Categories
financieel Lenen - lening - woningkrediet

Overbruggingskrediet – snel geld lenen.

Overbruggingskrediet. info OVER: Wat is een overbruggingskrediet. En hoeveel geld kan ik lenen? Je lening berekenen. Een overbruggingskrediet is uitgevonden voor mensen die al een hypotheek lening hebben op het huis waar ze nu in wonen. Maar

overbruggingskrediet - info hoeveel geld kan ik lenen? - lening afsluiten -

Overbruggingskrediet lening afsluiten. Info over: Wat is een overbruggingskrediet. En hoeveel geld kan ik lenen? Je lening berekenen. Een overbruggingskrediet is uitgevonden voor mensen die al een hypotheek lening hebben op het huis waar ze nu in wonen. Maar die om welke reden dan ook een ander huis willen kopen. En deze woning ook op afbetaling kopen met een lening. En die dus ook hun oude huis willen verkopen. Want anders zit je met 2 leningen die je moet afbetalen.

Het overbruggingskrediet – zet uw lening op hold van uw eerste woning.

Kan ik geld lenen als ik al een lening heb?

Stel. Ik woon in huis ‘A’. En ik betaal hier iedere maand mijn lening voor af. Maar deze lening loopt nog een aantal jaar. En ik krijg zicht op een nieuw huis ‘B’ dat ik wil kopen. Nu, ik kan dat huis niet kopen. Omdat ik daarvoor eerst de lening van mijn vorig huis moet aflossen, voordat ik een nieuwe lening kan aangaan om dat nieuwe huis te kopen.

Dat is jammer. Of toch niet. Daarvoor is het overbruggingskrediet ontworpen. Via uw bank waar uw lening loopt. Kan je een overbruggingskrediet afsluiten.

Wat is een overbruggingskrediet?

Dit overbruggingskrediet vervangt uw openstaande schuld die je had op de lening. Je lost met dit geld in 1 keer de lening af die je had lopen. Je zult denken, ja maar die moet ik dan toch ook maandelijks aflossen?!?

Nee. Met dit krediet heb je geen maandelijkse afbetaling. Je betaald dit bedrag in 1 keer terug na bijvoorbeeld 1 jaar. Je hebt dan een jaar de tijd om uw oude huis te verkopen. En je betaald gewoon enkel de afbetaling van uw nieuw gekocht huis. (Als je daarvoor een nieuwe lening hebt afgesloten.)

Wat als mijn oud huis niet verkocht is binnen het jaar?

In dit geval kan je gewoon een verlenging vragen van uw overbruggingskrediet. Let wel op dat je dan weer voor een jaar extra intrest betaald op dit openstaande bedrag. Ik zeg inderdaad openstaande bedrag. Want je kan ook tijdens het lopende jaar bijvoorbeeld al een deel van dit overbruggingskrediet op voorhand aflossen.

Hoeveel geld kan ik lenen voor de nieuwe woning.

Dit houd geen rekening met uw overbruggingskrediet. Je kan dus even veel geld lenen alsof je geen overbruggingskrediet hebt. Of beter. Je kan zelfs hoeveel je moet lenen voor uw nieuwe woning beperken. Door een deel van dit bedrag mee in dit krediet te stoppen.

Lening berekenen. Om je lening te berekenen heb ik een eenvoudige calculator gemaakt. Waar je kan testen hoeveel je kan lenen.

Lening berekenen Deze lening simulatie is volledig privé en je moet niet zoals op de bank sites al uw persoonlijke gegevens intypen 😎

Of gebruik de uitgebreide hypotheek calculator – afbetaling hypotheek berekenen (geeft ook jaar aflossing en wat je in totaal betaald als uw lening afloopt. Met een vaste maandelijkse aflossing heb je dan geen aflossingstabel nodig. Want je betaald iedere maand even veel. En tabel van 5 bladzijden is dan niet echt goed voor het milieu 😉 )

Je kan die lening calculator ook voor andere leningen gebruiken. Het enige verschil is hoeveel intrest een bank vraagt. Bij de aankoop van een huis heeft de bank dat huis als onderpand. Maar bij een autolening heeft de bank niets. (En auto zijn warde zakt al met de helft van zodra je de garage buiten rijd waar je hem kocht.) Daarom vragen ze dus een hogere intrest. Maar de formule om uw afbetaling te berekenen blijft hetzelfde.

Bij een overbruggingskrediet is dat anders.: Je leent het hele bedrag voor 1 jaar. En betaald dus geen maandelijkse aflossing. Maar 1 keer het hele bedrag van het overbruggingskrediet + 1 jaar intrest.


Meer geld artikels op Infonosity:

Hieronder een overzicht van gerelateerde financieel artikels.

hoeveel kan ik lenen - hypotheek simulatie - lening calculator

Hypotheek calculator ✔️ N°1 lening simulatie

Hypotheek calculator - simulatie van woning leningen. Hoeveel kan ik lenen simulatie zonder bank! Hypotheek calculator - lening simulatie: over: ...
Read More

Autolening simulatie – lenen auto

Autolening simulatie: Hier kan je snel berekenen 'hoeveel kan ik lenen voor de aankoop van een wagen'. Dit zonder bank ...
Read More

is goud kopen verstandig – Waar kan ik goud kopen – verkopen? Hoe kan ik in goud beleggen?

Is goud kopen verstandig? - Is beleggen in goud verstandig? En hoe kan ik in goud beleggen? Hier vind je ...
Read More
infonosity

Agfa Gevaert Mortsel

Over: Agfa Gevaert Mortsel. Hier staan alle artikels over Agfa verzameld. Zowel over het koersdoel, technische analyse, en meer info ...
Read More
infonosity

Nuttige beurs linken A-Z

Canada 1 Oz pure gold Beurs (beurzen), stockmarket exchange en aandelen sites. Nuttige beurs linken A-Z. (ook sites van de ...
Read More

De beurs index

Technische Analyse voorbeeld Dit is de beurs index pagina met alle linken naar artikels die over de beurs gaan. Dat ...
Read More

Financieel

Linken naar financiële onderwerpen : financieel index : hier vind je linken op financieel gebied. zowel over geld uitgeven als ...
Read More

Geld verdienen met internet. (online geld verdienen, thuis werken)

Reeks artikels over geld verdienen online. Hoe, Tutorial. Geld verdienen met internet, zonder iets te doen?!?... (Dat is : geld ...
Read More
infonosity

Goedkope lening – snel geld lenen – waar.

Lening index-pagina goedkope Lening - index - pagina Snel geld lenen > Goedkope lening - goedkoopste woninglening of hypothecaire lening ...
Read More

NEW: Is it wise to invest in gold? (includes a docu about What is money anyway?!?)

In het Nederlands: Is het een goed idee om in goud te investeren? Ook een docu over hoe vals geld is!!!

Google geld lenen infonosity