Categories
gezond vermageren afslanken Voeding

Seizoen fruit en groenten

Groenten en fruit seizoen : Gezond en ook goedkoper.

Seizoen fruit en groenten. De meeste groenten en fruit zijn het hele jaar door te verkrijgen dankzij de import. Maar als je uit kijkt naar seizoen groenten heb je het voordeel dat ze uit ons eigen land komen en dat ze bovendien dan goedkoper zijn.
Deze seizoen groenten en fruit hebben dan ook geen kas verwarming nodig en zijn dan ook niet enkel gezonder voor de mens maar ook beter voor het milieu.

NEW PAGE: lees verder : Seizoen fruit en groenten


Seizoen Fruit en Groenten zijn Duur?! versus gezond vermageren.

Groenten en fruit zijn natuurlijk ook goed als je wil vermageren. Natuurlijk zal je wel al gemerkt hebben dat gezonde voeding meestal ook duurdere voeding is. Het is niet voor niets dat mensen die lijden aan obesitas. De zelfde mensen zijn die liever een goedkope hamburger naar binnen werken. Maar groenten en fruit kan je het hele jaar door ook goedkoper krijgen. Je moet gewoon uitkijken naar fruit en groenten die per seizoen in de aanbieding zijn.

Gezond vermageren is ook meer dan minder eten. Wat veel mensen uit het oog verliezen is hoeveel calorieën je binnen krijgt uit wat je drinkt.

zie: calorieën in drank

Gezond vermageren met seizoen fruit en groenten.

seizoen fruit en groenten in je dieet: Op deze website vind je ook verschillende artikels over vermageren. Onder andere ook een uitgebreide calorieën tabel van meer dan 1400 producten. Ik heb de moeite gedaan om al die producten in volgorde te zetten van hoeveel calorieën die voeding bevat. Dus dit is zeer eenvoudig als je een dieet schema wil opstellen. En bepalen wat je het beste kan eten. (Er zit ook een zoekvak in dat artikel zodat je bijvoorbeeld “kip” kan intypen. En dan verdwijnen alle regels uit de tabel waar het woord “kip” niet in voor komt. En zo krijg je dus een kleinere tabel met alle varianten van kippen voedingsproducten.)

Calorieëntabel 1400 produkten

Hoofdartikel over gezond vermageren / afvallen / afslanken Hier vind je mijn verhaal. Waar ik op gelet heb tijdens mijn vermagerings- kuur. Althans het is geen dieet kuur. Maar een aanpassing in uw levens-stijl. Ikzelf ben meer dan 20kg afgevallen op 5 maanden tijd en met blijvend resultaat.

En dus nogmaals: Gezond eten hoeft niet duurder te zijn dan ongezond eten. Als je een beetje aandacht schenkt aan het aanbod van seizoen groenten en fruit, dan kan je al veel geld besparen. Als je natuurlijk zegt ik MOET dit of dat hebben omdat het één of ander dieet dat voorschrijft. Ja, 🙂 dan betaal je daarvoor.

Geen tijd om te koken of geen zin in een corona-file in de winkel? Eten leveren aan huis

Niet wat je zoekt: goto Google