Categories
Geld verdienen

tips meer bezoekers krijgen -Geld verdienen – pagina 5

SEO Tips om meer bezoekers op jouw pagina te krijgen. (geld verdienen pagina-5)

Tips om meer bezoekers te krijgen op uw web site (of Blog)

Of

Hoe veel meer geld verdienen met dezelfde Blog of website.

Over: SEO – Tips meer bezoekers krijgen : In deze handleiding gaat het niet rechtstreeks over SEO, maar dit is even belangrijk. Zoniet belangrijker. Laatst bewerkt : 2020-01-29

Je moet geen geld investeren maar tijd!!!

Intro: meer geld verdienen.

Ik zat eerst een half uur naar een leeg blad te kijken en plots kwam het er allemaal uit 🙂

Als je geld wil verdienen met het internet dan zijn daar meerdere mogelijkheden voor. Je kan bvb een webshop oprichten of handel drijven via online veiling sites zoals bvb e-bay. Maar dat was niet bepaald iets waar ikzelf naar op zoek was. Ik zocht eerder iets dat voor een passief extra inkomen kon zorgen. Het nadeel van handelen via eBay is dat je nog altijd producten moet hebben. Je moet deze verpakken en versturen. Hopen dat de betalingen correct verlopen. Enzovoort.

Ik ben al sinds 1989 met computers bezig. Mijn enige hobby 🙂 Vroeger was dat vooral programmeren en componeren van muziek. En sinds 1995 is daar dan ook het Internet bijgekomen. En dus begon ik ook met het maken van websites. (Over allerhande uiteenlopende onderwerpen.) Tot ik begin dit jaar (2007) toevallig op Ad-Sense botste. En dat bracht mij op het idee om met deze huidige website te beginnen.

Wat is Ad-Sense.

Tips meer bezoekers krijgen en geld verdienen: Ad-Sence is advertentie programma van de ons allen gekende zoekmachine Google. Dit programma speelt voor tussenpersoon tussen de adverteerder en de uitgever (website of Blog schrijver) Ad-Sence analyseert uw web pagina en zorgt er dan voor dat er relevante advertenties op uw web site of Blog komen. Voor de lezers van uw site kost dit niets als ze daar op klikken. Eigenlijk zijn deze advertenties niets meer dan dezelfde linken naar andere websites die je ook zou vinden via een zoekopdracht via bvb Google. Maar dan met het verschil dat deze rechtstreeks op uw eigen site staan. En relevant zijn met de inhoud van uw site.

Meer bezoekers naar je Blog of website krijgen.

Tips meer bezoekers krijgen: O.K. We hebben nu een manier gevonden om geld te verdienen met onze website of Blog. Hoeveel een klik op een advertentie opbrengt mag ik niet zeggen. (Gebruikers overeenkomst met Ad-Sence.) Maar je mag er zeker van zijn dat dit ruim voldoet aan alternatieve advertentie programma’s. Dit is trouwens ook geen vast bedrag per klik maar is zoals op elke markt afhankelijk van vraag en aanbod. Maar als je een website of blog hebt en er komt niemand naar kijken dan zal deze ook geen geld genereren. Veel inkomsten ga je dan niet hebben.


7 seo tips meer bezoekers krijgen

Tips meer bezoekers krijgen, meer webverkeer op uw site:

hieronder 7 belangrijke ‘tips meer bezoekers krijgen’ en dus uw inkomen te verhogen.:

  • Is uw website klaar?
  • Doorbijten
  • origineel en informatief
  • schrijf voor mensen – niet voor computers
  • waarover schrijven?
  • kwaliteit versus kwantiteit
  • blijvende waarde

Is uw website klaar?

Tips meer bezoekers krijgen – Tip 1: Zorg er eerst voor dat uw website klaar is voor je jouw site aanmeld bij verschillende zoekmachines. O.K. een site is nooit AF. Maar ik bedoel dat deze enige inhoud moet bevatten en de naam website waardig zijn. De reden is dat de meeste zoek robotten uw site wel zullen opnemen in hun index. Maar het kan soms lang duren voor deze zoekmachines nog eens langs komen op uw site om te zien of de inhoud van uw site is veranderd. En als je dan door de schuld van uw beperkte inhoud op plaats 666 of erger staat, dan zal dit weinig bezoekers opleveren.

Doorbijten

Tips meer bezoekers krijgen – Tip 2: Doorbijten. Alle begin is moeilijk. Ik ben mijn website begonnen in de laatste week van januari 2007. En had toen het fantastische bezoekers aantal van 97 bezoekers. Waarvan ik zelf waarschijnlijk meer dan de helft was. Door het controleren van mijn pagina’s, de lay-out aanpassen. Uittesten hoe ik mijn menu het best kon implementeren enzovoort. Inkomsten die maand 0 komma nul euro. Niet erg hoopgevend. 🙂

Maar de sleutel van succes is doorbijten. Ik heb daar een week gemiddeld 8 uur per dag met bezig geweest. Met als resultaat 0 euro. Maar ik had me voorgenomen om het minstens 1 maand uit te testen. Al was het enkel maar omdat ik ook de moeite had gedaan om mijn eigen URL te registreren. Een investering van 3euro per maand. (voor de naam infonosity.net) En als ik ermee zou stoppen zou ik 15 euro administratie moeten betalen. Geen goede investering dus.

