen slaap bestaat er in om slechts 2 uur per dag te slapen. Maar niet in 1 keer. Maar om de 4 uur 20 minuten slapen. Dus 6 keer per dag 20 minuten slapen.

Meerfasen slaap win tijd:
Zo win je dus 6 uur per dag dat je creatief kan bezig zijn om bijvoorbeeld geld te verdienen, of je hobby te doen, of gelukkig te zijn of … Als je 90 jaar oud wordt. Is dat 6 * 365,25 * 90 = 22,5 jaar extra bewust leven.

Hoe eraan beginnen.

Meerfasen slaap win tijd – HOE: Gewoon doen. Maar in het begin zal dit niet simpel zijn. En zal je als een zombie rondlopen. Omdat je nooit in die REM fase komt. Zorg ervoor dat je een luide wekker (ouderwets opwind model) gebruikt en deze zo ver van uw bed zet dat je uit je bed moet komen om deze af te zetten. (Om te verhinderen dat je verslaapt, want dan kan je opnieuw beginnen)

Maar maak je geen zorgen. Als je wakker wordt drink je een kopje sterke koffie en je bent er zo weer bij. Na een dikke week zal je merken dat je lichaam zich aanpast aan dit nieuwe model. En dat je sneller in de nodige REM fase komt. En dus ook droomt tijdens dit 20 minuten dutje.

Let op. Als je hiermee door gaat.

Meerfasen slaap win tijd – let op: Want eens je lichaam aangepast is kan je niet meer terug. Ik bedoel je kan natuurlijk na verloop van tijd wel terug naar je 8 uur slaap per dag. Maar het sneller wisselen van de slaapfasen is blijvend. Daardoor zal je bewuster gaan dromen. Wat natuurlijk geen negatief gevolg is. Staat ook gekend als lucid dreaming. Wat inhoud dat je zelf beslist wat je droomt ipv te kijken wat je voorgeschoteld krijgt. Out of body (OBE, OOBE) ervaringen behoren dan ook tot de mogelijke bijwerkingen. Maar dat is niets om bang voor te zijn. Dat maak je eigenlijk iedere nacht mee, maar dan niet bewust.

Terug naar MENTAAL index of terug naar HOME-page-index

einde artikel ‘meerfasen slaap win tijd’ Meer weten : zie Wikipedia : polyphasic sleep (Eng)