Mentaal

mentaal

Index – Mentaal (denken, geestelijk) :

Mentaal index : Hier vind je linken om u mentaal beter in uw vel te voelen en uw geestelijke vermogens te ontwikkelen.

COVID-19 : stop the lockdown corona

geheugen – trucjes

snel rekenen : vierkantswortel (zonder rekenmachine) Hier leer je een mentaal trucje om uw vrienden te laten zien dat je sneller kan rekenen dan hun smartphone met calculator. Om aan te tonen dat al dat gsm’en je dommer maakt 🙂

Beter geheugen!!! Een goede oefening. Wordt een menselijke kalender en verbluf uw vrienden!!!

positief denken

Hoe Op 30 dagen naar Succes (Een bewezen methode om meer slaagkans te behalen op alles dat je wil doen: stoppen met roken, meer geld verdienen,…)

Positief denken, realiseer uw dromen. De kracht van het denken. Alles wat je om je heen ziet (huizen, geld, auto’s,..) is allemaal begonnen met een gedachte.!!! Om het met de woorden van Warren Buffet te zeggen. Het positief denken, begint ’s morgens als je in de spiegel kijkt. Zeg tegen uzelf. Dit wordt de meest fantastische dag van mijn leven.
Voor het geval je het niet moest weten Warren Buffet is de tweede rijkste man ter wereld. Geboren in armoede. Een echte selfmade man dus.

De bijbel als economische handleiding. Verdien geld door op de juiste manier te bidden met het onze vader.

Angst – stress – roken

Angst, wat is angst en hoe omgaan met angst. Een kort angst moment noemen we schrikken. Omdat je even niet weet wat er aan de hand is. Maar wat als je angst blijven is? En aan je gezondheid begint te knabbelen?

Moet je een spreekbeurt doen voor school, of een presentatie voor een groep mensen. En heb je last van Lalofobie of spreekangst.?

Relax, anti-stress : Beginnen met wandelen (Dit is ook goed voor de lijn of om minder te roken.) Of ga in een wandelclub om uw netwerk te vergroten.

40 x meer doden aan roken dan aan Corona

10 Tips om te stoppen met roken

Of leer bewust dromen : Lucide droom betekenis en zelf doen

Mentaal : Bewuster leven – meer tijd

Meer tijd nodig? Daarvoor bestaat er de meer fase of meerfasen slaap – win tijd. Verdeel uw slaap over meerdere blokken. En je wordt er op getraind om deze ook korter te maken en na verloop van tijd, bespaar je zomaar eventjes 6 uur per dag!!! Reken maar uit hoeveel tijd dat op heel uw leven is. Want nu slaap je 30 jaar als je 90 jaar oud wordt!!! Om even over na te denken hé 😎

Op dieet gaan kan ook een aanslag zijn op uw mentaal welzijn. Hoe afslanken zonder al die moeite?

Of je kan hoofdpijn hebben door een te extreem dieet : Hoe ontgiften lever zonder hoofdpijn

BS-HYPNOSE : Een gratis e-boek over zelf-hypnose. Wat is hypnose en ook cursus om zelf-hypnose te leren.

Eenzaamheid en dating

Ga je kapot van de eenzaamheid. Dan is dating een oplossing.

extern : google op mentale vermogens

Brainwash : De global Warming Leugen klimaatverandering

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Vermageren hoe begin ik eraan? Inleiding over gezond afslanken.

Stoppen met roken De vraag is niet enkel hoe, maar ook waarom we zouden moeten stoppen met roken. In dit artikel vind je meerdere tips om te stoppen met roken.