Categories
Agfa Gevaert financieel

Agfa koers intraday – Beter voorspellen trend

Agfa koers intraday en volume. Bij technische analyse kijken de meeste beginnende beleggers enkel naar de koers. Maar het volume waarmee die koers tot stand komt is nog belangrijker dan de koers zelf.

Agfa koers intraday en volume. Bij technische analyse kijken de meeste beginnende beleggers enkel naar de koers. Maar het volume waarmee die koers tot stand komt is nog belangrijker dan de koers zelf. Hoe beter de beurs voorspellen? Daarvoor is het koersvolume een belangrijke factor. Agfa koers intraday… Lees verder…

agfa koers intraday technische analyse.

Agfa koers intraday koers en volume:

Agfa koersdoel 2020 : Als je de grafiek van de agfa koers af print op een transparant. En dit ook doet met de koers van de AEX index. Dan kan je die twee bijna op elkaar leggen. De Agfa kopers (en verkopers) volgen dus meer het sentiment op de beurs van de belangrijke indicatoren. Je ziet ook op de huidige agfa grafiek dat zich HETZELFDE scenario aan het afspelen is van november vorig jaar. Steeds lagere toppen in de Agfakoers. Ik verwacht dus een nieuwe neerwaartse rally. (Naar het in andere artikels reeds vermelde Agfa koersdoel van 1.98€ !!! (of lager)

Belangrijker dan de koers van een aandeel, is hoeveel mensen voor die koers zorgen!!!. En dat koers volume is geen vast getal. Ik bedoel voor aandeel X is een volume van 1 miljoen stuks zeer laag. En voor een ander aandeel is die zelfde hoeveelheid uitzonderlijk hoog.

Technische analyse Agfa volume.

Agfa koers intraday – volume: Als we op de bovenstaande technische analyse grafiek naar het volume kijken. Dan zie je dat de koers met zeer kleine orders naar boven gaat. Met de huidige agfa koers en volumes van een paar honderd stuks. Dan kan je dus niet spreken over de grote beleggers. Maar de normale mens die met zijn zuur verdiende geld op de beurs aan het spelen is 🙂

Maar als je dan naar de grote rode pieken ziet. Dit zijn grote orders van banken of grote professionele beleggers. En die nemen zoals je ziet op de minuut-grafiek. Met 1 order alle winst weg die de kleine belegger de hele dag aan het opbouwen was.

Een gewaarschuwd M/V is er twee waard 🙂 Agfa op wikipedia

Alle artikels over Agfa : Agfa index (ook info over beleggen, T.A.,…)

zie ook de nieuwe lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.