Categories
Computer

SEO eenvoudig simpel

Over: Wat is de betekenis van SEO, en wat is de eenvoudige manier om SEO toe te passen. Dus ook simpel voor beginners. (en gevorderden 😀 )

SEO betekenis en eenvoudig toe te passen om uw site beter te maken.

SEO eenvoudig – goedkope SEO optimalisatie. Over: Wat is de betekenis van SEO, en wat is de eenvoudige manier om SEO toe te passen. Dus ook simpel voor beginners. (en gevorderden 😀 ) Eenvoudige SEO tips. Zowel algemeen als ook specifieke seo tips voor wordpress gebruikers. Je moet niet op zoek gaan naar goedkope seo optimalisatie diensten. De beste SEO is GRATIS SEO, en doe je zelf 😎

Wat is de betekenis van SEO

SEO betekenis : Search Engine Optimalisation. Maar daar weten we nog niets mee 🙂 . Het doel van de meeste mensen die een website maken is dat er ook daadwerkelijk bezoekers naar die website komen. En dat kan op meerdere manieren. Je kan je website adverteren. Maar dat kost geld. Je kan zelfs goedkope SEO optimalisatie bedrijfjes inhuren.

Maar dat zijn dan ook meestal amateurs die letterlijk goedkope SEO rommel leveren. Je kan ook gebruik maken van mond aan mond reclame via je vrienden en via sociale netwerken. Of je kan hopen dat mensen jouw website vinden via bijvoorbeeld Google. Maar met deze ‘SEO eenvoudig’ tips hoef je geen cent te spenderen! Een gratis SEO kursus 🙂 Betere ‘goedkope SEO optimalisatie’ kan je niet vinden.

Hoe SEO eenvoudig gebruiken.

Het hoofd doel van SEO is dat Google (of bing, enz.) eerst uw site vinden. Daar moet je geen moeite voor doen. Maar het probleem is, dat er miljoenen websites zijn. Dus waarom zou Google uw site op de eerste plaats moeten zetten?

Die goedkope SEO tools doen voor 100.000 mensen hetzelfde. Hoe kunnen 100.000 mensen gelijktijdig op SEO positie 1 staan!!! Dat kan dus niet. Maar dat is wat die goedkope SEO optimalisatie diensten u beloven in ruil voor uw zuur verdiende geld. Echte goede SEO is GRATIS SEO die je zelf doet!!!

Hoe werkt SEO wel? Wel een Google-bot (software programma met A.I.) leest uw web pagina’s en probeert die dan in een cataloog te stoppen. Deze wordt dan gelezen op basis van de zoekopdracht die een gebruiker invoert op de Google pagina. En Google geeft dan een lijst, in volgorde van relevantie. Het belangrijkste wat je leert in deze gratis SEO kursus, is het belang van de inhoud van uw pagina. En niet de verborgen SEO tips en tools die dikwijls uw site overladen met extra javascript code. Zodat uw pagina trager wordt. En dat is net slecht!!!

Meest eenvoudige SEO tips die jezelf snel kan doorvoeren.

SEO eenvoudig: goedkope seo optimalisatie is Wat Jij moet doen. (En dat is gratis SEO.) Wat jij moet doen is Google helpen om te weten waarover uw pagina gaat. niet meer en niet minder.

Gratis SEO optimalisatie TIP 1 : De titel.

Het belangrijkste daarbij is de titel van uw artikel. Zorg ervoor dat daar kernwoorden in staan waarop mensen zoeken. Die titel moet natuurlijk relevant zijn. Google ziet of een artikel ook daadwerkelijk over dat onderwerp gaat. (A.I.) Want je zou bijvoorbeeld hot keywords kunnen gebruiken, gewoon om mensen naar uw site te lokken, maar uw site gaat totaal over iets anders. Dat kan eventjes werken, maar dat wordt snel afgestraft door google. En dan zie je jouw SEO positie snel achteruit gaan. (Uw pagina kan zelfs volledig verdwijnen uit de zoekresultaten!!!) Dit is dus ook een belangrijke SEO tip : speel niet vals! Want de A.I. straft uw SEO positie daarmee af.

Waarover schrijven? SEO tools

SEO eenvoudig: Gratis SEO tip 2: Als je zonder inspiratie zit bestaat er bij Google een goede tool waarmee je kan nagaan wat mensen zoeken op het internet. Je kan daar ook experimenteren op het woordgebruik. Bijvoorbeeld je schrijft een artikel over diëten. Maar willen de mensen vermageren? Of willen de mensen afslanken? Dat lijkt hetzelfde, maar als jij in je artikels het woord vermageren gebruikt. En mensen zoeken afslanken. Dan zal iemand anders zijn pagina die wel dat woord gebruikt, hoger scoren in de zoekresultaten.

En dat kan je dus met die google trends search tool uitdokteren.

Nog een eenvoudig SEO hulpmiddel – linken titels

SEO eenvoudig: Gratis SEO tip 3: Als je linken in je artikels hebt, zal google die ook volgen om deze dus ook in zijn index te kunnen zetten. Een fout die veel mensen maken is dat die link geen zinvolle betekenis heeft. Bijvoorbeeld KLIK HIER. Binnen uw artikel kan dat wel toepasselijk zijn. Maar niemand gaat google-en op ‘klik hier’ 😉

Maar daarvoor is er een oplossing om die link voor Google te helpen lezen (weten waarover het gaat). En dus ook goed voor uw ranking binnen Google.

