Categories
Gezondheid

Hoe afvallen zonder moeite ? (hoe afslanken zonder dieet)

Over: Hoe afvallen zonder moeite. Hier vind je tips over afslanken zonder honger te lijden. Geen complex dieet dat je toch niet volhoud. Maar enkele aanpassingen in onze dieet gewoonten.

Hoe afvallen zonde moeite? Afslanken. - snel afvallen buik - afvallen zonder sport

Hoe afvallen zonder moeite? Afvallen zonder sport? Over: Hier vind je ALLE tips over afslanken zonder honger te lijden. Geen complex dieet dat je toch niet volhoud. Maar enkele aanpassingen in onze dieet gewoonten. (Of beter, leefgewoonte) Hoe vermageren zonder dieet = gezond vermageren. Niet iedereen kan sporten om te vermageren. (Rugproblemen of andere fysieke beperking) (Of te lui 😉 om te sporten.) Maar om te vermageren moet je dus sowieso niet aan zware sporten doen.

Hoe Afvallen zonder moeite?

Hou jezelf niet voor de gek. 🙂 Je zal uiteraard iets moeten doen. Of misschien zelfs iets minder moeten doen. En dat is minder snoepen. OK we willen natuurlijk geen honger als we afslanken. Want het is net door die honger dat we ons laten verlijden naar al die lekkere tussendoortjes.

Afvallen tussendoortjes.

Hoe Afvallen zonder moeite? Het kan altijd gebeuren dat je op je werk een hongertje krijgt. Maar loop dan niet meteen naar de koffie automaat. Of snoep automaat. Je kan ook van thuis een gezond stuk fruit mee nemen naar je werk. Zoals bijvoorbeeld een appel of appelsien.

Gebruik om te drinken geen appelsap of appelsiensap. Vruchten sappen bevatten evenveel caloriën als cola en andere limonade. Om 1 glas appelsiensap te maken heb je 3 tot 4 appelsienen nodig. En als dat glas leeg is, krijg je zin in nog een glas. En zo krijg je zonder het te beseffen 8 appelsienen binnen in uw lichaam. Als je een echte appelsien eet, dan ben je al voldaan na 1 appelsien.

Je moet inderdaad voldoende drinken. Maar dat is water en geen limonade of vruchtensap. OK, af en toe eens een blikje frisdrank kan geen kwaad. Maar dit mag niet uw bron zijn om jezelf te hydrateren.

Afvallen Snacks voor de TV.

Hoe Afvallen zonder moeite – snacks? Hetzelfde geld als je ‘s avonds voor de TV zit met chips en borrelnootjes. Je kiepert die naar binnen als een automaat. Maar uw bewustzijn is met zijn aandacht bij de film.

Je wil natuurlijk iets om te knabbelen. Maar in plaats van lege calorieën (zonder enige meerwaarde voor uw lichaam) te eten. Kan je deze vervangen door iets gezond. Je kan bijvoorbeeld radijzen in schijfjes snijden. Of komkommer. Je hebt dan ook iets om te knabbelen. Maar nu is het voornamelijk water en vitaminen. (Die uw lichaam nodig heeft.)

Hoe – Sporten zonder moeite.

Hoe Afvallen zonder moeite – SPORT? Als je wil afslanken moet je geen zware sporten doen. Je moet gewoon zorgen dat je minder op je kont zit. En natuurlijk als je op kantoor op jouw stoel zit. Dan kan je niet tegen je baas zeggen dat je eventjes een uur gaat wandelen 😉

Maar om de 15 minuten gewoon rechtstaan en terug gaan zitten is al een goede oefening die heel uw gewicht opheft en dus energie verbruikt. Dit zorgt er ook voor dat niet je spieren vermageren, maar je vetreserves.

Je kan je auto ook iets verder parkeren en zo een wandeling van 10 minuten creëren van je auto tot op de werkvloer en ‘s avonds terug. Dan heb je met weinig moeite al 5 x 20 minuten aan sport gedaan zonder het te beseffen. 😎

En als je naar de bakker gaat voor je dagelijks brood. Doe dit dan ook te voet.

Afslanken zonder moeite – Honger.

Hoe Afvallen zonder moeite – HONGER? Honger krijg je meestal doordat snelle suikers je een boost geven. Maar zoals het woord ‘snel’ zegt, ook snel uitgewerkt zijn. Hierdoor snack je naar meer suiker. En zit je in een vicieuze cirkel. Je moet dus zorgen dat je vooral complexe koolhydraten eet.

Het probleem met suiker is, dat je meer opeet dan wat je nodig hebt. En het overschot wordt opgeslagen als vet. En als je honger hebt, dan kan dat vet niet zomaar in 1 twee 3 aangesproken worden. Hierdoor eet je weer iets met suiker. Waardoor je je even goed voelt. Maar weer teveel suiker binnen krijgt.

Dit zorgt voor een onstabiele bloedsuiker spiegel en is ook de oorzaak van de rijke landen ziekte diabetisch type-2. (En geloof me dat wil je niet krijgen) (En zeker als je weet dat dit je eigen schuld is, en zelfs dodelijk kan aflopen!!!)