Wees origineel en informatief

Tips meer bezoekers krijgen – Tip 3: Wat nog van belang is. Is dat je originele en informatieve inhoud schrijft op uw site of blog. Op het internet staat reeds zoveel informatie dat je meerdere mensen levens nodig hebt om deze allemaal te lezen. Je moet dus de mensen een reden geven om naar uw site te komen. Op duizend Blogs of websites kom je 999 keer hetzelfde tegen. En slechts 1 site die meerwaarde bied. Zorg er dus voor dat jij de eigenaar bent van die ene site of blog. Want dat maakt het verschil tussen de 99.9 procent van de mensen die niets verdienen met hun site en de 0.1 procent die wel geld verdienen met hun site of Blog.

Schrijf voor mensen niet voor computers

Tips meer bezoekers krijgen – Tip 4: Schrijf in de eerste plaats voor mensen, niet voor computers. Daarmee bedoel ik dat je jouw inhoud zo kan aanpassen dat je hoger scoort bij zoekmachines, maar inhoudelijk niet aantrekkelijk zijn. En in het begin zal dat voor meer bezoekers zorgen. Maar je moet denken op de lange termijn. Als je zorgt voor goede inhoud zullen er automatisch mensen komen die zelf ook een blog of website hebben over hetzelfde onderwerp.

En is de kans groter dat deze bezoekers een link naar uw site of uw artikel plaatsen op hun site. Dit neemt natuurlijk meer tijd in beslag maar zorgt er dankzij deze mond aan mond reclame voor dat je een hogere page-rank krijgt bij Google en zo ook klimt in de rangschikking bij deze en andere zoekrobotten. En je krijgt dan ook extra bezoekers die afkomstig zijn van andere sites die op zoek zijn naar verdere informatie.

Welke onderwerpen?

Tips meer bezoekers krijgen – Tip 5: Over wat moet ik schrijven? Voor elk onderwerp zijn er lezers. Het gemakkelijkste is dus om te schrijven over iets waar je daadwerkelijk zelf bij betrokken bent. Het eerste doel moet niet geld verdienen zijn. Maar schrijven over uw passie. De inkomsten zijn dan een gratis surplus. En bovendien is het ook zo.

Dat je veel gemakkelijker kwalitatieve artikels zal kunnen schrijven over een onderwerp dat jou daadwerkelijk bezig houd. Je zou bvb kunnen ontdekken dat advertenties van een bepaald onderwerp meer geld of sommige zelfs veel meer geld verdienen voor uw blog of website. Maar als je daar dan geen zinnige artikels over kan schrijven zullen de bezoekers ook wegblijven en verdien je dus niets.

Kwaliteit versus kwantiteit

Tips meer bezoekers krijgen – Tip 6: Kwantiteit versus kwaliteit. Met Ad-Sence mag je een bepaald maximum aantal advertenties op elke pagina zetten. Nu zou je dus kunnen denken. Als ik nu zoveel mogelijk kleine nutteloze artikels schrijf van maximum 250 woorden. Dan heb je in verhouding meer procent advertenties en is de kans dus groter dat erop geklikt word. En verdien je dus veel meer geld met je blog of web site. Maar dat is niet hoe ik het bekijk. Hoeveel woorden je schrijft per artikel heeft niets te maken met de inhoudelijke kwaliteit van het artikel. Je zal inderdaad sneller veel artikeltjes bij elkaar kunnen schrijven als je jezelf beperkt tot 250 woorden.

Tips meer bezoekers krijgen: Maar ik persoonlijk schrijf liever 1 groot artikel met inhoud waar mensen iets van kunnen leren. Dan 10 rommel artikeltjes waar het internet al van vol staat. En welke dus geen meerwaarde geven aan jouw site. En dus op de lange termijn gezien zeker niet zullen zorgen voor meer bezoekers. Als je een waardevol artikel schrijft is de kans ook groter dat er mensen zullen komen die vanuit hun site naar jouw artikel een link zullen plaatsen omdat ze het de moeite vinden om naar dat artikel te verwijzen.

Blijvende waarde

Tips meer bezoekers krijgen – Tip 7: Blijvende waarde van uw artikels. Zorgen voor een blijvend extra inkomen met die artikels. Daarmee bedoel ik als je over iets schrijft dat vandaag gebeurd is. Dan moet je jezelf afvragen hoe relevant is dit voor de toekomst. Komen daar binnen een maand, een jaar, 10 jaar nog mensen naar kijken. Als je een continue stroom van geld wil genereren dan moet je er dus voor zorgen dat uw oude artikels ook geld blijven opbrengen.


Tips meer bezoekers krijgen: Als je het bovenstaande allemaal toepast krijg je gratis meer bezoekers op je site of blog. Zonder dure SEO bedrijven in te schakelen.

deze ‘tips meer bezoekers krijgen’ maakt deel uit van een reeks van 7 artikels over geld verdienen met het internet.

Terug naar geld-verdienen index

of hoe eenvoudige SEO toepassen in wordpress

Je kan ook beleggen in vastgoed: Wat kan ik lenen: zie de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.