SEO eenvoudig: Gratis SEO tip 4 : Het title-element toevoegen aan een link in html

Ik geef hier als voorbeeld het KLIK HIER probleem en de oplossing.

Als je met je muis over de klik-hier gaat (zonder te klikken!!!) dan zie je een tekstballon met meer informatie verschijnen. En die informatie wordt ook door google gelezen, en maakt zo duidelijk waarover het gaat.

SEO eenvoudig: Gratis Seo tip 5: wordpress. Nu hoe doe je dit in wordpress?

Nadat je een link gemaakt hebt. Klik je op de paragraaf waar die link in staat. Daar klik je rechts boven in de kader die je dan krijgt op de 3 puntjes boven elkaar. In dat menu klik je op bewerken als HTML.

Uw link zal je daar herkennen. Deze begint met

<a href="de link">klik hier</a>

Nu zet je tussen <a en href, uw titel element (title-html=in engels)

Dus bijvoorbeeld :

<a title="relevante informatie" href="de link">klik hier</a>

goedkope SEO optimalisatie : Afbeeldingen

SEO eenvoudig: Gratis SEO tip 6: Hetzelfde is ook waar voor afbeeldingen. Voor Google is een afbeelding gewoon gekleurde punten. 😎 Dus geef ook via dit title-element een nuttige betekenis aan uw afbeeldingen. In wordpress is dat eenvoudig. Klik gewoon op een afbeelding en rechts bij de attributen kan je daar de alt-value invullen.


Als je al deze simpele regeltjes toepast, zal je zien dat je beter zal scoren. (het kan even duren, omdat uw pagina’s moeten gerefreshed worden binnen de index)

Gratis SEO tip 7 : copyright

Als je artikels steelt (copy / paste) dan is dat niet enkel strafrechtelijk vervolgbaar. Maar help je de pagina waar je dat gestolen hebt. Want die pagina stond al op Google. En Google ziet dan dat dat een goed artikel is want de mensen vinden het waardevol en stelen het. Dus nog een SEO tip : Schrijf uw eigen artikels. Anders straft Google dit af. En kan zelfs heel uw website verwijderen!!!!

SEO eenvoudig: goedkope SEO optimalisatie is dus niet zien wie er op 1 staat en dan copy-pasten. Belangrijk is dus de inhoud van uw pagina. Zorg dat deze ORIGINEEL is. En aangenaam om te lezen. Want Google meet ook de tijd dat iemand op een pagina zit!

Goedkope Seo optimalisatie – SEO eenvoudig – nu nog Geld verdienen:

Ander gerelateerd artikel : Hoe snel geld verdienen (met internet) Het is natuurlijk leuk dat je uw pagina vindt via Google. Maar het is nog leuker als dat ook geld op brengt. Anders heeft uw goedkope SEO optimalisatie niets uitgehaald.


Nog een gratis SEO kursus: More seo tips in this video: over goedkope seo optimalisatie:

Wes McDowell about SEO
hoeveel kan ik lenen - hypotheek simulatie - lening calculator

Hypotheek calculator ✔️ N°1 lening simulatie

Hypotheek calculator - simulatie van woning leningen. Hoeveel kan ik lenen simulatie zonder bank! Hypotheek calculator - lening simulatie: over: ...
Read More

Autolening simulatie – lenen auto

Autolening simulatie: Hier kan je snel berekenen 'hoeveel kan ik lenen voor de aankoop van een wagen'. Dit zonder bank ...
Read More

is goud kopen verstandig – Waar kan ik goud kopen – verkopen? Hoe kan ik in goud beleggen?

Is goud kopen verstandig? - Is beleggen in goud verstandig? En hoe kan ik in goud beleggen? Hier vind je ...
Read More
infonosity

Agfa Gevaert Mortsel

Over: Agfa Gevaert Mortsel. Hier staan alle artikels over Agfa verzameld. Zowel over het koersdoel, technische analyse, en meer info ...
Read More
infonosity

Nuttige beurs linken A-Z

Canada 1 Oz pure gold Beurs (beurzen), stockmarket exchange en aandelen sites. Nuttige beurs linken A-Z. (ook sites van de ...
Read More

De beurs index

Technische Analyse voorbeeld Dit is de beurs index pagina met alle linken naar artikels die over de beurs gaan. Dat ...
Read More

Financieel

Linken naar financiële onderwerpen : financieel index : hier vind je linken op financieel gebied. zowel over geld uitgeven als ...
Read More

Geld verdienen met internet. (online geld verdienen, thuis werken)

Reeks artikels over geld verdienen online. Hoe, Tutorial. Geld verdienen met internet, zonder iets te doen?!?... (Dat is : geld ...
Read More
infonosity

Goedkope lening – snel geld lenen – waar.

Lening index-pagina goedkope Lening - index - pagina Snel geld lenen > Goedkope lening - goedkoopste woninglening of hypothecaire lening ...
Read More

Einde ‘SEO eenvoudig – goedkope SEO optimalisatie – gratis SEO kursus’ Meer computer artikels : Computer en elektronica index