Categories
Computer Geld verdienen

Hoe winst maken met Bitcoin.

Winst maken met Bitcoin: Kan je nog zelf Bitcoins uit de grond halen met je PC? En wat is het alternatief? Is er een Bitcoin crash op komst? Ik denk dat de koers op moment van schrijven inderdaad te hoog staat. (Bitcoin koers: 27.000€ / BTC) Persoonlijk kijk ik altijd naar het 4 jarige gemiddelde van de Bitcoin koers. Ik zou dus ook pas Bitcoins kopen als de koers terug naar de 10 a 12 duizend Euro zakt!

Hoe winst maken met Bitcoin? Mining-rig

Hoe winst maken met Bitcoin?

Er zijn dus 2 opties:

1 Handelen in Bitcoin (investeren zoals op de aandelen beurs.) Maar daarvoor zou ikzelf wachten tot na de Bitcoin crash die ongetwijfeld in aantocht is. Dit Bitcoin koers heeft een 4 jarige cyclus. Met eer rush naar een nieuwe top telkens er een halving van de reward voor miners is geweest. Om daarna terug af te koelen. (Tot +/- het vierjarige gemiddelde dat dus nu (jan 2021) ergens tussen de 10 en 12 duizend Euro per Bitcoin ligt.)

2 Zelf Bitcoins uit de grond halen (virtueel dan wel 🙂 Maar daarvoor heb je vandaag de dag zeer dure aperatuur voor nodig!!! Maar gelukkig zijn er nog andere alt-coins die je wel thuis kan minen met je eigen PC. En je laat je uitbetalen in Bitcoins.

Zelf Bitcoin minen? Hierover heb ik een volledige Tutorial geschreven. Over hoe je zelf coins kan minen in je eigen huis 🙂

Tutorial : Hoe kan je winst maken met Bitcoins

P.S. daar kan je ook GRATIS 10.000Satoshi krijgen als je intekent op CudoMiner.

Goud versus Bitcoin?

De Bitcoin is veel speculatiever dan Goud. Goud kan je vasthouden. Bitcoin is software en je weet dus nooit wat daar mee kan gebeuren!!! Ook op gebied van wetgeving. Als bijvoorbeeld de Bankwereld ervoor zorgt dat Bitcoin wettelijk illegaal verklaard word! Wat dan….? 😉 Maar voorlopig zal het zo’n vaart niet lopen.

Terug naar Infonosity.net home

or Google.be