Categories
gezond vermageren afslanken

Gezond afslanken ontbijt 004.

Het ontbijt mag je niet overslaan als je gezond wil afslanken… Lees verder >Klik hier.<..

Het ontbijt is ook belangrijk om te vermageren

Gezond afslanken ontbijt 004 in de reeks over ‘Gezond Vermageren Recepten. In het menu bovenaan vind je andere onderwerpen op deze site. Of hier een directe link naar afslanken recepten index.

Gezond afslanken Ontbijt 004

Je zal het nu wel al weten. Gezond vermageren is meer dan minder eten. En maaltijden overslaan is zeker niet goed. Want dan hunker je sneller naar een snack tussendoor. En deze bevatten dan meestal veel suiker. Ook drinkbare oppeppers zijn geen goed idee. (Zoals bijvoorbeeld Redbull-TM en co.)

Er is ook het misverstand dat brood een dik maker is. Nee, het is de boter die je erop smeert, en de rest van beleg.

ingredienten: (voor 1 persoon)

Thee is gezond ook voor afslanken
Thee (early grey tea)

Een kommetje muesli.
1 banaan
magere yoghurt
2 sneden bruin (grof) brood met magere ham
koffie of thee zonder suiker

beschrijving:

‘s morgens geen honger? Een ontbijt is belangrijk om de eerste uren van de dag door te komen. Als je geen honger hebt heb je waarschijnlijk de avond daarvoor te veel of te vet gegeten. Maar als je niet ontbijt zal je enkele uren later waarschijnlijk wel naar iets zoet grijpen (snoep, koekjes) om uw honger te stillen.

Als je brood eet, kies dan voor bruin brood. Omdat bruin brood meer trage suikers of koolhydraten heeft. Deze worden langzamer afgebroken. En zo komen deze dus over meer tijd gespreid in uw bloed. Hierdoor heb je geen pieken in uw bloedsuiker. En dus ook geen ups en downs in hoe je jezelf voelt.

ontbijt - in artikel " Gezond afslanken ontbijt 004 "
ontbijt is ook belangrijk
in je dieet

Geen tijd om te ontbijten? Dek de tafel dan al de avond voordien en zet uw wekker 10 minuten vroeger. En je kan je koffie toestel ook combineren met een timer-module. Zodat je verse koffie klaar is als je wekker afloopt.
Smakelijk eten 🙂

trivia: win tijd!!!

Brood om te vermageren : Het brood dieet.

English: Healthy slimming with bread.

Infonosity, Copyright © 2007 until 50 years after my death 🙂 Bruno Stroobandt.