Categories
Angst Varia-Vrije_tijd

Global Warming Leugen

In de jaren 80 hadden we zure regen die alle gebouwen zou verwoesten. Nu, De global warming leugen. GELD, daar draait het om…

Global warming leugen, over : global warming fake news (hoax) : Echte wetenschappers aan het woord, in de documentaire. The great Global Warming Swindel’ (volledige film, gratis, free)

Milieu : De opwarming van de aarde. De grootste leugens ooit. Global warming is een leugen.

Ik ga niet ontkennen dat we de afgelopen 10 jaar sjans hebben gehad met het weer in België
Het is nu einde mei 2007 en mijn verwarming in huis staat nog altijd aan.


Ik hoorde net nog een bericht op het VTM nieuws (2007/05/29) over een zuid Duits dorp waar het nog nooit zo laat op het jaar gesneeuwd had. Terwijl we in april bijna een hittegolf hadden. Nu is het zo dat bij ons en in Nederland (en alle andere landen die geografisch op soortgelijke locaties liggen. Dat de enige factor die van belang is, de windrichting is. Zuidoost en het is hier warm en droog. Noordwest en we hebben geen dag dat het niet regent.

Opwarming aarde 1960.

Voor de intelligente mensen die hier al wat langer op deze kloot aarde rondlopen zullen zich het decennia van 1960 tot 1970 herinneren. Toen liep de propaganda molen ook. Maar toen waren we zogezegd aan het begin van een nieuwe ijstijd. !!!

Opwarming van de aarde. Smelten van de gletsjers.

global warming leugen - bevroren appelsienen in Florida.
bevroren appelsienen in Florida!!!

Bevroren appelsienen in
Florida-USA
Er zijn in het verleden al meerdere ijstijden en warmere perioden geweest. En zolang er nog permanent landijs aanwezig is, hebben we per definitie niet eens de vorige ijstijd verlaten. De opwarming van de afgelopen jaren is totaal verwaarloosbaar ten opzichte van de vorige warme periode van 10.000-den jaren geleden (Toen ze voor alle duidelijkheid nog geen auto’s en industrie hadden 🙂 )

Opwarming van de aarde: Global Warming is een Miljarden euro industrie.

Het moge wel duidelijk zijn dat hier aan deze opwarmen van de aarde of global warming propaganda een politieke agenda is gekoppeld. We zijn op een punt gekomen dat arme landen zoals de meeste landen in Afrika ook op een technologisch punt beginnen te komen dat ze de rijkdom aan grondstoffen (olie en kolen) kunnen beginnen gebruiken. Maar dit is een grootte bedreiging voor de westerse wereld. De rijken moeten rijker worden en de armen armer. En niet andersom. Dus de oplossing is om de mensen te brainwashen met deze leugen over global warming. Hierdoor zijn er de nodige wetgevingen gekomen waardoor de rijke landen zullen gaan besparen op het milieu ten koste van Afrika en andere ontwikkelingslanden.

Global warming = goed voor olie industrie.

Bovendien komt dit ook goed uit voor de olie-industrie omdat die voorraden ook niet onuitputtelijk zijn. Zo kunnen ze voor langere tijd minder olie leveren aan hogere prijzen.

Bericht aan Al Gore (The CO2 Lie (De CO2 leugen)) : Zaken verzwijgen is ook liegen!!!

Als je de film van Al Gore in huis hebt, bekijk die dan nog maar eens. Vooral het stuk met de grafieken die zogezegd moeten aantonen dat de industrie met zijn CO uitstoot de oorzaak is van de opwarming. En wat zien we. Inderdaad de CO concentratie volgt de stijgende temperatuur. EN NIET ANDERSOM!!!

Global warming leugen: Broeikast gassen.

Hallo Tokyo. Wake up. Of is er niemand thuis in die holle ruimte in Al Gore zijn kop. Als er 1 broeikasgas is dat van belang is, is het wel waterdamp. Ja gewoon simpel H2O. Maar dan in de vorm van wolken. De condensatie van waterdamp tot wolken die uiteindelijk dus zeer veel rol spelen in hoeveel procent van de zonnestraling bij ons op de grond komt. Staat onder sterke invloed van een constante stroom van kosmische straling. (Gamma waves)

De zon warmt de aarde op.

Hoe groot is de zon? De zon toont klein. Omdat hij op zo’n +/- 150 miljoen kilometer van ons staat. Maar laat ons even naar de grootte van deze grootste kernreactor in ons zonnestelsel kijken. Als je een erwt naast een voetbal legt. Dan is die erwt de aarde en de zon de voetbal 😎 Je moet 105 Aarde’s naast elkaar leggen om de breedte van de zon te hebben.

Maar ook onze eigen zon heeft een zeer krachtig magnetisch veld. Op de zon vinden regelmatig magnetische stormen plaats. Deze zijn zichtbaar als zonnevlekken. Als je een grafiek van de zonnevlekken op de grafiek van onze temperatuur legt. Dan zien we wel degelijk een correlatie. Niet de mens, maar de zon beslist over ons klimaat.

En mocht je toch denken dat de mens verantwoordelijk is. STOP DAN MET KWEKEN (Broeden) op amper 100 jaar tijd zijn we van 1 miljard naar 7.5 miljard mensen gegaan. Volgens mij heeft de Katholieke kerk een paar keer teveel gezegd. Ga en vermenigvuldig u. 🙂

Als we tegen 2100 nog eens maal 7.5 doen, zitten we aan 56 miljard mensen !!! Dat zou pas een probleem zijn. Maar ja, dan halen ze hun Ebola en de zwarte pest wel terug uit de vriezer. Of met de huidige kennis over DNA zouden ze zelfs virussen kunnen maken die slechts dodelijk zijn voor bepaalde bevolkingsgroepen. Of misschien kan Bush en zijn illuminatie volgelingen nog wat meer vliegtuigen op hun eigen gebouwen laten invliegen (die zogezegd van anderen afkomstig zijn) om zo nog meer oorlogje te kunnen spelen en zo aan genocide te doen.

Wordt de opwarming van de aarde veroorzaakt door de mensen?

Normaal is de CO2 concentratie tussen de 300 en 600 ppm in de lucht. (0.03% tot 0.06%)

De lucht die je uitademt heeft een CO2 concentratie van maar liefst 45.000 ppm!!! (4.5%) Als je gemiddeld 1 liter lucht uitademt per seconde is dat dus 45 milliliter zuiver CO2 gas per seconde. Doe dit maal 7.5 miljard mensen en maal 31.557.600 seconden per jaar. Dat geeft 10.650.690.000.000.000 liter CO2 gas per jaar.
Of 10.65 x 10(15) (10.65 Peta liter of quadriljoen liter)
Ik denk dus dat we inderdaad kunnen stellen dat de mens bijdraagt tot de opwarming van de aarde. 🙂

De opwarming van de aarde leugens : Meer info. Zie ook : Docu The Great Global Warming Swindel – 2007.

MUST SEE : The great Global Warming Swindel – docu 2007

einde ‘global warming leugen’ Terug naar home-page-infonosity.net