Categories
financieel Lenen - lening - woningkrediet

lening simulatie – zelf lening simuleren – online woningkrediet – hoeveel geld kan ik lenen?

Hier kan je zelf een lening simulatie doen. Zo weet je snel hoeveel je per maand moet aflossen. Ik gebruik de formule voor een vast maandelijks bedrag. Je kan nog goedkoper lenen als je kiest voor een vaste kapitaal aflossing.

Geld lenen (voor huis of andere woning) – Hoeveel kan ik lenen – hypothecaire lening simulatie (lening berekenen)? Uw afbetaling berekenen van uw woningkrediet. Gaat over: Hier kan je zelf een lening simulatie doen (zonder bank). Wat kan ik lenen voor een hypotheek? Bereken met deze woningkrediet simulatie de aflossing van uw hypotheek. Zo weet je snel hoeveel je per maand moet aflossen. Ik gebruik de formule voor een vast maandelijks bedrag. Je kan nog goedkoper ontlenen als je kiest voor een vaste kapitaal aflossing. Deze krediet simulatie is ook privé en snel.: niet zoals op de meeste sites waar je eerst al je privé gegevens moet invullen voor je eindelijk meer weet. Deze lening simulatie draait op uw eigen computer (smartphone) dus alles wat je intypt blijft privé bij u 😎

geld lening simulatie (lening berekenen) - online uw afbetaling berekenen. Hier kan je zelf een lening simuleren. (woningkrediet) en dus uw hypotheek berekenen. Hoeveel kan ik lenen voor mijn huis? En maandbedrag lening berekenen.

Direct naar de hypotheek lening berekenen :

Op deze pagina over – aflossing hypotheek berekenen.:

  1. Maandbedrag lening berekenen: Hoeveel kan ik lenen voor aankoop huis, appartement, grond…?: Sla de uitleg over en ga direct naar geld lenen simuleren – lening simulatie, zonder bank
  2. NEW!: Dit was de simpele lening simulatie. Ik heb de rekenmachine bijgewerkt. Het toont nu ook uw jaarlijkse hypotheek aflossing en het totaalbedrag dat uw lening zal kosten.) zie verbeterde Hypotheek calculator – lening simulatie V2.0
  3. Wat als ik een tweede lening wil? (tot vorige woning verkocht is)
  4. Aflossen Hypotheek : vast maandbedrag of vast kapitaal – voor en nadelen
  5. De eenvoudige lening simulatie. (zie de link in punt 2 hierboven voor een uitgebreide versie)
  6. Hoeveel procent van je loon kan je uitgeven aan een lening.
  7. Andere artikels over lenen en financieel.
  8. P.S.: Voor een persoonlijke lening kan je deze simulatie ook gebruiken. Er is dan geen hypotheek waarborg. Daardoor wordt wel een hogere intrest gevraagd. ( En je kan meestal maximaal tot 50.000€ lenen)

Wat als mijn lening van mijn vorig huis nog niet betaald is?

Wat als ik al een lening heb op mijn huis en een 2de lening wil aangaan om een ander huis te kopen? Ik kan geen 2 leningen betalen, en het duurt even voor mijn oude huis verkocht wordt. Daarvoor is er het overbruggingskrediet, dit zet als het ware uw oude lening op hold, en las je in 1 keer af nadat uw oude huis verkocht is. .

Aflossing hypotheek:

Bij een lening met vaste kapitaalaflossing betaal je eerst meer per maand. Maar dat zakt iedere maand. Dit is omdat je een groter stuk van het geleende geld terug betaald per maand. Zodat er sneller minder geld is waarop de bank intrest vraagt. In het totaal betaal je dan ook minder voor uw huis of appartement.

De meeste mensen kiezen voor een vaste maandelijkse aflossing van de hypotheek. Omdat dit minder zwaar is in het begin. Maar op het einde van de rit ben je wel meer geld kwijt!!! Daarom zal een bank in zoveel mogelijk talen zwijgen over een vaste kapitaalaflossing 🙂

zie voor meer info : Soorten hypotheken.

Vaste kapitaalaflossing: Een bank zal u dat niet snel aanraden. (of er zelfs over zwijgen, dus vraag er zelf naar 😉 ) Omdat dat voor hun natuurlijk minder opbrengst is. Het is dus goed dat je weet dat de optie van vaste kapitaalaflossing bestaat.

Bovendien: Voordeel vaste kapitaalaflossing : tegen de laatste maanden betaal je minder per maand voor de lening van uw huis. Maar tegen die tijd is het geld ook minder waard!!! (uw inkomen is gestegen) Dat (een vaste kapitaalaflossing) is dus 2 maal in uw voordeel.

aflossen hypotheek – hoeveel per maand berekenen lening

Aflossing hypotheek berekenen: Hieronder kan je testen hoeveel je kan lenen. Dit is afhankelijk van de intrest en de periode waarop je alles aflost. Daarvoor is deze lening simulatie handig. Het bespaart je een hoop bank bezoeken en/of e-mails waar je op moet wachten op antwoord.

Deze hypotheek lening simulatie berekening is dus met gelijke maandelijkse aflossing. Het is dus iets duurder, maar je weet dan wat je iedere maand kan verwachte. Als je wens dus lukt met deze lening simulatie. Dan kan je nog altijd met uw bank bespreken wat de opties zijn.

