Categories
gezond vermageren afslanken

citroensapkuur vermageren – info.

Je zal wel al gehoord hebben van de citroen kuur of citroensapkuur. Deze heeft niet als hoofddoel om extreem te vermageren maar vooral tot doel om uw lichaam en uw lever te ontlasten en te zuiveren met de citroensapkuur. Maar is het gezond om zo snel te vermageren?

Citroensapkuur vermageren V2.0 – vermageren en ontgiften met de citroensapkuur. Deze zachtere versie is minder gevaarlijk voor uw lichaam. (Niet gebruiken als citroendieet) En je zult dan ook minder hoofdpijn hebben, dan bij de extreme versie die ze gebruiken om snel te vermageren. Ontgiften lever zonder hoofdpijn – Ook recept.

Vermageren met citroen. Citroensap kuur : ontgiften van je lichaam en ontgiften van je lever met de citroensapkuur V2.0.

citroensapkuur vermageren. citroenen citroen sap Versie 2.0!!! infonosity.net Copyright (c) Bruno Stroobandt.
Citroensapkuur V2.0

Een ander Recept om te vermageren met de citroensapkuur.

Je zal wel al gehoord hebben van de citroen kuur of citroensapkuur. Deze heeft niet als hoofddoel om extreem te vermageren maar vooral tot doel om uw lichaam en uw lever te ontlasten en te zuiveren met de citroensapkuur. Maar is het gezond om zo snel te vermageren?

Het probleem is meestal met de citroensapkuur, dat deze formule van ontgiften (van de lever) te extreem is. We gaan ons lichaam niet enkel zuiveren met de citroensapkuur maar we krijgen veel te weinig calorieën uit de citroenkuur binnen. (ook geen eiwitten) Het gevolg is dat ons lichaam gaat overschakelen op puur vet verbranden modus.

Leuk zal je zeggen. Lekker snel afvallen en gelijk ook nog een detox kuur met de citroensapkuur. Maar daar zit hem net de fout. Door deze vorm van extreem snel vermageren met de citroensapkuur komt ons lichaam in een ketose toestand waarbij we ons lichaam aceton als afval product gaat produceren. We zijn ons lichaam dus niet aan het reinigen maar aan het vergiftigen met deze citroen kuur of citroensapkuur.

De gevolgen zijn hoofdpijn. Je zwak voelen alsof je te weinig hebt geslapen. Wartaal brabbelen alsof je teveel alcohol gedronken hebt. (aceton is een vorm van alcohol) en zo verder.

Vermageren en ontgiften van lever met de citroensapkuur :

Citroensapkuur vermageren – ontgiften: De pure citroensapkuur zuivert dan wel je lever, maar tast gelijktijdig uw hersenen aan 🙂 (door aceton in uw bloed) Je vermagert inderdaad 5 kilo op 1 week. Maar dat is gezichtsbedrog. Een groot deel is gewoon darminhoud en vooral kostbaar water uit uw lichaamscellen.

En naast vet verlies je ook spierweefsel (door het tekort aan eiwitten met de citroensapkuur). Resultaat is dat je na zo’n extreme kuur snel terug aan komt en zelfs vetter bent dan voor je begon.

citroensapkuur gevolgen

Citroensapkuur vermageren – Niet te extreem doen: Maar inderdaad citroensap is gezond en goed voor uw lever. We moeten er gewoon op letten dat we niet te extreem gaan doen wat dat op zich is dan weer ongezond en gaat ons metabolisme verlagen ipv ons metabolisme verhogen.

citroensapkuur hoofdpijn

Citroensapkuur vermageren -Hoofdpijn: Hoofdpijn is bij het te streng afslanken een gevolg van uw vetreserves die afgebroken worden. In uw vet zitten ook afvalstoffen opgeslagen. Wanneer je vermagert komen deze stoffen dus terug in omloop.

