Categories
Gezondheid gezond vermageren afslanken

vermageren calorietabel

Ik had lang geleden reeds een calorieën tabel gemaakt met meer dan 1400 producten. Deze calorieën tabel is goed bruikbaar als je wenst te vermageren. Omdat deze niet alfabetisch is, maar gerangschikt volgens het aantal calorieën. Nu heeft deze een nieuwe zoekfunctie.

vermageren calorietabel: Ik had lang geleden reeds een calorieën tabel gemaakt met meer dan 1400 producten. Deze calorieën tabel is goed bruikbaar als je wenst te vermageren. Omdat deze niet alfabetisch is, maar gerangschikt volgens het aantal calorieën. Nu heeft deze een nieuwe zoekfunctie.

Vermageren calorietabel afslanken, Copyright (c) Infonosity.net Bruno Stroobandt.

Nieuwe zoekfunctie in de : vermageren calorietabel.

Ik had die lijst reeds opgesplitst in 6 kleinere calorie tabellen. Zodat je sneller kon jumpen naar uw doelgroep. Maar als je naar een bepaald product op zoek bent om te weten te komen hoeveel calorieën dat is. Dan is een lijst van 1400 items die niet alfabetisch staan, nogal lastig.

Daarom staat er net boven de eerste tabel een nieuw zoekvenster. Als je daar iets intypt, verdwijnt alles uit de tabel wat daaraan niet voldoet. (Dit staat dus los van de zoek-functie bovenaan de page, die op zoek gaat naar web-pages binnen infonosity.net.)

Dus als je daar bijvoorbeeld ‘koek’ intypt, krijg je enkel nog de lijnen van de ‘vermageren calorietabel’ te zien waarin het woord ‘koek’ voorkomt. Om daarna terug alles zichtbaar te maken, moet je die zoekcel terug leeg maken, of iets anders intypen.

De Calorietabel : hoeveel calorieën zit er in… (+1400 producten)

Nu ook een aparte tabel met drank : hoe snel vermageren drank calorieën tabel


Ook op deze site :

Gezond vermageren Het hoofdartikel. Gaat over wat ik zelf heb toegepast om meer dan 20 kilo af te slanken. En met blijvend resultaat.

Gezondheid index Hier vind je linken naar andere artikels over soorten dieet. Maar ook recepten en info over voedings-producten.


Of gebruik het zoekvak bovenaan deze site. Of google op afslanken


einde ‘vermageren calorietabel’-nieuwe zoekfunctie.