Categories
Gezondheid gezond vermageren afslanken

Hoe vermageren Faq.♥ Tips

Hoe vermageren Faq. Of je dik nu mooi vind of niet, dat is ieder zijn smaak. Maar of te dik zijn gezond is, is maar de vraag. Veel mensen blijven met vragen zitten na verschillende afslank pogingen. Is er nog iets aan te doen?

Hoe vermageren Faq. Copyright (c) Bruno Stroobandt.

Hoe vermageren faq : afvallen TIPS. Of je dik nu mooi vind of niet, dat is ieder zijn smaak. Maar of te dik zijn gezond is, is maar de vraag. Veel mensen blijven met vragen zitten na verschillende afslank pogingen. Is er nog iets aan te doen? Hoe vermageren tips en FAQ (veel gestelde vragen, en antwoord)

Vermageren tips : Hoe vermager ik het best? TIPS & Faq.

Hoewel mijn website over zeer uiteenlopende onderwerpen gaat. Zie ik aan de bezoekers statistieken en de vragen die ik krijg dat er veel vraag is naar informatie over gezond vermageren.:

antwoorden op:

  1. Hoe vermager ik het best.
  2. Ik eet veel groenten en fruit en kom toch bij.
  3. Op sommige producten staan geen kilocalorieën (kcal) maar kilojoules (kJl).
  4. De eerste week zakte mijn gewicht maar nu gaat er niets meer af.
  5. Help ik heb een dikke kont (dik achterwerk.) Hoe plaatselijk vermageren ?.
  6. dieet schema per dag per week meting grafiek excel
  7. enz.

Dit zijn maar enkele van de veel voorkomende vragen.

Ik krijg zoveel e-mail dat het voor mij onbegonnen werk is om deze allemaal persoonlijk te beantwoorden. (Ik heb geen personeel en mijn website is maar een hobby die meer kost dan ze opbrengt. Maar ja iedere hobby kost geld. 🙂 )

Hoe dan ook op de meest voorkomende vragen zal ik via deze weg trachten een antwoord te geven.


De eerste week zakte mijn gewicht maar nu blijft het stabiel of kom ik zelfs terug bij.:

Hoe vermageren faq : Diëten met snel resultaat.:

Elk caloriearm dieet gaat in het begin snel. Maar dit is het resultaat van een ongezonde manier van vermageren.
Het snelle gewichtsverlies is volkomen normaal als je aan een afslankkuur of dieet begint. In de eerste week worden voornamelijk uw koolhydraten reserves aangesproken.

En vermits deze voor een groot percentage uit water bestaan. Zal je in de eerste dagen dus vooral vocht verliezen. En dan kom je op dat punt dat het niet meer verder wil gaan met afslanken. (En meestal geven de mensen het dan op zodat ze snel terug op hun oude gewicht zitten = Jojo-effect)

Maar het is net op dat punt dat uw lichaam zal gaan overschakelen op vetverbranding. En dan moet je dus juist blijven volhouden. En ja in het begin kom je iets terug aan gewicht bij omdat uw lichaam terug de broodnodige reserves aan koolhydraten zal opbouwen. (Welke dus veel vocht bevatten).

Uw gewicht zal dus even iets terug toenemen maar inhoudelijk is er binnen in uw lichaam van alles aan het verbeteren. Het is dus gewoon een kwestie van uw nieuwe gezonde voedingspatroon vol te houden.

P.S.: Als je van plan bent om drastisch af te vallen is het altijd raadzaam om eerst uw huisarts of diëtist te raadplegen. Een goed tempo is maximaal 1 kilogram per week. Weeg uzelf ook niet alle dagen want dat heeft geen zin. Als je bijvoorbeeld een halve liter water drinkt ben je een halve kilo aangekomen maar 2 uur later is dat water er al terug uit. Houdt u eigen dus niet voor de gek met die weegschaal.

Op sommige producten staan geen kilocalorieën (kcal) maar kilojoules (kJl).

1 kcal = 4 KJ of 1KJ = 0.25 kcal. om snel te rekenen. (juister is 1kcal = 4,184kJ)

Hoe vermageren faq: Ik eet veel groenten en fruit en kom toch bij.

Zie hogerop bij de andere vraag over bijkomen. En verder, natuurlijk als je enkel meer groeten eet maar voor de rest blijft snoepen of niets aan beweging doet, dan heb je wel meer vitaminen in uw lichaam maar nog steeds teveel calorieën.

Vermageren tips – Metabolisme : Kijk bijvoorbeeld ook bij: Hoe mijn laag metabolisme verhogen?

P.S. Wist je dat bvb 1 doos Melo-Cakes (24stuks) meer dan 2000 kcal is. Dus meer dan de dagelijkse behoefte aan calorieën. Maar wel niks aan gezonde stoffen die uw lichaam nodig heeft. Wel goed om depressief van te worden 🙂

Hoe Vermageren Faq: Hoe vermager ik het best.

In het kort. Gezondere voeding en meer bewegen. Zorg dat uw verbruik groter is dan uw inname. Ikzelf ben 20 kilo afgeslankt op 5 maanden en met blijvend resultaat.

zie : Hoe gezond vermageren artikel

Hoe Vermageren Tips: Help ik heb een dikke kont (dik achterwerk.) Hoe plaatselijk vermageren ?.

Jammer genoeg kan je niet plaatselijk vermageren door een dieet. Maar zoals in het artikel laag metabolisme beschreven heb, kan je jouw achterwerk spieren wel trainen zodat uw bips steviger worden en daar, doordat daar meer spieren komen, het vetgehalte wel plaatselijk doen dalen.

Hoe Vermageren tips: het dieet schema per dag per week meting grafiek excel.

Ik heb een handige tabel gemaakt in Excel met grafiek om uw gewicht en vetpercentage op te volgen.


Meer vermageren tips op deze site. Hoe gezond vermageren index.

Of gezond vermageren recepten

NEW vermageren tips : Denk ook aan wat je drinkt! snel vermageren, calorieën drankjes