Gebruik bijvoorbeeld bruin brood i.p.v. wit brood bij het ontbijt. In sommige van die dure pillen om af te slanken zit gewoon erwten poeder. Omdat dit slecht verteerd, en dus lang in de maag blijft, en zo langer een verzadigd gevoel geeft. Maar bespaar u die dure medicatie, en eet gewoon een klein blikje erwten 🙂 Of een bordje Snert (erwtensoep) als ontbijt. Dat kan je de avond ervoor reeds klaar maken. Zo verlies je ‘s morgens geen tijd. 😉

Hoe afvallen zonder moeite – het juiste moment.

Hoe Afvallen zonder moeite – eet gewoonte? Je kan zelfs vermageren door niet uw voeding aan te passen maar het tijdstip waarop je die voeding eet!!!

Veel mensen hebben zogezegd geen tijd om ‘s morgens te ontbijten. En kieperen dan een tas koffie met veel suiker naar binnen. Om dan in hun auto te gaan zitten. Je hebt dan geen suiker nodig. Dus deze wordt omgezet in vet. En als je op je werk aankomt heb je honger omdat de suiker uit je bloed weg is.

Als je wel een deftig ontbijt eet. Met complexe koolhydraten, komen deze over een langere tijd gespreid in uw bloed, en verbruik je die ook. Je zal dan geen honger hebben. Maar belangrijker ook geen dipje, waardoor je weer koffie met suiker naar binnen werkt.

Het zelfde geld voor de avondmaaltijd. 7uur voor je gaat slapen moet je geen zware maaltijd meer eten, want deze wordt niet verbruikt als je slaapt. Maar wordt allemaal opgeslagen als reserve.

Als je diezelfde hoeveelheid eten overdag opeet, wordt deze wel verbruikt. En kan er dus niets opgeslagen worden. En zal je ook geen honger tussendoor krijgen.

Hoe Afvallen zonder moeite: Kort samengevat. Eet wanneer uw lichaam eten nodig heeft. En niet omdat de (fabrieks-) klok zegt dat het tijd is om te eten. Eet ‘s morgens als een koning, ‘s middags als een werkman, en ‘s avonds als een bedelaar.


Hoe afvallen tips – psychologie.

Tips om te vermageren zonder moeite: (Hoe afvallen zonder moeite.)

Een tip is om kleinere borden te gebruiken. Hierdoor toont het dat je veel neemt. En heb je ook het gevoel dat je voldaan bent met je vol bord.

Afslanken tip. Vermageren zonder moeite. Gebruik smalle hoge glazen voor ongezonde drank. En brede lage glazen voor gezonde drank. - hoe afvallen tips Copyright (c) htpps://infonosity.net Bruno Stroobandt.
Hoe afvallen zonder moeite

Nog een tip: Gebruik ook smalle hoge glazen voor je ongezonde dranken. Zoals limonade of vruchtensap. (of alcohol) Hier past evenveel in dan een dik lager glas. Maar het toont meer. Zo zal dit er ook voor zorgen dat je denkt dat je veel drinkt. En dus minder snel bijnemen.

Voor gezonde dranken zoals water, of thee (en zelfs koffie, maar zonder suiker natuurlijk). Gebruik je dan het brede lage glas. Dit zal je aanzetten om daar meer van te drinken.

Nog een tip: ALCOHOL puur = evenveel calorieën als vet!!! Dus je drinkt toch ook geen glas vloeibare boter. (of wel soms 🙂 )

Hoe afvallen zonder moeite -TIPS: Nog enkele korte tips om zonder moeite te vermageren: Afvallen zonder sport 😉

  • ⛔ Serveer ongezond voedsel op een ROOD bord. Rood staat in onze hersenen geprogrammeerd als STOP of GEVAAR.
  • 🧁 Zet koekjes niet in het zicht. Als ze niet voor je neus staan, en je de moeite moet doen om ze bijvoorbeeld uit de keuken of berging te gaan halen. Zal je dat ook minder snel doen.
  • 📺 Kijk niet naar kook programma’s of reclame over eten op TV, terwijl je aan het eten bent. Want zo krijg je meer honger of goesting. En eet je dus meer.
  • 🌶️ Gebruik meer (hete) peper i.p.v. zout bij je (warme) maaltijd. Dit verhoogd uw metabolisme.
  • 🛏️ Eet niet meer (3 tot 4 uur) voor je gaat slapen.

Einde: ‘Hoe afvallen zonder moeite?’

Hoe afvallen zonder moeite: andere artikels:

Terug naar gezondheid index

Of gezond vermageren zonder dieet – afvallen.

Zie ook Wat kan ik doen als ik een laag metabolisme heb?

NEW: Vermageren, hoe begin ik eraan?

NEW: Snel afvallen? : Veel mensen zeggen ik eet bijna niets en toch wil het afvallen niet lukken?! : Denk ook aan wat je drinkt! snel vermageren, calorieën drankjes

Geen tijd om te koken of geen zin in een corona-file in de winkel? Eten leveren aan huis