En kunnen daardoor voor hoofdpijn zorgen. Maar deze worden dan wel langs de normale kanalen afgevoerd. En niet meer opgeslagen in het vet. Je moet wel voldoende drinken. MAAR ook niet teveel want ook dit is niet gezond of gevaarlijk en kan ook voor hoofdpijn zorgen. In dit geval doordat je teveel mineralen uit je bloed wegspoelt.

citroensapkuur hoe wel:

Hoe help je jouw lever dan wel na bijvoorbeeld een nachtje stappen of de zware feestdagen zoals de kerst en nieuwjaar feesten.

Citroensapkuur vermageren – Methode 1: is iedere ochtend op uw nuchtere maag een glas lauw water drinken met daarin het sap van 1 verse citroen. Doordat je het op een lege maag drinkt, blijft het niet lang in uw maag en worden de nuttige bestanddelen zoals vitamine C en andere complexe stoffen niet afgebroken door het maagzuur. En word het dus sneller en vollediger in het bloed opgenomen.

Als je normaal ‘s morgens een kop koffie nodig hebt om wakker te worden, zal je al snel merken dat dit nieuwe gezonde drankje even goed werkt. 😎

Citroensapkuur vermageren – Methode 2: Als je dan toch een aantal kilo wil vermageren met de citroen sap kuur (citroensapkuur), doe het dan rustiger aan. Wissel deze om de dag af met een normale gezonde voeding. Je zal dan wel minder snel vermageren. Maar je zal dan geen last hebben van hoofdpijn en een stinkende adem door de citroensapkuur.

Citroensapkuur vermageren – Recept citroensapkuur : (Voor de citroensap dagen.) (de juiste verhoudingen v.d. citroensapkuur)

Hiervan moet je 1.5 tot 2 liter per dag drinken.
Op 0.8 liter water voeg je +/- 100 ml citroensap en 100 ml Ahorn (esdoorn) siroop toe en een beetje cayennepeper.

Op de citroensap dagen drink je enkel dit brouwsel (2 liter) De esdoorn siroop levert niet enkel calorieën maar vooral heel wat vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft. Ook de cayenne peper is rijk aan vitamines en mineralen.

Citroensapkuur vermageren – Boek : Er bestaat ook een boek over de citroensapkuur. : De citroensapkuur met C+ Ahornsiroop, door K.A. Beyer.

citroensapkuur geheimen

Citroensapkuur vermageren -op YouTube: Hier een filmpje op YouTube van ‘VeganLounge-*BeHealthyBeHappy*’. Ze vertelt u de geheimen van de voordelen van citroensap. Rijk aan vitaminen en mineralen. En de vele voordelen van het dagelijks gebruik van citroensap met lauw water. Op haar kanaal vind je nog meer gezondheidstips.

Kort samengevat citroensap is goed tegen ontelbare kwalen.

Enkele veelgestelde vragen:

Citroensapkuur vermageren : Is de citroensapkuur gevaarlijk? Ja en nee. Lees hogerop. Alles wat je extreem doet kan gevaarlijk zijn. Daarom moet je de citroensapkuur combineren met eten. Water is gezond, maar als je 8 dagen 11 liter water drinkt ben je dood. (Of lig je op zijn minst in het ziekenhuis.)

Zoekopdrachten gerelateerd aan citroensapkuur

citroen sap calorieën : zie voedingstabel (gerangschikt volgens aantal calorieën ipv alfabetisch)

zie ook gezond afvallen : mijn verhaal. Meer dan 20 kilo vermagerd met blijvend resultaat. Geen jojo- toestanden.

Je lever ontgiften zonder hoofdpijn.

#Gezondheid : zoekresultaten op deze site.


citroensapkuur pillen om te vermageren.

Citroensapkuur vermageren – pillen om te vermageren: Er bestaan ook pillen om te vermageren op basis van de citroensapkuur. Een voorbeeld is Natusor. Dit zijn dieet capsulles met daarin extract van citroensap, groene thee en kelp. Deze zijn geen medicijnen om te vermageren maar worden verkocht als voedingssuplementen om te helpen vermageren.

extern:

citroensapkuur kruidvat

citroensapkuur capsules