De beurs index

De beurs index pagina
Technische Analyse voorbeeld

Dit is de beurs-index pagina met alle linken naar artikels die over de beurs gaan. Dat kan zowel over bepaalde aandelen gaan. Maar ook informatie over bijvoorbeeld wat is technische analyse, enz…

COVID-19 : stop the lockdown corona

De beurs – aandelen – index

Een technische analyse van Agfa Gevaert beurs-koers daling voorspeld. En updates over hoe de voorspelling uitgekomen is.

Agfa koers – een verloren maand. We zijn nu al een maand aan het uit-toppen.

Is de beurscrash 2020 in aantocht. Wat zijn de indicatoren. En word het erger dan de beurscrash van 2008 of 2001?

Nuttige beurs linken van A tot Z : Tientallen verwijzingen naar alle belangrijke websites die je kan nodig hebben als je geld wil verdienen op de beurs. O.a. websites van de belangrijkste beursgenoteerde bedrijven. Maar ook bijvoorbeeld goede trading platforms, koers analyse websites en zo verder, en zo verder.

De beurs – technische analyse

Wat is technische analyse en ook hoe kan je dat zelf doen in bijvoorbeeld Excel. Zie link : Aandelen technische analyse Hier vind je een uitgebreide uitleg over de meest gebruikte tools bij een technische analyse van een aandeel. Zo heb je bijvoorbeeld de RSI en MACD.

RSI = de relatieve sterkte index. Dit is een schaal van 0 tot 100 waarop je kan zien hoe het aandeel presteert ten opzichte van de afgelopen periode.

De MACD = dit berekend een kort lopend en lang lopend gemiddelde op een grafiek en toont hoe het aandeel op de korte termijn beweegt ten op zichtte van de lange termijn.

Deze twee, RSI en MACD samen geven een goede indicator van hoe een aandeel presteert.

zie ook op deze site:

Nuttige beurs linken A-Z : linken naar sites van bedrijven, live koers data, zelf beleggen,…..

Goedkoop lenen voor aankoop woning Ben je op zoek naar een belegging in bakstenen (veilig en rendabel)

Andere manieren om geld te verdienen via het internet. Wat je voor een werkgever doen kan je ook zelf. Met het verschil, als je het zelf doet, is de winst ook voor uzelf 🙂

Zie ook op 30 dagen naar UW succes. Op eender welk gebied.


Trivia: Externe link: de beurs wiki Wikipedia pagina over het woord ‘de beurs’ en welke soorten beurzen er bestaan.