Categories
financieel Agfa Gevaert De beurs

koers Agfa – Gevaert : voorspellen trend

Technische analyse van aandeel Agfa Gevaert koers. Is de top bereikt… koersdoel Agfa? Ik verwacht een drop richting 4€ om te beginnen.

Technische analyse aandelen koers Agfa Gevaert (AGFB koers code) (en erna…)

Agfa Gevaert aandeel: agfa koers grafiek technische analyse agfa koersdoel

Agfa koersdoel : 27/11 en erna! Dat ziet er geen mooi “plaatje” 😉 uit voor de koers van Agfa Gevaert. Mijn koersdoel is richting 4 Euro om te beginnen. De eerste Agfa koers bodem ligt op 3.19 Euro. (zie Agfa koersgrafiek onderaan dit artikel.)Tekens van kerende trend in de Agfa-koersgrafiek.

koers Agfa – update : Agfa koers Grafiek : om 14u50:. ‘s avond zijn ze geëindigd op 4,652€ dat is 3 cent meer dan de vorige slotkoers. Het hoogste vandaag was 4,744€ Dus t.o.v. de top vandaag is al een serieuze daling ingezet. (De kans is dan ook groot de we morgen niet enkel in het rood openen maar zeker in het rood eindigen.) Het verhandelde volume Agfa aandelen, is ook maar bijna de helft van gisteren, de kopers raken dus opgedroogd, nog een negatief teken. (vergelijkbare situatie deed zich al eerder voor : bvb jaarwisseling 2015-2016)

Agfa koers : Agfa koersdoel

koers agfa: Het is de tweede maal de afgelopen 5 dagen dat ze niet door het plafond van 4.75€ geraken. De kans bestaat dus dat de Agfa aandelen koers terug een duik zal nemen. Om te beginnen Agfa koersdoel : richting 4.00€ Ze doen er al een paar dagen over om uit te toppen, (door believers) maar houd rekening met het risico!!!

Risico Score Agfa Gevaert – op de tijd.be

koers agfa: Vandaag risico 98/100 (1=geen risico, 100 = veel risico) Zie externe link : Er wordt daar (de tijd.be) gesproken over een potentieel verlies van uw investering van bijna 90% !!! Dus als je 100.000€ Agfa aandelen koopt, heb je een risico dat je 90.000 €uro in rook ziet opgaan !!!

Agfa aandeel koers verleden

koers agfa: 28.61€ was de hoogste Agfa koers ooit. Dat was op 11 augustus 2000. Als je toen aandelen gekocht hebt, moet je niet hopen om die ooit met winst te verkopen. Wat we wel zien op de lange termijn is dat het Agfa Gevaert aandeel in procent gezien zeer sterk schommelt. Je kan dus wel winst maken als je telkens binnen het koers kanaal (verbind de toppen en dalen) regelmatig in en uit stapt. Het is dus meer een casino aandeel. 🙂

koers agfa – optie: Met de huidige Agfa koers zou je het ook kunnen aanzien als een virtuele aandeel-optie zonder afloop datum. (tot het ophoud te bestaan) Want de Agfa van toen is niet meer de Agfa van nu. Ik kan me zelfs niet meer herinneren wanneer ze voor het laats een dividend hebben uitbetaald. Vroeger had je de Agfa filmrolletjes maar nu neemt iedereen foto’s met zijn GSM. Daar waren ze een grote speler. Maar nu proberen ze mee te spelen tegen de grote jongens op digitaal en software gebied. Ooit stonden de Agfa aandelen zelfs nog in de BEL-20. Wie herinnert zich dat nog?

Risico Score v.h. aandeel op de tijd.be

update Agfa koersdoel 18/12/2019

koers agfa: Wel we zijn nu bijna een maand verder. En als je nu een koersgrafiek bekijkt van de afgelopen maand. Dan zie je inderdaad dat het geen goed idee was om die aandelen te kopen. De uit-topping heeft wat langer geduurd door believers 🙂 . De Agfa koers daling is nu al 5 dagen bezig. Maar wat ook belangrijk is. We zijn bijna 31 december.

