Categories
Geld verdienen Angst financieel

Geld verdienen – Pagina 3

Wil je geld verdienen als Loonslaaf (arbeider) of zelfstandig. – pagina 3 uit een reeks van 7 artikels over succes…

snel geld verdienen : Wil je geld verdienen als Loonslaaf (arbeider) of zelfstandig. - pagina 3 uit een reeks van 7 artikels over succes...
Hoe geld verdienen.

Hoe verdien ik (snel) geld?

Snel geld verdienen willen we allemaal. Maar je wil ook het gemak om slaaf te zijn van een werkgever. Als je veel geld wilt verdienen zul je toch zelf de baas moeten worden en mensen voor u laten werken.: Laatst bewerkt : 2020-01-02 YMD

Hoe verdien ik (meer) geld in huis. (zelfstandig)

Waarschuwing!!! Dit artikel is slechts mijn persoonlijke visie. En dient om u even wakker te schudden. Als dit u niet bevalt is dat niet mijn probleem. Niemand verplicht u om verder te lezen 🙂

Geld verdienen: Werken voor u eigen (als zelfstandige) of werken voor een werkgever.

Hoe geld verdienen?: Er is nog niemand rijk geworden door voor een werkgever te werken. Het zijn zotten die werken. Dit zijn twee uitdrukkingen die je vaak hoort. Maar toch is de meerderheid van de bevolking slaaf van zijn werkgever en van de staat. Aan dat laatste kunnen we weinig doen. Dat is de schuld van uw ouders die u in dit land op deze planeet hebben gezet zonder er eerst over na te denken wat daar de gevolgen van zijn.

Door hun eigen egoïstische drang (dierlijk instinkt) naar kinderen zonder er aan te denken dat dit kind daar voor de rest van z’n leven de gevolgen van draagt. Nog erger is het als je getrouwd bent en dus ook nog uw vrijheid opoffert aan je echtgenoot of echtgenote. (En de kinderen.) De vraag is dan. Hoeveel tijd heb je dan nog voor jezelf? De acht uur dat je buiten bewustzijn in uw bed ligt?

Tip: zoek het woord loonslaaf eens op in het woordenboek.

Om geld te verdienen moet je uiteraard iets doen. Voor niets gaat de zon op. Maar is het normaal dat je slechts acht uur per dag betaald wordt. En dat voor 5 dagen per week. Als je voor jezelf werkt kan je daar verandering in brengen.

Werken voor een werkgever biedt zekerheid.

Hoe geld verdienen?: Het is toch fantastisch hoe goed de brainwash machine van de maatschappij haar werk doet om van een leugen een waarheid te maken. We worden vanaf onze geboorte gehersenspoeld door onze ouders (die zelf niet beter weten) door onze leraren, door de media, door de politiek en zo verder.
Maar jaarlijks komen er duizenden mensen op straat te staan zonder loon en met lopende afbetalingen op hun huis. En dit omdat de werkgever het met minder volk wil doen om meer winst voor zichzelf te maken. Of omdat de werkgever met heel zijn bedrijf naar goedkopere landen verhuist waar hij goedkopere loonslaven heeft.

Geld: Rijk en Arm.

Vroeger liepen er maar een handvol rijken rond. En als die op vakantie gingen lagen ze daar gerust op het strand. Vandaag de dag loopt het overal over van de toeristen. Omdat de gewone werkmens ook op vakantie gaat. En dat is een probleem voor de rijken. Maar daar wordt momenteel werk van gemaakt. De rijken worden rijker en de armen armer. Het probleem is die klasse tussenin. En denk nu niet dat ze die groep gaan verheffen tot de rijken. Nee, want daar zijn er teveel van. Deze zullen systematisch armer gemaakt worden.

Door onder andere de lonen minder snel te laten stijgen dan de onkosten. Men wilde eerst een loonstop invoeren, maar dat zorgde voor protest. Maar men heeft in de plaats de wetgeving van de voeding index zo aangepast dat de inhoud van deze index regelmatig herzien kan worden zodat deze minder snel stijgt. Men manipuleert deze index bijvoorbeeld door er systematisch goederen in te stoppen waarvan de prijs in dalende lijn gaat.

Bvb: Internet bestaat al jaren en was vroeger duur. Maar stond wel niet in de index. Nu dat bijna iedereen internet heeft en het steeds goedkoper wordt staat het plots wel in de index.
Of neem maar de aankoopprijs van een huis. Die is op 2 jaar tijd meer dan 20 procent gestegen. Welke werknemer kan zich nog een huis kopen zonder zich diep in de schulden te steken.
Een ander middel is de pensioenleeftijd opdrijven. Zo blijven de loonslaven langer hun zuurverdiende geld afdragen. En zullen ze er uiteindelijk minder voor terug krijgen. Als ze al zo lang te leven hebben.

Hoe Geld Verdienen? Wat doe ik voor mijn werkgever.

Hoe geld verdienen?: Voor uzelf werken heeft natuurlijk ook risico’s. Maar wat die inhouden bepaal je dan wel volledig zelf. Je kan jezelf in ieder geval niet ontslaan 🙂 Maar de vraag is wat moet ik dan gaan doen. Hoe verdien ik geld in huis? Wel bekijk wat je momenteel voor uw werkgever doet. En hoe je dit op zelfstandige basis kan doen zonder dat uw werkgever en de aandeelhouders met de winst gaan lopen.

Hoeveel je wil investeren in uw eigen zaak bepaal je ook volledig zelf. Wist je bvb dat Marck Coecke manager van het grootste Belgische medische distributiebedrijf, begonnen is met een bus shampoo van 5 liter te verdelen in kleinere flesjes en deze te verkopen aan apotheken. En kijk waar hij nu staat met zijn Omega-pharma. Beursgenoteerd en hij heeft zelfs zijn eigen wielrennersploeg.

Betaald worden zelfs als je niets doet.

Hoe geld verdienen? 24/7 : Als je een groot bedrijf hebt zoals bvb een Omega-Pharma dan komt het geld ook binnen op de momenten dat je aan het slapen bent. Maar zelfs als 1 mansbedrijfje kan je dankzij de moderne technologie 24 uur per dag uw diensten aanbieden. Als je bvb boeken verkoopt in een winkel. Dan kan dit enkel tijdens de openingsuren. Maar als je diezelfde boeken verkoopt via het internet dan is je web-winkel 24 uur op 24 uur open en 7 dagen op 7. Bovendien kunnen er dan ook meer mensen langs komen omdat uw winkel niet aan de andere kant van het land is. En ze zelfs hun huis niet moeten verlaten als het regent.

Geld verdienen: Het is maar een idee.

Ik probeer u er via dit artikel enkel maar eens te doen nadenken over de mogelijkheden. Veel mensen hebben wel regelmatig goede ideeën om geld te verdienen. Maar jammer genoeg blijft het daar dan ook bij.
Welke stappen je moet ondernemen om officieel een zaak op te starten valt buiten het concept van dit artikel.

Hiervoor kan je bvb starten op: Zelfstandig ondernemen info-site. (link updated)

Einde Hoe geld verdienen – Pagina 3.

Geld verdienen Pagina-4 = Succes op 30 dagen.

Terug naar geld-verdienen index

Je kan ook beleggen in vastgoed: Wat kan ik lenen: zie de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.