Categories
financieel

De uitvaartverzekering of overlijdensverzekering

Als je een zo goedkoop mogelijke uitvaartverzekering zoekt. Stap dan niet enkel naar uw eigen bank. Maar kijk ook eens bij de concurrentie.

Wat is de beste uitvaartverzekering of de goedkoopste uitvaartverzekering in België. Heb je uberhaupt een uitvaartverzekering nodig? Een belegging voor je familie waar je zelf niets aan hebt. : Laatst bewerkt: 2019-12-26

Goedkoopste uitvaart verzekering België

Hoe lang hebt u nog te leven?!?

uitvaartverzekering - uitvaart verzekering

Met de uitvaart-verzekering of overlijdensverzekering spaart u voor uw laatste kosten op deze planeet.

In Nederland is de uitvaartverzekering al redelijk ingeburgerd. Hoewel men de overlijdensverzekering hier nu in België ook probeert te promoten. Ook op een verborgen brainwash manier door het bvb in programma’s op tv te verwerken. Cfq Familie op VTM.

Voor alles is er een markt. Een uitvaartverzekering of overlijdensverzekering draait financieel gezien raar of zelden in het voordeel uit van de klant. (” Hoor ik jou tot hier denken 😉 “) Maar dat is ook logisch. Want de verzekeringsmaatschappij heeft natuurlijk als doel om winst te maken.

Natuurlijk kan het ook zijn voordelen hebben om zo’n uitvaartverzekering of overlijdensverzekering aan te gaan. Maar hoe duur is zo’n verzekering?

Er zijn twee model contracten bij de uitvaartverzekering.

  • 1) De uitvaartverzekering in geld: Je krijgt een geldbedrag uitgekeerd bij overlijden van de klant.
  • 2) De uitvaartverzekering in natura : Je krijgt geen geld. Maar de verzekeringsmaatschappij regelt voor de klant de hele begrafenis. En alles wat daar bij komt kijken.

De eerste formule van verzekering is vooral nuttig voor mensen die niet in staat zijn om zelf een spaarpotje aan te leggen.

De tweede formule van de uitvaartverzekering is de natura uitvaart verzekering of natura overlijdensverzekering. Deze kan een grote steun geven. Een overlijden van een familielid is al erg genoeg. En dan kan deze externe hulp toch enige stress wegnemen. Deze vorm van verzekering. Geeft geen geld. Maar regelt de hele begrafenis.

Op welke leeftijd beginnen met een uitvaartverzekering. Of overlijdensverzekering?

wat is de goedkoopste uitvaartverzekering?

Hoe ouder je bent als je een uitvaartverzekering aan gaat, hoe meer premie je betaalt. Het is dus niet afhankelijk bij welke bank u gaat, wat de goedkoopste uitvaart verzekering is. Maar wel hoe vroeg je eraan begint.!!!

Dus als je van plan bent om een uitvaart verzekering of overlijdensverzekering te nemen. Dan kan je daar best zo vroeg mogelijk mee beginnen. Bij sommige uitvaartverzekeringen is het bijvoorbeeld gratis tot 18 jaar.

Uitvaartverzekeringen vergelijken.

Als je een zo goedkoop mogelijke uitvaartverzekering zoekt. Stap dan niet enkel naar uw eigen bank. Maar kijk ook eens bij de concurrentie.
Vergelijk alle mogelijke verzekeringen. (Ook bij andere banken dus.)
En laat dit ook duidelijk verstaan als je bij je eigen bank op een afspraak bent. Om over een uitvaart verzekering te praten.
Want ook uw dreigement. Dat je bij de concurrentie gaat kijken naar een goedkopere uitvaart verzekering. Zal ervoor zorgen dat uw eigen bank jou een betere offerte zal voorleggen.

Beste uitvaartverzekering.

Houd er rekening mee, dat als je dood bent. Je geen facturen meer kan en moet betalen 😉 Dus hoef je ook niet te sparen voor na je dood. Je doet dit dus eigenlijk voor je familie. Vraag je dus eerst af of je uberhaupt wel een uitvaartpolis nodig hebt. En zeker als alleenstaande zonder familie, moet je jezelf geen zorgen maken over een overlijdens verzekering. De gemeente betaalt de rekening als je geen familie hebt.

En verder is het zoals bij het aangaan van een woning krediet. Ga langs bij meerdere aanbieders en zie wat de beste formule is.

Een andere optie is als je geen appeltje voor de dorst hebt gespaart, is om een persoonlijke lening aan te gaan. Een persoonlijke lening dient voor onvoorziene uitgaven.

Op deze site staat ook een lening simulatie waar je snel kan zien hoeveel je kan lenen en wat dit aan afbetaling per maand kost.

En ook de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

hoeveel kan ik lenen - hypotheek simulatie - lening calculator

Hypotheek calculator ✔️ N°1 lening simulatie

Hypotheek calculator - simulatie van woning leningen. Hoeveel kan ik lenen simulatie zonder bank! Hypotheek calculator - lening simulatie: over: ...
Read More

Autolening simulatie – lenen auto

Autolening simulatie: Hier kan je snel berekenen 'hoeveel kan ik lenen voor de aankoop van een wagen'. Dit zonder bank ...
Read More

is goud kopen verstandig – Waar kan ik goud kopen – verkopen? Hoe kan ik in goud beleggen?

Is goud kopen verstandig? - Is beleggen in goud verstandig? En hoe kan ik in goud beleggen? Hier vind je ...
Read More
infonosity

Agfa Gevaert Mortsel

Over: Agfa Gevaert Mortsel. Hier staan alle artikels over Agfa verzameld. Zowel over het koersdoel, technische analyse, en meer info ...
Read More
infonosity

Nuttige beurs linken A-Z

Canada 1 Oz pure gold Beurs (beurzen), stockmarket exchange en aandelen sites. Nuttige beurs linken A-Z. (ook sites van de ...
Read More

De beurs index

Technische Analyse voorbeeld Dit is de beurs index pagina met alle linken naar artikels die over de beurs gaan. Dat ...
Read More

Financieel

Linken naar financiële onderwerpen : financieel index : hier vind je linken op financieel gebied. zowel over geld uitgeven als ...
Read More

Geld verdienen met internet. (online geld verdienen, thuis werken)

Reeks artikels over geld verdienen online. Hoe, Tutorial. Geld verdienen met internet, zonder iets te doen?!?... (Dat is : geld ...
Read More
infonosity

Goedkope lening – snel geld lenen – waar.

Lening index-pagina goedkope Lening - index - pagina Snel geld lenen > Goedkope lening - goedkoopste woninglening of hypothecaire lening ...
Read More

Terug naar financieel -index