Lening simulatie – online – vaste maandelijkse afbetaling.

lening simuleren: Gebruikte formule: =A1*(A2/((1-((1+A2)^(-A3))))). Waarbij A1=het bedrag. A2=intrest/12/100 en A3=maanden.

Uw hypotheek berekenen: (lening met vaste aflossing per maand)

Hypothecaire lening simulatie – Geld lenen simulatie – maandbedrag lening berekenen: Vul hieronder de waarden in en klik op de knop berekenen.

Lening Simulatie (maandelijkse aflossing)
Te lenen bedrag
JKP Jaar intrest (vast)
Aantal maanden.

Uitkomst Maand Aflossing:
(Let op : gebruik een decimaal punt ipv komma)

Hoeveel kan ik lenen voor een hypotheek?

Hoeveel kan ik lenen voor een hypotheek? Dit hangt natuurlijk af van uw inkomen. Je moet natuurlijk voldoende geld over houden om te voldoen aan uw levensbehoeften. Dus om een antwoord te geven op de vraag. Hoeveel kan ik lenen met mijn loon? Daarvoor is er een regel die meestal gevolgd wordt. En dat is, dat je maximaal 1/3 van uw inkomen mag spenderen aan de maandelijkse aflossing van uw lening.

Neem als voorbeeld dat je alleenstaande bent. Hoeveel kan je dan lenen als alleenstaande voor uw hypotheek, met een inkomen van bijvoorbeeld 2400 euro. Een derde is dan 800 Euro. Hoeveel je daarmee kan lenen, kan je dan uittesten in de lening simulatie hogerop. De twee factoren die een rol spelen zijn de intrest en de looptijd van uw woningkrediet.

Dit is wel zo als je als alleenstaande een lening afsluit. Als koppel kan je meer lenen omdat je gedeelde kosten hebt. Een huis voor 2 personen verwarmen kost evenveel als voor een alleenstaand. 🙂


Einde ‘lening simulatie – lening berekenen’. Andere artikels over geld lenen :

Intro over goedkopere woning kredietleningen waarop moet je letten om een goedkope woninglening af te sluiten

Welke soorten hypotheek – kredietleningen bestaan er. Een goedkope lening afsluiten? Dan moet je ook kijken dat je de juiste soort hypotheek lening afsluit.

Kan je 100% lenen voor de aankoop van een woning – Snel geld lenen : Hoeveel kan ik ontlenen ? Een lening afsluiten is stap 1. Maar hoeveel kan of wil je lenen. Kan je bijvoorbeeld 100% lenen zonder eigen inbreng en zelfs inclusief de notariskosten?

Wat is een persoonlijke lening? Een persoonlijke lening is niet om een huis te kopen maar om bijvoorbeeld onvoorziene kosten te betalen. Zoals bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine. Meer info : persoonlijke krediet.


persoonlijke lening simulatie – aflossing berekenen? Is hetzelfde als een hypotheek lening simulatie.

De manier van berekenen van een persoonlijke lening is hetzelfde als bij de berekening van een hypotheek lening. Het enige verschil is hoeveel intrest je betaald. Dus als je dit wil bereken kan je ook de lening simulatie hogerop deze pagina gebruiken.

Verbeterde versie geeft ook totaal per jaar kosten en het eind totaal van uw lening. Zie hoeveel kan ik lenen hypotheek calculator V2.0


Er bestaat nu ook een energielening – voor de aankoop van stookolie

Ik heb al een lening, en wil toch een ander huis kopen? Hoe los ik dit op? Daarvoor is er het Overbruggingskrediet.

hoeveel kan ik lenen - hypotheek simulatie - lening calculator

Hypotheek calculator ✔️ N°1 lening simulatie

Hypotheek calculator - simulatie van woning leningen. Hoeveel kan ik lenen simulatie zonder bank! Hypotheek calculator - lening simulatie: over: ...
Read More

Autolening simulatie – lenen auto

Autolening simulatie: Hier kan je snel berekenen 'hoeveel kan ik lenen voor de aankoop van een wagen'. Dit zonder bank ...
Read More

is goud kopen verstandig – Waar kan ik goud kopen – verkopen? Hoe kan ik in goud beleggen?

Is goud kopen verstandig? - Is beleggen in goud verstandig? En hoe kan ik in goud beleggen? Hier vind je ...
Read More
infonosity

Agfa Gevaert Mortsel

Over: Agfa Gevaert Mortsel. Hier staan alle artikels over Agfa verzameld. Zowel over het koersdoel, technische analyse, en meer info ...
Read More
infonosity

Nuttige beurs linken A-Z

Canada 1 Oz pure gold Beurs (beurzen), stockmarket exchange en aandelen sites. Nuttige beurs linken A-Z. (ook sites van de ...
Read More

De beurs index

Technische Analyse voorbeeld Dit is de beurs index pagina met alle linken naar artikels die over de beurs gaan. Dat ...
Read More

Financieel

Linken naar financiële onderwerpen : financieel index : hier vind je linken op financieel gebied. zowel over geld uitgeven als ...
Read More

Geld verdienen met internet. (online geld verdienen, thuis werken)

Reeks artikels over geld verdienen online. Hoe, Tutorial. Geld verdienen met internet, zonder iets te doen?!?... (Dat is : geld ...
Read More
infonosity

Goedkope lening – snel geld lenen – waar.

Lening index-pagina goedkope Lening - index - pagina Snel geld lenen > Goedkope lening - goedkoopste woninglening of hypothecaire lening ...
Read More

.Terug naar financieel index