Dat is de dag dat de taks berekend wordt op de inhoud van je beleggings-portefeuille en veel mensen houden dan grote schoonmaak. Voor het einde van het boekjaar. (Ook winst nemingen spelen een rol in de koersdaling) Een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard. Daarvoor is technische analyse een goede tool.

Agfa Gevaert koers de afgelopen maand.

koers agfa: Een maand geleden had ik voorspeld dat de top bereikt was. O.K. ze zijn nog even een paar cent gestegen. De Agfa koers stond toen op 4.74€. Vandaag staat de Agfa koers terug op 4.74€. Dat is dus niet enkel 0 procent winst.!!! Maar als je toen tegen beter weten in Agfa aandelen gekocht had. En daar 20 € bankkosten en taxen op betaalde. En deze vandaag terug verkoopt en nog eens 20 Euro kosten betaald. (Op een aankoopschijf van 1.000€)

Dan heb je 40 Euro verlies + 1 maand verlies dat je beter iets anders had kunnen kopen. Dat is dus 4% verlies. Maar dat is nog niet zo erg als de mensen die bij de uitgifte aan 22 Euro hebben gekocht en daar nu nog mee zitten 😉 Of je kan de daling van de komende weken nog afwachten (+/- 25%) (Dan ben ik nog mild, op ‘de tijd’ risico score spreken ze over een risico van -90%)

koers grafiek afgelopen 5 jaar

koers agfa: is het mogelijk koersdoel voor Agfa? Op onderstaande 5 jaar grafiek kan je de steun lijnen zien. Zowel voor de toppen als de bodems. We zien dat de koers de afgelopen 5 jaar niet boven de bovenste rode lijn komt. En nu (6/01/2020) al een maand probeert. De eerste bodem ligt nu dus tussen de 3.20 en 4 Euro. De volgende bodem lijn ligt op 1€98. Houd ook rekening met een mogelijk dreigend beursklimaat in 2020. (zie: beurscrash 2020 ) (English : Stock market crash 2020 )

Agfa Gevaert aandeel: Agfa aandeel dalend koers kanaal. Rechts onderaan valt het koersdoel zelfs onder de grafiek!!!
Agfa koersdoel steunlijnen (5 jaar grafiek) (op 20-12-2019)

update : 12/01/2019:

Agfa Gevaert Mortsel – Advies.

koers agfa -advies: Als ik 1 ding heb geleerd op de beurs en beurs advies. Dan is het laatste wat je moet geloven het beursadvies van een bank. Logisch ook. Want als een bank zegt ‘kopen’, wil dat gewoon zeggen dat ze er zelf vanaf willen. (met uw geld 😉 ) Mijn advies om met Agfa Gevaert geld te verdienen is om voorlopig van dat aandeel af te blijven. Zie bovenstaande grafiek. Als je geld wilt verdienen met Agfa, ga daar dan solliciteren. Agfa gevaert jobs bieden natuurlijk ook geen lange termijn garantie. Kijk maar naar de afbouw van personeel in de laatste decennia. Ik denk dat ze meer winst kunnen maken als ze al die terreinen vol zetten met flatgebouwen en die verhuren.

Vroeger waren ze groot met hun film- rolletjes. Maar tegenwoordig is alles digitaal. En op dat gebied zijn ze maar een kleine speler. 🙁


Koers agfa – andere beurs artikels:

Zie ook: beurscrash 2020 in aantocht.

Meer info over technische analyse verdien meer op de beurs

Beurs Startpagina : De beurs van A tot Z (alle belangrijke linken)

De beurs-index alle artikel op deze site.

Agfa Verloren maand : Koersgrafiek van de afgelopen maand.

Candle stick Agfa Gevaert 23 jan 2020 : De koers daling is ingezet. (met uitleg over het lezen van CS grafieken.)


#financieel : zoekresultaten op deze site

finance related: Goedkoopste lening voor woning

En ook de nieuwe hoeveel kan ik lenen – lening simulatie geeft nu ook jaar budget en het totaal dat je lening kost t.o.v. wat je leent.

Of een persoonlijke lening voor onvoorziene uitgaven. (⚠️ Leen nooit geld om (Agfa) aandelen te kopen ⚠️)


terug naar financieel – index, terug naar homepage infonosity.net